• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum dertlerin en büyüğü bende

Ben amansiz bir hastaliga yakalndnz sandm konuyu okuyana kadar. Cok şükür oyle bsy deglms ya..Diyarbakira hic gitmedim ama cok guzel oldugunu duymustum. Ben tek başıma sacma sapan yerlerde yasadim.Siz eşinizle,cocugunuzla yasycksnz ne guzel..hep orda kalacak da deglsnzdr herhalde..arada degisiklikler iyidr..Iyi insanlarla karsilasin dua edin..mekan degil insanlar degistryor bence fikirleri

Canım ben orsa tüp bebek tedavisi oldum çok rahat güzel merkezi dayımın oğlu da ilçesi silvanda görev yapıyor orası sıkıntı biraz sadece o kadar ama gayet hoş biryer

Ben de İstanbulda yaşıyorum Diyarbakıra atandım yerimde duramıyorum heyecandan yollar açılsa da gitsem diyorum her gün fotolarına bakıyorum. Tanrım içimdeki Diyarbakır aşkının nedeni ne peki =)))) Hayatımda görmediğim bir şehir oysa. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim, kimine dert kimine mutluluk sebebiymiş meğer =)
Siz birde yakından görün :)

Siz daha dert görmemişsiniz. Insanlar evlat acısı yaşıyor sevdiklerini kaybediyor savasta evini barkini ailesini kaybediyor uzvunu kaybediyor kotu hastsliklarla mücadele ediyor yinede dertlerin en büyüğü bende demiyor. Diyarbakira gekecek olursak diyarbakir bir korku film mekani degil merak etmeyin gayet gelismis guzel bir sehir. Yemezler sizi orda korkmayin.

Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var

doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Derdin en büyügü sende mi :) abartma.

Uzun zaman oldu buralara bişeyler yazmayalı ama bugun dayanamadım..31 haftalıkken yavrumu kaybettim yinede dertlerin en büyüğü bende lafını kullanmadım kullanamamda..kusura bakmayın ama burada ciddi derdi olan, yüreği yanan bir sürü insan varken biraz ayıp etmişsiniz...
Allah inşallah dermanınızı vermiş kucağınızı doldurmuştur. 3 gün önce 7 haftalık bebeğimin kalp atışını göremedim.Oysa 5. Tüp bebek denememde ilk kez kavuşmuştum ona.Yaş oldu 40 , yıpranmış hissederken , benim gibi uzun tüp bebek denemeleri yaşamış kişileri forumda araştırmaya başladım.Acaba sonunda elde ettiler mi diye.Yoksa benim umudum yavaş yavaş azalmaya başladı.Sizin mesajlarınıza rastladım ve 7 başarısız denemeniz olduğunu gördüm.Galiba son denemenizde elde etmiştiniz kaybettiğiniz bebeği.Sizin 31 haftalık olan kaybınızın yanında benim 7 haftalığın lafı bile olmaz. Sabırlar diliyorum.Bizim de yaşayacağımız varmış.Allah inşallah güldürmüştür yüzünüzü ❤️

Back
X