Çok mutsuzum

birsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
39
0
36
Ankara
çok mutsuzum hayattan hiö tad alamıyorum herşey batıyo gözüme herşeye alınıyorum bu aralar çok duygusalım kendimi çok yalnız hissediyorum içimde tarif edemediğim anlatamadığım bi sıkıntım var ben bile çözemedim ne olduğunu ÇOK MUTSUZUM ÇOOOKKKK

aşırı uyku ya da hiç uyuyamama var mı?
günde yediğin yemek miktarlarında önemli bir azalma ya da artma oldu mu?
odandan dışarı çıkıyor musun?

aynen bende su anda öyleyim
gecmişti bi haftadır yine geriye döndüm hiç böle olmamıştımm yani umutsuzz ve hep uzgun sinirli

havadanmıdır nedir uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum mutsusuzm sinirliyim alınganımm offffff ne olacak böle...

arada benide yokluyorlar öyle ya:)bir bakıyorum içim içime sığmıyor bir bakıyorum çok mutsuzum hatta ölmek bile istiyorum bazençok değişken bir ruh haline sahibiz sanırım biz.ama hayat kısa mutlu olmaya çalışmak lazımmm.değişik bişeyler yapmanı tavsiye ederim arkadaşlarınla vakit geçir dışarı çık gez dolaş alışveriş yap.kendini şımart biraz:)

evet zaten buna çok ihtiyacım var bunun farkındayım onun için pazarı sabırsızlıkla bekliyorum ben hepimizin hayatında değişikliklere ihtiyaç var arkadaşlar....

sevdiğin seyleri yapsana bence sıkıldığın için böyle hissediyorsun üzülme derim eglenceli bişiler yap can sıkıntın gecince bu psikolojik bunalımlarda gecer yani ben öyle yapyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…