Cok mutsuzum bi gun hersey duzelir mi acaba

gamzelim2012

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
470
201
303
Ankara
Mrb arkadaslar yine ben ne zaman yalnz hissetsem buraya geliyorum dertlesmeye. 4 ay oldu bosandm. Bu duygulari yasiycami mutlu olamiycami biliyodum. Kendimi degersiz hissediyorum kimsenin sevmiyce biri gibi. En basit seyden alinip agliyorum kimler surdurdu evliligini mutlu oldu cocuk sahibi oldu bi ben mutlulugu yakalayamadim. Pozitf dusunce olumlamalar ben dipten cıkamıyorum

Henüz çok yeni; sabredin, dua edin.
Öz güveninizi tazeleyin, kendinize bakın. Alışveriş yapın vs vs
Herkesin evliliği, hayatı mükemmel değil. Buz dağının görünen kısmı o
Siz de gerçekten mutlu olabilirsiniz. Yenilenin, kendinize gelin

Bir ben mutluluğu yakalayamadım demişsin ama burayı okursan yalnız olmadığını herkesin kendince bir derdi olduğunu anlarsın.
Çoğu evlilik kusursuz gibi görünse de sorunlu.
Zamana bırak karşına yeni fırsatlar çıkacaktır.

Pozitif düşünme ve olumlamalar yapılmasına karşı değilim isteyen yapsın, denesin elbette. Ama benim gördüğüm şu ki ; bu tarz şeyler insanları iyice hayal kırıklığına uğratıyor. ‘Pozitif düşündüm, olumlama yaptım hiçbir şey değişmedi’ umutsuzluğu ekleniyor bir de.

Bunlar bir çeşit bastırma ve acıdan kaçış yollarıdır. Yüzleşmeyi engeller. O yüzden acı çekmekten korkmayın, acınızı yaşayın ve bunu aşama aşama sonlandırın. Psikolojik destek almanız da iyi olur tabi ki.

Siz benim sosyal medya hesabımı bir görseniz oo nasıl mutlu hayat bana güzel.. gelin birde içime bakın mutsuzluktan geberecek gibi olduğum zamanlar oluyor. Kimseye anlatamadıklarımı gelip burda paylasıyorum.. neden boşandınız bilmiyorum ama hiç bir kadın durduk yere yuva dağıtmıyor. Üzülmeyin dimdik durun. Bakın bir çoğumuzun cesaret edemedği şeyi başarmışsınız. Kendi kıymetinizi bilmiş ve yol çizmişsiniz boyun eymemişsiniz.. hayat güzel her kışın sonu bahar yeniden çiçekler açacak. İnsansınız şuan hissettikleriniz çok normal. Yeniden sevecek ve sevileceksiniz buna emin olun.İyi akşamlar diliyorum:KK200:

Mrb arkadaslar yine ben ne zaman yalnz hissetsem buraya geliyorum dertlesmeye. 4 ay oldu bosandm. Bu duygulari yasiycami mutlu olamiycami biliyodum. Kendimi degersiz hissediyorum kimsenin sevmiyce biri gibi. En basit seyden alinip agliyorum kimler surdurdu evliligini mutlu oldu cocuk sahibi oldu bi ben mutlulugu yakalayamadim. Pozitf dusunce olumlamalar ben dipten cıkamıyorum
Boşanma sebebinizi bilmiyorum ki bilmeme de gerek yok boşanma sebebiniz her ne olursa olsun belli ki sizin karşınıza gerçekten gönlünüze göre olan biri çıkmamış o yüzden mutlu bir evlilik sürdürememişsiniz. Bu demek değildir ki tekrar evlenip mutlu bir yuva kuramazsınız. Sırf kötü bir evlilik geçirip boşandınız diye hayata küsmeyin. Hayat çok kısa. Toparlanın ilk önce yeni çevre edinin kendinize vakit ayırın en önemlisi KENDİNİZİ SEVİN :)

Yeni cevre edindim.herseye yeniden basladim. Spora basladm ama ordaki en ufak sey bile biseyleri tetikliyo daha cok uzuluyorum. Tam duzeldim diyorum yeniden basliyo. Hic mi sevilmedim diyorum sevilmiycemde cok zormus

Zamanla insan alısiyo bu acinıda yasa içind e tutma bn baba evine geleli 2 yil oldu bosanali 8 ay oldu resmiyette evliyim malesef bnde atlatamadım zaman zaman cokuslerim oluyo ilk okul arkadaşımı görüyorum çoluk çocuk sahibi olmuş kendime bakıyorum içim enkaz dolu herkese bi güvensiz sonra bi an oluyo bn çok şanslıyım diyorum arkamda duran bi ailem var ıyi kötü bi isim var kimseye muhtaç değilim yeniden mutlu olmak için bi umudum var ben çalışarak iyileştim kendimi unuttum evdeyken çok zordu kendi kendime kuruyodum.sende zamana bırak herşey yoluna girecek

Bende bosandim ilk zamanlar oyle dusunuyordum ben neden mutlu olamadim bir daha sevilmeyecek miyim cocugum olmayacak mi diye aylarca uzuldum psikolijik tedavi gordum 4 sene sonra yeniden evlendim cok sukur beni cok seven bir esim var ve bebek bekliyorum ha suan Baska sikintilarla ugrasiyorum o ayri ama geciyor bu günler ve iyi ki devam etmemisim bosuba uzulmusum diyosun

Evliler bekarlara bekarlar evlilere ozeniyo belki evlilikte mutsuzken sizde bekarlara bakıp iç cekmissinizdir şimdide Evliler dikkat çeker mutlu değilse bile size öyle gelir neden bosandiniz bilmiyorum ama bosanmaniza karar verdiren sebepleri düşünün ve iyiki yapmışım deyin eminimki çok zordur ama geçer kendinizi yiprattiginizla kalırsınız kendinize zaman ayırın arkadaş edinin yanlız kalmayın

Evliler bekarlara bekarlar evlilere ozeniyo belki evlilikte mutsuzken sizde bekarlara bakıp iç cekmissinizdir şimdide Evliler dikkat çeker mutlu değilse bile size öyle gelir neden bosandiniz bilmiyorum ama bosanmaniza karar verdiren sebepleri düşünün ve iyiki yapmışım deyin eminimki çok zordur ama geçer kendinizi yiprattiginizla kalırsınız kendinize zaman ayırın arkadaş edinin yanlız kalmayın
Evet mutsu bi evliligim oldugu icin bekarlara ozenirdim. Neden normal sevgi dolu biru cikmadi karsima diye uzuluyorum yine eski yalnzligima dondum bugun yasadiklarim beni daha cok uzdu. Ben hic mutlu olmadm 1 bucuk yillik evliligimde savas gibiydi. Geri kalan omrumde hep mutsuz gecicek uzuntum bundan. Gidisat onu gosteriyo

Evet mutsu bi evliligim oldugu icin bekarlara ozenirdim. Neden normal sevgi dolu biru cikmadi karsima diye uzuluyorum yine eski yalnzligima dondum bugun yasadiklarim beni daha cok uzdu. Ben hic mutlu olmadm 1 bucuk yillik evliligimde savas gibiydi. Geri kalan omrumde hep mutsuz gecicek uzuntum bundan. Gidisat onu gosteriyo
Öyle düşünme umarım öyle olmaz allah gönlüne göre versin kendine güven hersey güzel olur

Bosanmadim henüz ama mutsuz bir evliliği sürdürmektense mutlu bir bekar olurum. İnşallah Rabbim iyilerle karsilastirsin bizleri

Siz benim sosyal medya hesabımı bir görseniz oo nasıl mutlu hayat bana güzel.. gelin birde içime bakın mutsuzluktan geberecek gibi olduğum zamanlar oluyor. Kimseye anlatamadıklarımı gelip burda paylasıyorum.. neden boşandınız bilmiyorum ama hiç bir kadın durduk yere yuva dağıtmıyor. Üzülmeyin dimdik durun. Bakın bir çoğumuzun cesaret edemedği şeyi başarmışsınız. Kendi kıymetinizi bilmiş ve yol çizmişsiniz boyun eymemişsiniz.. hayat güzel her kışın sonu bahar yeniden çiçekler açacak. İnsansınız şuan hissettikleriniz çok normal. Yeniden sevecek ve sevileceksiniz buna emin olun.İyi akşamlar diliyorum:KK200:
Merhaba, merak ettim de neden mutlu olmadığınız halde mutlu gibi yansıtıyorsunuz peki sosyal medyada? Ben hep bunu merak etmişimdir. Yanlış anlamayın lütfen sadece merak.

Merhaba, merak ettim de neden mutlu olmadığınız halde mutlu gibi yansıtıyorsunuz peki sosyal medyada? Ben hep bunu merak etmişimdir. Yanlış anlamayın lütfen sadece merak.
Çocuklarım parkta eğlenirken veya Sinemada veya sevdiğim bir yeri gezmeye gittiğimde güzel anılarımı paylaşıyorum dışardan bakınca mutlu görünüyorum. Tabiki mutlu olduğum anlar bunlar. Ama hüznümü acılarımı paylaşamıyorum ki.

Mutluluğunuzu asla başkalarına bağlamayın. Siz kendi kendine yeten ve mutlu olan biri olun. Hiçbir zaman sevilmeyeceğim, ne demek? Sizi seven bir aileniz, arkadaşlarınız yok mu? Onlar olmasa bile kendinizi seviyor olmanız size yetmez mi? Bence terapiste gidin mutlaka. Bir-iki seans bile çok şey değiştirecektir, emin olun.

Çocuklarım parkta eğlenirken veya Sinemada veya sevdiğim bir yeri gezmeye gittiğimde güzel anılarımı paylaşıyorum dışardan bakınca mutlu görünüyorum. Tabiki mutlu olduğum anlar bunlar. Ama hüznümü acılarımı paylaşamıyorum ki.
Ama mutlu olduğunuz anları paylaşıyorsunuz. O anlarda mutlusunuz. Evaltlarınız sağlıklı ve yanınızdaysa bence çok mutlusunuzdur. Sağlık her şeyin başı gerçekten.

Back
X