Kızlr çok mutsuzum ,eşimlede bu ara hiç anlaşamıyoruz doğru dürüst aramızda bi diyalog yok. bana gelince zihnim yorgun ama bakıyorum iş arkadaşlarıyla konuşurken yorgunluk yok .bana evde onu yap bunu yap ,kendide bi işin ucundan tutmaz .ağır bişy taşıncak oda bende. bunun haricinde dışarı çıkmamda yasak çöp dökmkde dahil eger. sakınıyosan beni evde ağır bişy taşıncakkende sakın dedim, hastaykende sakın dedim ,ama ona aklı ermiyo bugün geldi içeri geçti uzandı. bana yattığı yerden emir veryo telefonuna baktım bi kadınla 3 defa 4er dk iş yerinde, işle alakalı olmayan bi konudan konuşmuş ne konuştun bu kadar bana gelince zihnim yorgun diyosun dedim demekki konuşcak bşy varmış konuştum diyo bu kadarda rahat kızlar çok daralıyorum herseyden bıktım. ben memurluk sınavlarına hazırlanıyorum kendide terfi etmek istiyo. bana diyoki sen milletten emir alcan benimse terfi edince rahat bi hayatım olacak hayatlarımız sanki ayrıymış gibi tamam dedim sıkıntı çekersem işte sana kına getiririm baksana sen bana elmişsin sana açık vermemek lazım dedim memleketimden uzakta bu şehirde bi başınayım tek bi akrabam bile yok çok sıkıntıdayım kızlar ne yapmalıyım kendimi nası rahatlatırım bilmiyrm