• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutluyuz:)ilk defa teyze olacağım.....

ksksuperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
153
1
46
Diğer
hihoyyyt:emir_bebek::ecrin_bebek:bundan 3 ay önce çok mutlu bi haber kız kardeşimin hamile oldugunu öğrendikk ve tabi bu haberde beni çok mutlu etti çünkü ilk yeğenim aileminde ilk göz ağrısıı...haberi alınca çok mutlu oldummm uçuyordum sevincimden hayatta en çok istediğim şeydi bir yeğenimin olması...6 ay sonra miniik tırtılımız yanımzda ne diceğimi ne söleyeceğimi bilmiorum çok mutluyum günleri sayıyoruz anneannesi dedesi ve benn...bir an önce kucağımıza alacağımız günü iple çekioruz allah herkese bu duyguyu tattırmayı nasip eylesin:)

tebrik ederim canım hayırlı olsun.a.s..........:teytey:inan teyzelik bambaşka bişey ...opuyorumnanaktanbenimde bir tane yeğenim var 15 yaşında çok yakışıklı oğlumuz:nazar: elimde büyüdü hatta arada anne bile der bana opuyorumnanaktançok hoşuma gidiyor inan kendim doğursam bu kadar severim heralde ....Şeniz

Hayırlı olsun inşallah..:nazar:
Ancak konunuz yanlış yerde,sanırım taşınır..gamyoncuiremsu

ilk torun cidden çok tatlı oluyor.
bnmde ablamın ilk bebeği olduğunda 8 yaşındaydım.4 yeğenim daha var ama onun yeri bambaşka.

Benimde 9 aylık bir kız yeğenim var. İnan çok başka bişey, hayatta hiçbir bebeğe böyle bir sevgi duymamıştım. çok farklı bir duygu. doğduktan sonra daha farklı oluyo emin ol. onu ilk yanımıza getirdiklerinde hastanede, yalanıyordu süt arıyodu, sonra ağlamaya başladı, o anı hiç unutamıyorum. hergün ondan haber almazsan rahat edemiyor insan. o kadar özlüyorumki işteyken arayıp sesini dinliyorum. öyle bişey teyze olmak.

oy oy :) tebrik ederim benimde ( iki tane dünya güzeli ve dünya yakışıklısı) yegenlerim var teyze olmak bir başka ya onların bana düşkün olmaları teyzemm diye sarılmaları herseyi unutturuyor insana ne stres kalıyor ne gun yorgunlugu :) rabbim sag salim kavustursun ailenize cok güzel heyecanlar rabbim herkese yasatsın bu duyguyu

çok teşekkürler çok saolun..evet ya zaten teyze demek anne yarısı demek ben zaten beebekleri çok severdim oldum olası hep kuzenimkileri falan sevmeye giderdim şimdi kardeşimin olacak benim yeğenim kendi kanımdan kendi canımdan olan kız kardeşimin bebeği onu daha da çok sevicemm herhaldeee:)

Back
X