• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuz ve huzursuzum yardım😟😟

Narenciyecicegim

Gün gelecek yarınlar dünleri unutturacak SABRET🌸
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
626
627
103
Merhaba bayanlar konuya nereden başlasam bilemedim ama 3 yıllık evliyim . Henüz bebek sahibi olamadık. Bu konu eşimi de beni de çok yıprattı . Kendimi çok mutsuz hissediyorum . Demir değerlerim çok düşük belkide bundan da kaynaklı olabilir ama çok yorgun halsiz ve hayattan bıkmış hissediyorum. Eşimi çok seviyorum ama bu aralar baktığımda eskisi gibi içimde heyecan olmadığını hissediyorum bu da beni üzüyor . Önceden eşimin yanında deli dolu olan ben artık öyle olamıyorum yaklaşık bu durum 1 aydır var bana ne oldu böyle ben bu hale nasıl geldim hiç bilmiyorum . Eşimde isteksizlik vardı bunu hiç dert etmiyordum düzelir diyordum ama bu durumda bu aralar etkilemeye baslad8 ve cinsel bakımdan ben de tamamen kopukluk başladı . Bi fikir verin eşim benim için çok kıymetli ama bu süreci nasıl atlatabilirim fikir verin😟😟😟

Yılmışsınız artık o yüzden de hiçbir şeyden tat almamaya başlamışsınız.
Zor belki ama bebek fikrini gündeminizden kaldırmak ikinize de iyi gelebilir
Zihninizi meşgul edecek faaliyetlerde bulunmak kendinize bakmak size iyi gelebilir
Ancak tek taraflı olmaz eşiniz de size kıymet veriyorsa beraber bu ölü toprağı üstünüzden atabilirsiniz

Sanki bizden bahsetmişsiniz .. bizim de 3 yıl oldu bebek sahibi olamadık daha ve artık kedi kopek gibiyiz sürekli tartışma sürekli kavga . İkimizde mutsuzuz nasıl olacak bilmiyorum inanın .. 😖

Sanki bizden bahsetmişsiniz .. bizim de 3 yıl oldu bebek sahibi olamadık daha ve artık kedi kopek gibiyiz sürekli tartışma sürekli kavga . İkimizde mutsuzuz nasıl olacak bilmiyorum inanın .. 😖
Kendime çok şaşırıyorum bu hale nasıl geldim hiç bir fikrim yok demekki yanlız değilmişim aklıma aile danışmanlığı geldiacaba faydası olur mu ki

Yılmışsınız artık o yüzden de hiçbir şeyden tat almamaya başlamışsınız.
Zor belki ama bebek fikrini gündeminizden kaldırmak ikinize de iyi gelebilir
Zihninizi meşgul edecek faaliyetlerde bulunmak kendinize bakmak size iyi gelebilir
Ancak tek taraflı olmaz eşiniz de size kıymet veriyorsa beraber bu ölü toprağı üstünüzden atabilirsiniz
Nasıl başarabiliriz ki bunu bi fikriniz varmı . Kendimi çok bitkin hissediyorum

Merhaba bayanlar konuya nereden başlasam bilemedim ama 3 yıllık evliyim . Henüz bebek sahibi olamadık. Bu konu eşimi de beni de çok yıprattı . Kendimi çok mutsuz hissediyorum . Demir değerlerim çok düşük belkide bundan da kaynaklı olabilir ama çok yorgun halsiz ve hayattan bıkmış hissediyorum. Eşimi çok seviyorum ama bu aralar baktığımda eskisi gibi içimde heyecan olmadığını hissediyorum bu da beni üzüyor . Önceden eşimin yanında deli dolu olan ben artık öyle olamıyorum yaklaşık bu durum 1 aydır var bana ne oldu böyle ben bu hale nasıl geldim hiç bilmiyorum . Eşimde isteksizlik vardı bunu hiç dert etmiyordum düzelir diyordum ama bu durumda bu aralar etkilemeye baslad8 ve cinsel bakımdan ben de tamamen kopukluk başladı . Bi fikir verin eşim benim için çok kıymetli ama bu süreci nasıl atlatabilirim fikir verin😟😟😟
Kan değerlerini duzenleyin, hormonlara baktirin, yediklerinize dikkat edin hatta soğan kürü deneyin eğer size zararı yoksa, inşallah düzelir, bu psikolojiden çıkın bolca dua edin ruhen şifalanın önce ,

Nasıl başarabiliriz ki bunu bi fikriniz varmı . Kendimi çok bitkin hissediyorum
Yani çocuk istiyoruz olmuyor döngüsünden çıkmanız lazım önce, bunun için de kafanızı başka şeylerle meşgul etmeniz gerekiyor. Eşinizle birlikte aktiviteler yapın, ne bileyim termosa bi çay koyup ikiniz yeşillik bir alana gidip 2 saat otursanız bu bile iyi gelir, kitap okuyabilirsiniz, hobisel faaliyetlerle zamanınızı geçirebilirsiniz örgü olur, boyama olur.
Sonuçta hayat devam ediyor ve Allah nasip edecekse bi şekilde oluyor bu bebek, gündeminizden düşürmeye çalışın o yüzden. Psikolojik destek alma imkanınız varsa onu da düşünebilirsiniz

Yani çocuk istiyoruz olmuyor döngüsünden çıkmanız lazım önce, bunun için de kafanızı başka şeylerle meşgul etmeniz gerekiyor. Eşinizle birlikte aktiviteler yapın, ne bileyim termosa bi çay koyup ikiniz yeşillik bir alana gidip 2 saat otursanız bu bile iyi gelir, kitap okuyabilirsiniz, hobisel faaliyetlerle zamanınızı geçirebilirsiniz örgü olur, boyama olur.
Sonuçta hayat devam ediyor ve Allah nasip edecekse bi şekilde oluyor bu bebek, gündeminizden düşürmeye çalışın o yüzden. Psikolojik destek alma imkanınız varsa onu da düşünebilirsiniz
Bu dediklerinizi çoğu zaman yapariz eşimle ama bilmiyorum acaba eşimle bı aile danışmanlığina gitsek nasıl olur acaba şuan bunu düşünüyorum

Kan değerlerini duzenleyin, hormonlara baktirin, yediklerinize dikkat edin hatta soğan kürü deneyin eğer size zararı yoksa, inşallah düzelir, bu psikolojiden çıkın bolca dua edin ruhen şifalanın önce ,
Sanirim kan değerlerimun düşmesinden de kaynaklanıyor olabilir . Bı yakın hocam da sende nazar var demişti bilmiyorum belki bunda da 9labilir tek istediğim eski halim3 dönmek😟

Sanirim kan değerlerimun düşmesinden de kaynaklanıyor olabilir . Bı yakın hocam da sende nazar var demişti bilmiyorum belki bunda da 9labilir tek istediğim eski halim3 dönmek😟
Nazar da değerleri ve hormonları etkiliyor, meryem süresi okuyun bebek için, ayrıca nas, felak , ayet-el kürsi 'yi hayatınızdan eksik etmeyin

Ayrıca anlattığınız şeyler nazar hallerine de benziyor bol bol okuyun, nazar, değen kişiler böyle halsiz , mutsuz olabiliyor, önce tahlillerle başlayın dua ile destekleyin kendinizi, güvenmediğiniz insanlardan uzaklaşın enerjisi iyi hissettiren kişilerle görüşün

Bu halsizlik keyifsizşlik hali demir eksikliğine direkt baglı olabilir. Önce bir dahiliye ye gitmekle baslayın

Nazar da değerleri ve hormonları etkiliyor, meryem süresi okuyun bebek için, ayrıca nas, felak , ayet-el kürsi 'yi hayatınızdan eksik etmeyin
Ben bu durumu yaşamaya başladıktan sonra bunu yakın hocama bahsettim esindede sendede nazar var demişti bu hisleri yaşamadan öncede evime komsilarim.gelmisti onlardan sonra tüm dengem şaştı çok dua ediyorum.cok çaresizim.her taraftan sıkıştım

Cocuk istiyoruz olmuyor diye olmamasına bu kadar odaklanıp moralinizi bozarsanız artık evliliğiniz çocuğa endekslenmiş olur ve sanki cocuk olmadan anlamsızmış givi ici boşmuş gibi evlilik degilmis gibi hissettirmeye baslıyor :( bence siz once kendiniz iyi olun, sağlığınız iyi olsun, cunku kansızlık Demir eksikliği b12 eksikliği tiroidlerde sıkıntı vs yorgunluk bitkinlik isteksizlik mutsuzluk keyifsiZlik yapar, belki de ondan biraz soğumuş olabilirsiniz . vitaminlerinizi alın eksikleri tamamlayın her gün et balık yemeye çalışın karbonhidrat degil protein tüketin, ıkı hafta sonra fiziksel de psikolojik de daha iyi hissedeceksiniz emin olun. Her gün Yasin Meryem vakıa surelerini okuyun bol bol salavat cekin. Bir kere o umutla okuduktan sonra bile insan sanki duaları kabul olmus gibi mutluluk doluyor olmus gibi hissediyorsunuz. İnsallah her sey yoluna girer canınızı sıkmayın her iliskide olur böyle inişler çıkışlar

Ben bu durumu yaşamaya başladıktan sonra bunu yakın hocama bahsettim esindede sendede nazar var demişti bu hisleri yaşamadan öncede evime komsilarim.gelmisti onlardan sonra tüm dengem şaştı çok dua ediyorum.cok çaresizim.her taraftan sıkıştım
Size tavsiyem evinize herkesi almayın ki ben öyle yapıyorum yeni evliyken sizin gibi olmuştum, ev görmesi vs herkes gelip gitmişti aynen sizin gibi sürekli biseyler kırıldı döküldü, hastalıkların bitmedi en son artık eşim dedi bişey var diye, evlendik yakamız bir araya gelemedi, artık daha dikkat ettim , dua , kuran eksik etmiyorum hamdolsun evim daha huzurlu..

Çok haklısınız gerçekten bı anda nazar degmesi olup herşey alt üst olabiliyor bende evi uzerlikle tütsuluyorum bakara suresi dinliyorum biraz daha rahatlıyorum inşallah geçecek ama demekki daha eksik şeyler var
Size tavsiyem evinize herkesi almayın ki ben öyle yapıyorum yeni evliyken sizin gibi olmuştum, ev görmesi vs herkes gelip gitmişti aynen sizin gibi sürekli biseyler kırıldı döküldü, hastalıkların bitmedi en son artık eşim dedi bişey var diye, evlendik yakamız bir araya gelemedi, artık daha dikkat ettim , dua , kuran eksik etmiyorum hamdolsun evim daha huzurlu..

Rabbim size hayrlı bir evlat nasip etsin insallah :anne:

Allah razı olsun gerçekten çok güzel tavsiyelerde bulunmussiniz inşallah bunları yapmaya çalışacağım . Bende artık çocuktan çok kendi sağlığımi düşünmem gerektiğini düşünuyorum inşallah dua ve gayretle atlatacağm çok teşekkür ederim ❤️
Cocuk istiyoruz olmuyor diye olmamasına bu kadar odaklanıp moralinizi bozarsanız artık evliliğiniz çocuğa endekslenmiş olur ve sanki cocuk olmadan anlamsızmış givi ici boşmuş gibi evlilik degilmis gibi hissettirmeye baslıyor :KK43: bence siz once kendiniz iyi olun, sağlığınız iyi olsun, cunku kansızlık Demir eksikliği b12 eksikliği tiroidlerde sıkıntı vs yorgunluk bitkinlik isteksizlik mutsuzluk keyifsiZlik yapar, belki de ondan biraz soğumuş olabilirsiniz . vitaminlerinizi alın eksikleri tamamlayın her gün et balık yemeye çalışın karbonhidrat degil protein tüketin, ıkı hafta sonra fiziksel de psikolojik de daha iyi hissedeceksiniz emin olun. Her gün Yasin Meryem vakıa surelerini okuyun bol bol salavat cekin. Bir kere o umutla okuduktan sonra bile insan sanki duaları kabul olmus gibi mutluluk doluyor olmus gibi hissediyorsunuz. İnsallah her sey yoluna girer canınızı sıkmayın her iliskide olur böyle inişler çıkışlar
Ah

Back
X