- Konu Sahibi ahbubenkendimi
-
6 aydır evliyim.evlenmeden önce cok yorucu ve stresli bi iş hayatım vardı.evlendikten sora çalışmayı bıraktım. yaklasık 6 aydır evdeyim ve bütün günlerimi boş boş geciriorum. Geç kalkıorum saat 13.00 e kadar uyuyorum gün geçsin die sora televizyona bakıorum derken aksama kadar oturdugum koltuktan kalkmadıgımı farkediyorum.Yurtdısında yasıorum ama buranın dilini ögrenmeye çaba bile göstermiyorum.kursa gitmeyi de bıraktım.hiçbişey yapmak istemiorum ama sucluluk duygusuyla da yasayamıyorum. Eşim zaten garfield gibidir onu cok seviyorum ama bazen her hareketine uyuz oluyorum.sebepsiz yere aglamak istiyorum.ağladıgım zaman eşim cok kızıyor sinirlenio daha cok aglayasım gelio.Kendimi deli gibi hissediyorum.ne yapsam hiç bilmiorum. tek bildiğim hiç bişey yapmak istemediğim ama buna da katlanamıorum. off bilmiorum.kendimi geliştirmek istiyorum böle olmak istemiorum.
Bütün sorun dil bilmemenizden kaynaklaniyor.Dil bilseniz disari cikarsiniz,dolasirsiniz,alisveris yaparsiniz tek basiniza,kocanizin yardimina ihtiyac duymadan.
Bence bir an evvel dil ogrenmeye baslayin,ben hollandacayi sadece televizyondan ogrendim,ihtiyacimda yoktu,oylesine.Cok keyifli birsey dil ogrenmek.
mrb arkadaşım aynı beni tarif etmişsin.benm bi oğlum var çoğu zamanım onunla geçiyor ama sıkılıyorum yalnız hissediyorum kendimi.hiç ostum deyip sabah akşam düşünmeden arayıp derdşimi anlatabileceğim bi arkadaşımda yok.birkaç arkaaşım var ama dostum yok.ailemde uzaktayım zaten ailemle yakın değiliz birbirimize.bi derdimi bile anlatamam.senn konunu görünce yazmak istedim.aynı şeyleri hissdiyoruz seni anlayabiliyorum.
bence sen çalışmayı bıraktığın için şuan böyle hissediyorsun. günün dolu geçiyormuş ama şimdi yapacak biley yok hep monoton.bide yeni evlenmişsin.onun etkiside olabilir bence düğün zamanı çok stresli geçiyor daha sonra sorumluluk oluyor bu seni belki yorgun hissettirmiş olabilir.
Aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamışsın allahtan 6 ay sonra hamile oldoğumu öğrendim onun telaşı başladı.hepsi bi anda bitti
hayatınız monotonlaşmış daha önce çalışma yaşamınız varmış..bundan da olablr..neden kursa git dil öğren ehliyet al benim arkdşta almanyada öyle yapıyo..çocugunuz varmı? olsa oyalanırsınz uğraştır oda hem ihtiyaç..eşinize yapmş oldunuz benzetmeye çok gldümçevre arkdş edinin gezin dolaşın..bi süre sonra geçer zaten geçici sıkıntıdır inş atlatırsın bu durumu..
ayni ben sebebibini bende bilsem.nasil bikkin ve sikkinim hayattandan .aman allahim.hapda bir cözüm degil daha cokmu hasta yapacagiz kendimi .yengem bir sene boyunca hap kullandi biraktiginda tam bir felekat oldu.
6 aydır evliyim.evlenmeden önce cok yorucu ve stresli bi iş hayatım vardı.evlendikten sora çalışmayı bıraktım. yaklasık 6 aydır evdeyim ve bütün günlerimi boş boş geciriorum. Geç kalkıorum saat 13.00 e kadar uyuyorum gün geçsin die sora televizyona bakıorum derken aksama kadar oturdugum koltuktan kalkmadıgımı farkediyorum.Yurtdısında yasıorum ama buranın dilini ögrenmeye çaba bile göstermiyorum.kursa gitmeyi de bıraktım.hiçbişey yapmak istemiorum ama sucluluk duygusuyla da yasayamıyorum. Eşim zaten garfield gibidir onu cok seviyorum ama bazen her hareketine uyuz oluyorum.sebepsiz yere aglamak istiyorum.ağladıgım zaman eşim cok kızıyor sinirlenio daha cok aglayasım gelio.Kendimi deli gibi hissediyorum.ne yapsam hiç bilmiorum. tek bildiğim hiç bişey yapmak istemediğim ama buna da katlanamıorum. off bilmiorum.kendimi geliştirmek istiyorum böle olmak istemiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?