kızlar, sorunlarımla sizi yine meşgul edicem ancak, sizlerle paylaşmazsam da olmuyor, düşüncelere dalıyorum, kendimi kahrediyorum
erkek arkadaşımla 3.5 yıldır birlikteyiz bahsetmiştim. dengesiz tavırlı, inat bi erkek arkadaşa sahibim ya da sahip idim. benim kıskançlık takıntım çok var kızlar, ve o da bunun bilincinde. kendimi kaybediyorum kıskançlık ve kadın konusunda.. bugün arkadaşım ben ve o oturup bekarlıga veda partisinden konuştuk, bu dansöz oynatırım dedi baştan gülümsedim olur, sonra Amsterdam.a (kırmızı sokağa) giderim dedi.. ben de sen ne yaparsan aynısını yaparım dedim, sana gitme demem ama tekliflerimi değerlendiririm o zaman dedim.. bu da kalkıp gitti. ve bana bi mesaj yazdı yarım saat sonra aynen şöyle '' BUGÜN AHLAKSIZLIĞIN SINIRINI AŞTIN, SAKIN YANIMA GELEYİM DEME..'' o da söyledi ben de söyledim iyi hoş da bu tepki neden ki, ne olucak şimdi yani? ben kızım eve kapanayım o gezip dursun bu mudur.. kızlar bi iki satır görüşünüzü yazarsanız inanılmaz mutlu olurum.. şimdiden hepinize teşekkür ederim