Cok Mutsuzum Yardım Edın:(

Denisee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
130
0
96
İstanbul
ben bı ılıskı yasadım hersey cok guzelken kotuye dondu bende hatalar yaptım o da soncta ayrıldk 8 ay oldu ve halaunutamadım gecen gun onu gordm ve elım ayagım tıtredı nasl davranıcaımı bılemedım gercı o arabadaydı teyzesyle knstu arabadan ınmedı ve gıttı daha snra ve ben onu cok ozledım babası oldu ona msj cektım cvp vermedı zaten ayrıldıımzdada bıle sessızce gıttı senı haketmemıs felan fılan sozlerı demek kolay bıde ıcımdekıne sormanız lazm lutfen ne yapablrm yorumlarınızı beklıorum ...benneyaptımki

evet aslında yazan insan için kolay dogru diyorsunuz seni haketmemiş falan denir ama buda pek karsındakini tatmin etmez o daha farklı seyler duymak istiyordur ama bu durumdada ne denir ki belliki hala içinizde birseyler kalmıs,özlüyorsunuz onu ama bunun tek ilacı zaman zaman zaman ve yeni bir insan aksi takdirde hep aklınıza gelir ve canınız yanar

Canım,sevdiğin kişiyle ilişkinizi bitirmişsiniz..
Karşılaştığınızda da sana en ufak bir ilgi göstermemiş..
Babası ile ilgili yazdığın msj a da yanıt almamışsın..
Sana boşver üzülme demekten başka birşey yok

Canım,sevdiğin kişiyle ilişkinizi bitirmişsiniz..
Karşılaştığınızda da sana en ufak bir ilgi göstermemiş..
Babası ile ilgili yazdığın msj a da yanıt almamışsın..
Sana boşver üzülme demekten başka birşey yok
[/

haklısın sevıosan bırını senı bıraksa bıle hep umıt tasırsın ıcınde bendede ole oluo acaba benı bu kdr uzdu dıye yıprattı dıye yuzume mı bakamıo artık ne blm ama ortada bı gercek var sanırım kabullenemedıgım o bıtırdı hrseyı kafasnda artık ıstemıo benı cok pısmanım bazı seyler ıcın ama zaman gerı donmuo off:(

Canım genelde ikili ilşkilerde benim gözlemime göre hep bayanlar acı çeken taraf olmuştur.. Erkekler çok savaşır kazanır sever ama bitirdikleri anda da dönüşü olmuyor gibi geliyor bana. Onlar zaten kafasında bitirmese ilişkiyi noktalamaya çalışsanızda bunu istemez. Ama senin arkadaşın susmuş birşey dememiş. Bu kabullenmiş içinde bazı duyguları bitirmiş demektir. Bence sende çabalama..
Evet belki herkes aynı şeyleri söylüyor ama inan bana doğrusu bu. Ne kadar çok değer verirsen o kadar çok değerin azalır. Bırak akışına... Belki bir müddet sonra birşeyler değişebilir. Ama sen üstüne gitme. Kendini başka şeylere ver onu düşünmemeye çalış. Ancak o şekilde atlatabilirsin......

Canım genelde ikili ilşkilerde benim gözlemime göre hep bayanlar acı çeken taraf olmuştur.. Erkekler çok savaşır kazanır sever ama bitirdikleri anda da dönüşü olmuyor gibi geliyor bana. Onlar zaten kafasında bitirmese ilişkiyi noktalamaya çalışsanızda bunu istemez. Ama senin arkadaşın susmuş birşey dememiş. Bu kabullenmiş içinde bazı duyguları bitirmiş demektir. Bence sende çabalama..
Evet belki herkes aynı şeyleri söylüyor ama inan bana doğrusu bu. Ne kadar çok değer verirsen o kadar çok değerin azalır. Bırak akışına... Belki bir müddet sonra birşeyler değişebilir. Ama sen üstüne gitme. Kendini başka şeylere ver onu düşünmemeye çalış. Ancak o şekilde atlatabilirsin......

evet haklısın ama ılk defa bole bryle mtluoldm ve ılk defa karsıma ıstedıım gıbı bırı ıcktı ve guzel syeler yasadım benmde hatalrm oldu ustune cok gıttım felan ama su an yok eskı yazılarıokurken ıcım acıo resmen ama dayanmam lazım baskasyla cıkmak unutturur mu sence

canım belkide senin hataların bitirmiştir sizi bilemezsin ki ne hissettiğinin ne düşündüğünü büyük acılar dilsizdir unutma

Bende aynen senin bu dediğini yapmıştım. Ama olmadı inan bana. Belki bir süre oyalayabilir ama beklentilerine cevap vermezse daha da kahrolursun. Onun gibi kimse olamıyor diye düşünmeye başlarsın. Hem karşındaki kişiye de yanlış yapmış duygularıyla oynamış olursun. Bu daha büyük vebal demektir. Ben denedim çok pişman oldum. Bir yarayı başka biriyle saramazsın. Yaraların kapanması için tek ilaç zamandır.....

Bende aynen senin bu dediğini yapmıştım. Ama olmadı inan bana. Belki bir süre oyalayabilir ama beklentilerine cevap vermezse daha da kahrolursun. Onun gibi kimse olamıyor diye düşünmeye başlarsın. Hem karşındaki kişiye de yanlış yapmış duygularıyla oynamış olursun. Bu daha büyük vebal demektir. Ben denedim çok pişman oldum. Bir yarayı başka biriyle saramazsın. Yaraların kapanması için tek ilaç zamandır.....

haklısın aklmda baska bırı varken sdce unutmak ıcın baska bıryle cıkmk hem bana gore dııl hemde karsımdakıne haksızlık olur bana aynı sey yapılsa ne kdr uzulurumm eed zaman umarım zaman bana yardımcı olurrr

Back
X