• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum :(

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
kızlar, sorunlarımla sizi yine meşgul edicem ancak, sizlerle paylaşmazsam da olmuyor, düşüncelere dalıyorum, kendimi kahrediyorum :( erkek arkadaşımla 3.5 yıldır birlikteyiz bahsetmiştim. dengesiz tavırlı, inat bi erkek arkadaşa sahibim ya da sahip idim. benim kıskançlık takıntım çok var kızlar, ve o da bunun bilincinde. kendimi kaybediyorum kıskançlık ve kadın konusunda.. bugün arkadaşım ben ve o oturup bekarlıga veda partisinden konuştuk, bu dansöz oynatırım dedi baştan gülümsedim olur, sonra Amsterdam.a (kırmızı sokağa) giderim dedi.. ben de sen ne yaparsan aynısını yaparım dedim, sana gitme demem ama tekliflerimi değerlendiririm o zaman dedim.. bu da kalkıp gitti. ve bana bi mesaj yazdı yarım saat sonra aynen şöyle '' BUGÜN AHLAKSIZLIĞIN SINIRINI AŞTIN, SAKIN YANIMA GELEYİM DEME..'' o da söyledi ben de söyledim iyi hoş da bu tepki neden ki, ne olucak şimdi yani? ben kızım eve kapanayım o gezip dursun bu mudur.. kızlar bi iki satır görüşünüzü yazarsanız inanılmaz mutlu olurum.. şimdiden hepinize teşekkür ederim :(

şimdi mesaj attım :( ''insanlar konuşur, tartışır,kavga da eder.. neden ahlaksız diosun ki bana.. ortada elle tutulan bi sebep dahi yokken çocukluk yapıp on on beş gün küsüp sonra mı konuşucaz yani??'' yazdım.. tabi cevap verirse..:43::43::43::43::43::43::43:

kızlar, sorunlarımla sizi yine meşgul edicem ancak, sizlerle paylaşmazsam da olmuyor, düşüncelere dalıyorum, kendimi kahrediyorum :( erkek arkadaşımla 3.5 yıldır birlikteyiz bahsetmiştim. dengesiz tavırlı, inat bi erkek arkadaşa sahibim ya da sahip idim. benim kıskançlık takıntım çok var kızlar, ve o da bunun bilincinde. kendimi kaybediyorum kıskançlık ve kadın konusunda.. bugün arkadaşım ben ve o oturup bekarlıga veda partisinden konuştuk, bu dansöz oynatırım dedi baştan gülümsedim olur, sonra Amsterdam.a (kırmızı sokağa) giderim dedi.. ben de sen ne yaparsan aynısını yaparım dedim, sana gitme demem ama tekliflerimi değerlendiririm o zaman dedim.. bu da kalkıp gitti. ve bana bi mesaj yazdı yarım saat sonra aynen şöyle '' BUGÜN AHLAKSIZLIĞIN SINIRINI AŞTIN, SAKIN YANIMA GELEYİM DEME..'' o da söyledi ben de söyledim iyi hoş da bu tepki neden ki, ne olucak şimdi yani? ben kızım eve kapanayım o gezip dursun bu mudur.. kızlar bi iki satır görüşünüzü yazarsanız inanılmaz mutlu olurum.. şimdiden hepinize teşekkür ederim :(

Canım kızma da ne biçim bi muhabbet bu böyle ?:19:

bi mesaj yazdı yarım saat sonra aynen şöyle '' BUGÜN AHLAKSIZLIĞIN SINIRINI AŞTIN, SAKIN YANIMA GELEYİM DEME..''

Kişiden kişiye değişir hele erkekler böyle şakaları sevmezler ama buna şakanın dozu kaçtı denir, ahlaksızlık değil...

Eğer bunu ahlaksızlık olarak adlandırıyorsa kendisi de ahlaksız o zaman...

Hiç üstüne gitmeyin, nasıl olsa tekrar konuşacaksınız, o zaman "sen ne kadar ileri gittiysen ben de o kadar" dersiniz...

şimdi mesaj attım :( ''insanlar konuşur, tartışır,kavga da eder.. neden ahlaksız diosun ki bana.. ortada elle tutulan bi sebep dahi yokken çocukluk yapıp on on beş gün küsüp sonra mı konuşucaz yani??'' yazdım.. tabi cevap verirse..:43::43::43::43::43::43::43:

kendisi diyince ahlaksızlık olmuyor muymuş?

Kırmızı sokakta ne olduğunu anlamadım canım.. Bir de teklifleri değerlendiririm demenin içeriği neleri barındırıyor.. Anlamadım pek..

canım kızlar hepinize teşekkür ederim.. suan ağlayarak yazıyorum size :( öylesine açılan konulardı düğüne daha var.. ama zaten bugün üstünde bana karşı bi olumsuzluk vardı ve patladı gibi geldi. mesajıma da cevap vermedi sanırım aramayacak. ancak bana yazıdıgı uslüp çok ağır geldi :( ikimizin de konuştugu şeyler doğru değil tabiki bunu asla savunmuyorum. ama yanıma geleyim deme, ahlaksızlıgın dozu aştı mesajı beni aşırı üzdü.. sanırım bitti kızlar. çünkü onda hep ''erkek gezer, kız gezmez'' mantıgı var :(

Kırmızı sokakta ne olduğunu anlamadım canım.. Bir de teklifleri değerlendiririm demenin içeriği neleri barındırıyor.. Anlamadım pek..

kırmızı sokak hollanda.nın ünlü sokağı canım. kadınlar çıplak sekilde yada seksi kıyafetlerle dans ediyorlar. bu sokakta hangi kızı begenirsen parasını verip camekanın önünde birlkte oluosun, yatıosun yani.. sen gidersen ben de sana sadık olmam dedim canım açıkça. çnkü bu yaz gitti kırmızı sokğa ve bidaha gitmesini istemiyorum asla, ona da söyledim. sırf üzmek için saçmaladı işte.

Barışırsınız bence sinirli anlarınıza gelmiş.
Erkeği kıskandığınızı belli etmeyeceksiniz.Yoksa g*t* kalkar.....

3,5 yıl boyunca bu takım problemler yaşadınız sanırım
Sanki kendisi çok suçsuzmuş gibi sana ahlaksız demesi ağır
Ayrıca başlatan kendisi olmuş,kendini ezdirme
Ahlaksız deme cesaretini nereden buluyo ?

erkek arkadaşımla 3.5 yıldır birlikteyiz ....

kırmızı sokak hollanda.nın ünlü sokağı canım. kadınlar çıplak sekilde yada seksi kıyafetlerle dans ediyorlar. bu sokakta hangi kızı begenirsen parasını verip camekanın önünde birlkte oluosun, yatıosun yani.. sen gidersen ben de sana sadık olmam dedim canım açıkça. çnkü bu yaz gitti kırmızı sokğa ve bidaha gitmesini istemiyorum asla, ona da söyledim.

3,5 yıldır beraber olduğunuz erkek arkadaşınız bu yaz nasıl kırmızı sokağa gidiyor, orasını anlamadım ?

barışmicak gibi canım, çnkü mesajı çok kabaydı.'' sakın yanıma geleyim deme'' yazması, tehdit gibiydi ve istemediğinin kanıtı idi bence bi daha ama sebep yokki.

3,5 yıldır beraber olduğunuz erkek arkadaşınız bu yaz nasıl kırmızı sokağa gidiyor, orasını anlamadım ?

arkadaşlarıyla gezmeye gitti 3 çocukla. ama orda berbaer olmadıgını söyledi ve yemin etti :( ama bidaha gitsin ve o tip kadınlar onu etkilesin istemiyorum. ama hep dilinde.. böyle olucagına yatsa daha iyiydi :(

kırmızı sokak hollanda.nın ünlü sokağı canım. kadınlar çıplak sekilde yada seksi kıyafetlerle dans ediyorlar. bu sokakta hangi kızı begenirsen parasını verip camekanın önünde birlkte oluosun, yatıosun yani.. sen gidersen ben de sana sadık olmam dedim canım açıkça. çnkü bu yaz gitti kırmızı sokğa ve bidaha gitmesini istemiyorum asla, ona da söyledim. sırf üzmek için saçmaladı işte.

OOooovvv!

Pişkinliğe vurmuş resmen. Suçunu bastırmak için de seni yermiş. Hay Allah..

Bu yaz gitti demişsin, haberin yoktu sanırım? Haberin olduktan sonraki tepkin nasıl oldu?

3,5 yıl boyunca bu takım problemler yaşadınız sanırım
Sanki kendisi çok suçsuzmuş gibi sana ahlaksız demesi ağır
Ayrıca başlatan kendisi olmuş,kendini ezdirme
Ahlaksız deme cesaretini nereden buluyo ?

benim ne ahlaksızlıgım var ki, sen yaparsan ben de yaparım değerlendirirm çevremi dedim. ben kız oldugum için mi ahlaksız oluyorum.. çok hatalı kızlar, bitse belki daha iyi ama 3.5 yıl da dile kolay :(

biriyle birlikte olmadıgını söyledi kızlar. ama orası kötü bi sokak hiç gitmeseydi o zaman, ve yanındaki çocuklar ilişkiye girmişler orda. ki etkilenmiştir kesnlkle ve bidaha ne işi var orda. şakası bile beni deli etti (:

arkadaşlarıyla gezmeye gitti 3 çocukla. ama orda berbaer olmadıgını söyledi ve yemin etti :( ama bidaha gitsin ve o tip kadınlar onu etkilesin istemiyorum. ama hep dilinde.. böyle olucagına yatsa daha iyiydi :(

Siz de inandınız mı? Beraber olmasına gerek de yok zaten oraya gittikten sonra... Size ahlaksız derken kendine baksa iyi eder erkek arkadaşınız...

3,5 yıllık beraberliği olan adamın erkek arkadaşlarıyla orada işi ne... Bunu nasıl kabullenebiliyorsunuz, aklım almıyor, üstüne bir de mesaj atıyorsunuz...

3.5 yıl az bir zaman değil elbet.Yazın oraya gitmiş.Yapmamış(!)Umarım yapmamıştır.:20:Bence bu ilişki taaaa o zaman bitmeliydi.

Back
X