canımmm aradınmı ==??
Canım,sevdiğin kişiyle ilişkinizi bitirmişsiniz..
Karşılaştığınızda da sana en ufak bir ilgi göstermemiş..
Babası ile ilgili yazdığın msj a da yanıt almamışsın..
Sana boşver üzülme demekten başka birşey yok[/
haklısın sevıosan bırını senı bıraksa bıle hep umıt tasırsın ıcınde bendede ole oluo acaba benı bu kdr uzdu dıye yıprattı dıye yuzume mı bakamıo artık ne blm ama ortada bı gercek var sanırım kabullenemedıgım o bıtırdı hrseyı kafasnda artık ıstemıo benı cok pısmanım bazı seyler ıcın ama zaman gerı donmuo off
belki acılıdır babasından hemn böel kötü düşünme denise
Canım genelde ikili ilşkilerde benim gözlemime göre hep bayanlar acı çeken taraf olmuştur.. Erkekler çok savaşır kazanır sever ama bitirdikleri anda da dönüşü olmuyor gibi geliyor bana. Onlar zaten kafasında bitirmese ilişkiyi noktalamaya çalışsanızda bunu istemez. Ama senin arkadaşın susmuş birşey dememiş. Bu kabullenmiş içinde bazı duyguları bitirmiş demektir. Bence sende çabalama..
Evet belki herkes aynı şeyleri söylüyor ama inan bana doğrusu bu. Ne kadar çok değer verirsen o kadar çok değerin azalır. Bırak akışına... Belki bir müddet sonra birşeyler değişebilir. Ama sen üstüne gitme. Kendini başka şeylere ver onu düşünmemeye çalış. Ancak o şekilde atlatabilirsin......
Bende aynen senin bu dediğini yapmıştım. Ama olmadı inan bana. Belki bir süre oyalayabilir ama beklentilerine cevap vermezse daha da kahrolursun. Onun gibi kimse olamıyor diye düşünmeye başlarsın. Hem karşındaki kişiye de yanlış yapmış duygularıyla oynamış olursun. Bu daha büyük vebal demektir. Ben denedim çok pişman oldum. Bir yarayı başka biriyle saramazsın. Yaraların kapanması için tek ilaç zamandır.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?