• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum......

durusucan

durusucan
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
70
27
298
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun,eşim işlerinin iflası dolayısıyla memleketine gidip orda hayvancılık yapmak istiyo ama benim ii bişim var ve lojmanda oturuyorum ve 21 yaşında genç kızım var ünivaersiteyi yeni bitirdi işe girip çalışıcak yani kızımı ve düzenimi bozup köye gidemem eşimde tek kurtuluşunun bu iş olduğunu söylüyor,ve en başta 7, 8 ay antalyaya gelemem diyor yani ayrı şehirlerde evli ama dul gibi yaşamam gerekiyo çok çaresizim.....:ecrin_bebek:

Pufff Rabbim hayırlısını versin inş.

Başka bir iş bakamaz mı inş. en kısa zamanda iş bulur ve ayrılmak zorunda kalmazsınız :(

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun,eşim işlerinin iflası dolayısıyla memleketine gidip orda hayvancılık yapmak istiyo ama benim ii bişim var ve lojmanda oturuyorum ve 21 yaşında genç kızım var ünivaersiteyi yeni bitirdi işe girip çalışıcak yani kızımı ve düzenimi bozup köye gidemem eşimde tek kurtuluşunun bu iş olduğunu söylüyor,ve en başta 7, 8 ay antalyaya gelemem diyor yani ayrı şehirlerde evli ama dul gibi yaşamam gerekiyo çok çaresizim.....:ecrin_bebek:

esiniz o isinde de iflas ederse ne yapicaksiniz! bence hic düzeninizi bozmayin esiniz gitsin islerini yoluna koysun kazanci iyi olursa o göre karar verirsiniz ama simdi hemen gidip kendi isinizi ve düzeninizi bozmayin bence.

ailelerin ayrı şehirlerde yaşamasını doğru bulmuyorum ben yaşadıgınız şehirde de eşinizin yapacagı bir iş vardır mutlaka ki şartlarınız iyi lojmanda oturuyorsunuz yetişkin bir kızınız var

Bulundugunuz Sehirde Eşinizin yapabilice hiçbir iş yok mu??? Tek çözümm Köye gitmek mi? Bence biraz daha düşününn aratırma yapınn güzel bir işiniz varsa hemen bırakıp gitmeyin bu devirde iyi bir iş bulmak gercekten çok zor..

Standart kaç kurtul felsefesi üzerine yoğunlaşmış beyfendi.
Ama artık köylerdede bahsedildiği kadar kazanç yok bence bu fikirden bir an önce vazgeçin.

Kendi keyfine göre bütün aileyi harcayamamalı. Bence konuşun başka bir iş arasın. Eğer yanaşmıyorsa gitsin kendi başına. Lojmandan çıkıp, düzeni bozup eşinizin yanına gidilecek bir durum yok bence. Genç, hayatının baharında bir kızınız var. En azından onun için sizin desteğiniz şart.

bence eşiniz şehir hayatından,kalabalık ortamdan bıkmış,zannadersem birazda ondan köyde hayvancılık yapmak istiyor.ama siz yerinizden ayrılmayın,en azından eşiniz işleri yoluna koyana kadar.nasıl olsa ufakçocuğunuz yok.

Back
X