Cok mutsuzum bi gun hersey duzelir mi acaba

Ama mutlu olduğunuz anları paylaşıyorsunuz. O anlarda mutlusunuz. Evaltlarınız sağlıklı ve yanınızdaysa bence çok mutlusunuzdur. Sağlık her şeyin başı gerçekten.
Tabiki. Binlerce kez şükürler olsun. İşte benim içimi bilmeyen sosyal hesaplarıma bakıp ne kadar mutlu diyebilir. Hiç üzülmedğimi canımın yanmadığını zanneblir

Mrb arkadaslar yine ben ne zaman yalnz hissetsem buraya geliyorum dertlesmeye. 4 ay oldu bosandm. Bu duygulari yasiycami mutlu olamiycami biliyodum. Kendimi degersiz hissediyorum kimsenin sevmiyce biri gibi. En basit seyden alinip agliyorum kimler surdurdu evliligini mutlu oldu cocuk sahibi oldu bi ben mutlulugu yakalayamadim. Pozitf dusunce olumlamalar ben dipten cıkamıyorum
%100 düşünce gücü-Jack Ensign Addington bu kitabı öneririm

Mrb arkadaslar yine ben ne zaman yalnz hissetsem buraya geliyorum dertlesmeye. 4 ay oldu bosandm. Bu duygulari yasiycami mutlu olamiycami biliyodum. Kendimi degersiz hissediyorum kimsenin sevmiyce biri gibi. En basit seyden alinip agliyorum kimler surdurdu evliligini mutlu oldu cocuk sahibi oldu bi ben mutlulugu yakalayamadim. Pozitf dusunce olumlamalar ben dipten cıkamıyorum
Evet zaman herseyn ilaci 4 ay cok kisa sure bosanmayi atlatabilmek icin en azndan 1 yil gecmesini bekle. İleride yeniden evlenecegin ve anne olacagin gunleri dusun ve umutlan bence. Annelik cok guzel birsey bunun icin cabala.

Selam canim, bende bosanma asamasindayim ve senin gibi hissediyorum. Insallah cok mutlu olursun. Bende baba evine donecegim, isim var cok sukur ama bilemiyorum. Kendi evimi cok ozliycem..

Evlilik bir basari olcusu degil, bu fikri değiştirin zihninizden. zamanla bu düşüncelerin yersiz oldugunu gorursunuz.

Bende boşanma aşamasındayım 2 aylık kızımla hemde o kadar üzüntü yaşıyoruz o kadar haksız yere suçlanıyor aşağılanıyoruz ki bir zaman sonra muhakeme yetimizi kaybediyoruz kendimizi sürekli suçlamaya değersizleştirmeye başlıyoruz hayat bunlar için çok kısa silkelenip kendimize gelmek bir an önce hayata mutluluğa tutunmak gerek

Bende boşanma aşamasındayım 2 aylık kızımla hemde o kadar üzüntü yaşıyoruz o kadar haksız yere suçlanıyor aşağılanıyoruz ki bir zaman sonra muhakeme yetimizi kaybediyoruz kendimizi sürekli suçlamaya değersizleştirmeye başlıyoruz hayat bunlar için çok kısa silkelenip kendimize gelmek bir an önce hayata mutluluğa tutunmak gerek
Bende düsuk yapmasaydm 6 aylik bebegim olacakti. Sizin sorununuz ne 2 aylik bebeginiz duzelme sansi yok mu

E kuzum ama sen kendi kendini sabote ediyorsun? Boyle kurtulamazsin ki bu hallerden! Seni kimsenin sevmesinin sevmemesinin onemi ne ki? ya da baskalarinin evliliginim devam etmesinden sana ne? bunlari düsünürken,şu anda dunyada kac kadin ac susuzdur? kac kadin eziyet altindadir,kaç kadinin evi barki yoktur gibi senden kötü olanlarida düsunüyormusun? daima senden iyi durumda olanlari dusunup neden kendine haksizlik ediyorsun? ben bosaninca hep dedim ki ; elim kolum gözüm sag,saglikla nefes aliyorum.basimi sokacak bir evde yasiyorum. o zaman neden üzuleyim? neden herşey yeniden başlamasin? geriye bakmak daima.mutsuz eder. baskalariyla kiyas daima mutsuz eder.

Ah ah öyle dertler var ki.. ağla canın istedikce zehrini akit. Sonra da gözyaşlarını silip gelecek planları yap. Mutluluk için fırsatın var artık. Hangi dert sona ermemiş ki.

Back
X