• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mutsuzum ,bunalimdayi

Esimin kardeside ayni isi yapiyor.mallari ondan aliyor genelde.dukkan kirasida vermiyor.para kazandigi oluyor ama borclara gidiyor.baska biryerde calis dedigimde ben zaten dukkandanda o civalarlarda birsey kazaniyorum zaten diyor.borc cok yuklu .kac yillik maasim kadar.istiyorki hemen kurtalayim bu borclardan.
En pazar gunu buyk kavga ettik.beni gezdir bir kerede dedim.sen ne yapmak istiyorsun de dedim.dukkana gitti .3 5 lira alayim dedi.aksam geldi zaten doluyum patladim.sonraki 2 gun bisey demedim.dun aksam 9 da geldi.hic kavga etmek niyetinde degildim.ne guzel dizi izliyorduk.baktim surekli odaya girip cikiyor.sonra banyoya girdi.bende deterjan alma bahanesi ile girdim.baktim teli orda .caktirmadan aldim.bataryasi cikmisti.dedim ne yaptin sen.anlamamzliktan geldi.video izleyip banyo mu yaptin dedim .inkar eti once sonrada itiraf etti.bir kavgada bundan cikti.ben tv izlemeye devam ettim o gitti yatti.gel dedi gitmedim ve ilkkez oturma odasina yatak acip orda yattim.aradan cok sonra yanima geldi sarilmalar falan.sakince lutfen gidermisin yalniz kalamak istiyorum dedim gitti .sabah ta kalkti tabi saat10 da cekti gitti.bir sureberaber yatmayacam.ben esime sarilmadan uyuyamadigimi cok iyi bilir.gercektende uyuyamiyorum.bir sure boyle devam edecegim

off çok zor bir durum ! Çok üzüldüm eşini de seviyorsun mücadele ediceksin ama çok sabırlı olman gerekiyor ,eşine güzellikle anlat. Kavga gürültü saygıyı yok eder ve ikinizin enerjisini alır götürür. Bol bol vakit geçirmeye bak, yatak ayırmalar çözüm diil .

Evet kizlar son gelismeleri anlatayim.evimiz satılıyor.insallah bir aksilik cikmaz.ben yeni bir baslangic istiyorum.bu ikinci evim satılan.bana dua edin kizlar .su borclardan kurtulalim.uzun zaman surecek biliyorum.esimde biraz duzelmeler var gibi.planlar yapmaya basladi.ama artik satacak biseyimizde kalmayacak.bu surectede boyle davranirsa yollarimi ayiracagim

siz kendinizi fedai yapmışınız.
gerekirse kavga hırgürle bi çözüm bulun.
yoksa eşiniz bu saçma düzene alışır gider.

Allah size yardım etsin inşallah
ne kadar iyi yürekli ne kadar sağlam bir kadınsınız
lütfen sadece kendinizi düşünün başta
oğlunuz siz mutlu oldukça mutlu
bakın benim eşimde çok kötü baba örneğini görerek büyüyen kötü bir koca

Kavga hir gur hic bir ise yaramadi ne yapayim.sadece satılan benim mulklerim olmadi.esiminde iki tane transiti ve babasindan kalan mulkte gitti.para bitti ortaklik bitti anlayışı nda hic olmadim.paraya onem veren biri hic olmadim.cynku ben hayaatta cok daha buyuk zorluklar gördüm once oz ailemi sonrada beni buyuten meleklerimi kaybettim.esimin ozel zevk dedigim koleksiyon yapiyor eski para tesbih gibi şeyler le kendini avutuyor.ya kizlar anlatsam roman valla bizim hayatimiz.esimin bit tane duzgun kardesi var.diger ikisinden biri sizofren.onada kafayi takiyor.biride alkolik.biz hep baska durumlardan bu hale geldik.esim heryere yetisme cabasindan kendini dusunmedi ve bizide

Back
X