- 26 Şubat 2018
- 4
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi mor leylak
merhaba kızlar benim bir değil biçok derdim var eşimle boşanma aşamasındayız kimsenin dava açtığı falan yok o anasının evinde ben kendi ailemin evinde kendisi manyağın tekidir iyiyken çok iyi ama kötü oluncada çok kötüdür bi markette çalışıyo aldığı para 2150tl evimiz kira ama üçün beşin hesabını yapa yapa evi idare ettiriyoruz kimseye muhtaç olmadan ama sürekli konuştuğumuz konu para ay sonu bu kadar kalıcak hesap kitap falan tamam diyorum gene aynı muhabbet gene tamam diyorum ama artık sürekli para hesabı yapmaktan çok sıkıldım bıktım artık ya hadi onuda geçtim en ufacık kavgada şiddete başvuruyo hemen ben laf söyleyince beni öyle susturmaya çalışıyo 6 yıldır evliyiz hep bu sorunlar oluyodu babamın evine gidiyodum yalvar yakar bidaha yapmicam diye getiriyodu beni eve ilk başta iyi ama zaman geçtikçe gene aynı adam yoruldum artık bu 6 yıl içinde iki kere düşük yaptım en sonunda nasip oldu bi yavrum oldu şimdi en çokta onu düşünüyorum bana yapılan şiddete maruz kalarak mı büyüsün yoksa babasız mı bilmiyorum bazen erkek kardeşim çocuğunu seviyo oynuyo falan o zaman yavruma bakıyorum içim acıyo acaba babasız bırakırsam bana kızar mı büyüyünce diyorum daha 1 yaşında şimdi anlamıyo bişey ama ilerde ne der diye düşünüyorum onu üzmek mutsuz etmek istemiyorum ama bana şiddet uygulayan çocuğunada uygular çünkü başka türlü sorun çözmeyi bilmiyen bi adam tek bildiği susturmak nefret ediyorum artık ondan ve birde titizliği var ev temiz olucak düzenli olucak bazen çocuk durmuyo nasıl yapabilirim anca sağı solu toparlayabiliyorum o kadar şimdi babamın evindeyiim burdamı çok mutluyum hayır bi küçük kardeşim var yaramazın önde gideni laf anlamıyo yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım girip bi işe çalışmak istiyorum ama becererebilirmiyim bilmiyorum neyse konuyu fazlaa uzatmim bana bi akıl verin ama enpati yapın lütfen teşekkürler