çok mutsuzum çok

gamzedd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
601
629
103
Merhabaa ben 17 yaşındayım ve lise yıllarında yaşayabiliceğim en güzel ilişkiyi yaşadım.Hem en uzun ilişkim hem de en güzel ilişkimdi.Sevgiliden çok arkadaş gibiydik.Ayrılmamız bile güzel olmuştu telefonda birbirimize ağladık ve gece 1'den sabah 6'ya kadar konuştuk,bana çok güzel sözler verdi.Ayrılmamıza rağmen(3 hafta oldu) son 2 haftadırr hep konuştuk.Sevgisinden emindim.Ama son 1 haftadır konuşmak istemediğini hissediyorum hep soğuk bi şekilde,hep soğuk cevaplar,kısa kesmeler,terslemeler,ilgilenmemeler..Artık unutmam gerek önümde YGS/LYS sınavı var.Arkadaşlar ben napıcam bilmiyorum o böyle tersledikçe inciniyorum.Okul açılana kadar unutmam gerek aynı okuldayız.

İlişkiniz bu kadar iyiyken, ayrılırken bile 5 6 saat konuşmussanız eğer ben neden şuan ayrı olduğunuzu merak ediyorum açıkcası?

Klasik Kova burcu erkeği ve klasik bahaneler.Bana ilk başta ben uzun ilişkiye gelemiyorum dedi,bana kıyamadığını söyledi.Sözde benim için yaptı ama benden önce o unuttu,o bitirdi herşeyi.Erkek olmak ne kolay

canım derslerine çalışmaya başla, yoğunluktan aklına bile gelmez bir süre sonra. erkek arkadaşı üniversiteyi kazandıktan sonra düşün. bu kişi sana değer verse zaten seni bırakmazdı. uzun ilişki istemiyormuş falan filan. bu lafı eden insan daha çocuk demektir.

Son düzenleme:
eğitim hayatın için geleceğin için önemli bir süreçte iken hiç düşünme bile daha önünde o kadar zaman var ki
üniversite yılları iş hayatı vs. karşına kimler kimler çıkacak o yüzden önüne baka güzelim sen geleceğini kurtar sonra zaten hepsi sırayla gelir

ayrılmanız için ortada elle tutulur bi sebep yok gördüğüm kadarıyla
'senin iyiliğin için' olan ayrılıklara inanmayacak kadar büyüksün bence
incitici konuşmak istemiyorum
sen o çocuğu aklından çıkar..

daha kaç yaşındaısnızki uzun ilişkiye giremediğini anlamış hayret..canım bence o seni kırmamak için öyle demiştir..belliki ayrılmak istemiş böyle bir yol seçmiş..madem artık yüz vermiyo sende kendi derslerine çalışmana bak..onun yaptıklarıyla da ilgilenmemeye çalış..boşver sen merak ediceğine esas o senin niye böyle davrandığını merak etsin..

aynı yaştayız ve bende kovayım kovalar gerçekten en kötü huylara karakterlere sahipler yani derken tamam insan çanlısı diye geçiyo hatta her yerde öylede hep sevilirler çok sıcak kanlı olurlar ama çok değişkenler yenilik istedikleri için hayatlarında sürekli bi şeyleri değiştirip dururlar :31: mesela ben en basitinden ilk seneden 7 lise daha neler neelerrr ve bana kalırsa burdaki ablaları dinleyip ayrılmasın seni haketmediği bariz ortada ve aslında elinde olan bi şey değil onun karakteri o özgürlüğüne çok fazla düşkün ve çok kararsız bende dahil olmak üzere tanıdıgım bütün kovalar öyle bende isteyerek olmasada çok insan üzmüşümdür kafamın gidip gelişinden :26:

Hepinize çok çok teşekkür ederim :29: Ben de hep kendime diyorum ilişkiyi üniversitede düşün iyi bi üniversite iyi bi iş iyi bi eş demektir diye o yüzden ideallerime yoğunlaşmaya çalışıyorum ama bir taraftan sanki bir daha kimse beni sevmicekmiş,bana değer vermicekmiş gibi geliyor.

Evrembus,Kova burçları aslında bazen iyi oluyor ya bu hayatıma 2.kova erkeği girişiydi daha önceden böyle kafa karışıklığı yaşanmadı.Ayrıca kova burçları çok kararlı,mantıklı bu özelliğinize hayranım.Keşke ben de öyle olabilsem.:50: Ben aslan burcuyum ama bir gram aslanlık yok içimde :( Ama hayatım boyunca kendime bi söz verdim ne bir ikizler erkeğiyle olurum ne kovayla.Özellikle ikizler erkeklerinden kaçarım :D

Hepinize çok çok teşekkür ederim :29: Ben de hep kendime diyorum ilişkiyi üniversitede düşün iyi bi üniversite iyi bi iş iyi bi eş demektir diye o yüzden ideallerime yoğunlaşmaya çalışıyorum ama bir taraftan sanki bir daha kimse beni sevmicekmiş,bana değer vermicekmiş gibi geliyor.

Evrembus,Kova burçları aslında bazen iyi oluyor ya bu hayatıma 2.kova erkeği girişiydi daha önceden böyle kafa karışıklığı yaşanmadı.Ayrıca kova burçları çok kararlı,mantıklı bu özelliğinize hayranım.Keşke ben de öyle olabilsem.:50: Ben aslan burcuyum ama bir gram aslanlık yok içimde :( Ama hayatım boyunca kendime bi söz verdim ne bir ikizler erkeğiyle olurum ne kovayla.Özellikle ikizler erkeklerinden kaçarım :D

ikizler konusunda çok haklısın :D ama sanki kimse seni sevmicekmiş gibi düşüncelerden bir an önce uzaklaş hayatı kendine zehir etme..sen kendini sevdikten sonra insanlarda seni sever..

bırak ya bence aklına bile getirme uzun ilşki adamı değilmiş beyfendi
bak sinir oldum:47:

Ya canım bu yaşta bırak sevgiliye filan üzülmeyi gez toz arkadaşlarınla keyfine bak :32::32::32::32::32:,sınavını kazan,üniversitede çok kişi çıkar karşına,çocukca şeyler olduğunu o zaman anlarsıın o nedenle üzülmee:34::34::34:

hiç başkası seni sevmezmi bebeğim bu yaşlarda böyle düşünmen çok normal daha kimler gelir kimler geçer aşk her yaşta var..Ama ikizler konusunda çok haklısın bende ikizler burcuyum çoğu zaman kendime bile tahammülüm yok:))) ben bile asla kendi burcumdan birini anlayamam.Sen derslerine yoğunlaş inan ilerde gülüp geçeceksin bu günlerine...

Gerçekten sever değil mi? :( üniversitede erkekler daha mı olgun? yine üzülürsem diye çok korkuyorum :18:

Back
X