• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

hayat99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
107
0
26
İzmir
Kızlr çok mutsuzum ,eşimlede bu ara hiç anlaşamıyoruz doğru dürüst aramızda bi diyalog yok. bana gelince zihnim yorgun ama bakıyorum iş arkadaşlarıyla konuşurken yorgunluk yok .bana evde onu yap bunu yap ,kendide bi işin ucundan tutmaz .ağır bişy taşıncak oda bende. bunun haricinde dışarı çıkmamda yasak çöp dökmkde dahil eger. sakınıyosan beni evde ağır bişy taşıncakkende sakın dedim, hastaykende sakın dedim ,ama ona aklı ermiyo bugün geldi içeri geçti uzandı. bana yattığı yerden emir veryo telefonuna baktım bi kadınla 3 defa 4er dk iş yerinde, işle alakalı olmayan bi konudan konuşmuş ne konuştun bu kadar bana gelince zihnim yorgun diyosun dedim demekki konuşcak bşy varmış konuştum diyo bu kadarda rahat kızlar çok daralıyorum herseyden bıktım. ben memurluk sınavlarına hazırlanıyorum kendide terfi etmek istiyo. bana diyoki sen milletten emir alcan benimse terfi edince rahat bi hayatım olacak hayatlarımız sanki ayrıymış gibi tamam dedim sıkıntı çekersem işte sana kına getiririm baksana sen bana elmişsin sana açık vermemek lazım dedim memleketimden uzakta bu şehirde bi başınayım tek bi akrabam bile yok çok sıkıntıdayım kızlar ne yapmalıyım kendimi nası rahatlatırım bilmiyrm

Her zaman söylerim.

Bir erkek eşini çöp döktürmek için bile dışarı çıkarmıyorsa, bilin ki bir şeyleri örtbas etmek içindir.

Bu genelde böyle mi? Yani gelir, uzanır, ilgilenmez mi? Böyleyse hiç aranızda tartışma olmadan bir diyalog geçti mi, yani neden böyle davranıyorsun falan diye?

evet evet aynı şeyleri bende yasadım canım benimde kimsem yok kapı dısarı bile bırak balkona cıkma diyordu eşim askerler vardı hep etrafımızda eşine gelince erkekler aynı beyınleri yoruluyor aksam eve gelince uykuları gelir yorgun olur aykalrı agrır zor yemek yerler ben derim eşime eve gelince yorgunum deme ban uykum geldi deme arkadaslrınla muhebbet ederisn bana gelince yok ama bakıyorum adam aksama kadar kırk kişi ile ugrasıyo millete laf anlatmak ugrasmk cok zor emir altında olmak cok zor sabret canım emin ol benimki kadar değilsindir su bir aydır hep tekim kiziyorum ama eşime uzuluyorum oda ister vakıt gecerelim am yok bosuna demiyorlar yasının yarısı calişmakla diger yarısı hastalıkla geciyor diye hayat bu sabır sabır demkten baska ne var

Kızlr çok mutsuzum ,eşimlede bu ara hiç anlaşamıyoruz doğru dürüst aramızda bi diyalog yok. bana gelince zihnim yorgun ama bakıyorum iş arkadaşlarıyla konuşurken yorgunluk yok .bana evde onu yap bunu yap ,kendide bi işin ucundan tutmaz .ağır bişy taşıncak oda bende. bunun haricinde dışarı çıkmamda yasak çöp dökmkde dahil eger. sakınıyosan beni evde ağır bişy taşıncakkende sakın dedim, hastaykende sakın dedim ,ama ona aklı ermiyo bugün geldi içeri geçti uzandı. bana yattığı yerden emir veryo telefonuna baktım bi kadınla 3 defa 4er dk iş yerinde, işle alakalı olmayan bi konudan konuşmuş ne konuştun bu kadar bana gelince zihnim yorgun diyosun dedim demekki konuşcak bşy varmış konuştum diyo bu kadarda rahat kızlar çok daralıyorum herseyden bıktım. ben memurluk sınavlarına hazırlanıyorum kendide terfi etmek istiyo. bana diyoki sen milletten emir alcan benimse terfi edince rahat bi hayatım olacak hayatlarımız sanki ayrıymış gibi tamam dedim sıkıntı çekersem işte sana kına getiririm baksana sen bana elmişsin sana açık vermemek lazım dedim memleketimden uzakta bu şehirde bi başınayım tek bi akrabam bile yok çok sıkıntıdayım kızlar ne yapmalıyım kendimi nası rahatlatırım bilmiyrm

çöp dökmeye gidince ne oluyor diye soramıyor musunuz

izin vermiyor ne demek ya

nasıl çalışacaksınız peki

üzüldüm..
çöp dökmen için bile izin vermiyorsa sorunludur bence. Birşeyleri ört pas etmekten ziyade gerçekten sorunludur benim gözümden. anlamadıgım konu evlisin ama başka şehiremi tahin istiyorsunuz ikinizde ayrılcakmısnız? Başka şehirlerdemi iş yapıcaksınız anlayamadım fazla:26:

bi kadınla 3 defa 4er dk iş yerinde, işle alakalı olmayan bi konudan konuşmuş ne konuştun bu kadar konuşmaların alakasız olduğunu nerden biliyorsunuz?mesaj olsa neyse bence kuruntu yapmış olmayın

çöp dökmeye gidince ne oluyor diye soramıyor musunuz

izin vermiyor ne demek ya

nasıl çalışacaksınız peki

sormazz olurmuyum bu yaşıma kadar herşeyle kendim mücadele ettim pasif biri değilim ilk zamanlar ne kadar sakınıyo hiç bşy yaptırmıyo diyodum ama baktım eve kapanıp kalmışım ne oluyo sanki dediğmde eve tek girip çıkcaksın ortalık kötü diyo gerçekten oturduğumuz yer yeni gelişyo pek iyi değil yani bi kendi binamız yeni

bi kadınla 3 defa 4er dk iş yerinde, işle alakalı olmayan bi konudan konuşmuş ne konuştun bu kadar konuşmaların alakasız olduğunu nerden biliyorsunuz?mesaj olsa neyse bence kuruntu yapmış olmayın

konu kadının kardeşi evlenecekmiş bizim mobilyacı tanıdıklarımız var onlardan konuşmuşlar öyle dedi

sormazz olurmuyum bu yaşıma kadar herşeyle kendim mücadele ettim pasif biri değilim ilk zamanlar ne kadar sakınıyo hiç bşy yaptırmıyo diyodum ama baktım eve kapanıp kalmışım ne oluyo sanki dediğmde eve tek girip çıkcaksın ortalık kötü diyo gerçekten oturduğumuz yer yeni gelişyo pek iyi değil yani bi kendi binamız yeni

bi tek sizin binanız var etraf inşaat halindeyse anlarım yada boş araziyse

ben diğer türlü anlamıştım

evet konuştum çok yorgunmuş zihni yoruluyomuş

Ben anlamadım ki ya kadınların olmaz mıydı her ay böyle dönemleri şimdi erkeklerin oluyor sanırım. Peki ne zaman dinlecekmiş zihni? Ne yapması gerekiyormuş? Ya da senin ne yapman gerekiyormuş?

Bence sen sınavlarına odaklan, bir süre senin de zihnin yorulsun.

bence sınavına sıkı sıkı hazırlan ve baska bir şehre taşın.eşinden uzak.insan içindeyken tam anlamıyor yaşadığı durumları.uzaklaşıp dışardan bakınca daha net görünüyor artılar da eksilerde.

Ben anlamadım ki ya kadınların olmaz mıydı her ay böyle dönemleri şimdi erkeklerin oluyor sanırım. Peki ne zaman dinlecekmiş zihni? Ne yapması gerekiyormuş? Ya da senin ne yapman gerekiyormuş?

Bence sen sınavlarına odaklan, bir süre senin de zihnin yorulsun.

en iyisi bu sanırım eve geldi balkonu yıka dedi gittim bi büyük kova su doldurdum balkona sıfır kollu çıkma dedi üzerimi değiştim 10kglik kovayı zorlanarak balkona koydum daha içerden bağğrıyo üstünü düzelttinmi dlye ne var ne dedlm yattığın yerden emir verip duryon çok bilyosan beni sakınyosan 10kglik kovayı hiç değilse tasısaydın 3metre dedlm ben sabahtan aksama kadar it gibi çalışyom sen ne yapyon bu evde bilmem ne dedi çirkinleşti hemen işi masa bası ne yaptıysan sanki yükmü tasıdın dedim zihni yorgunmuş benm işimi mi önemsemiyon sende işe gir ağlaya aglaya geldlğin günü görcem bilmemm ne dedi sanki düşmanım

üzüldüm gercekten.. üstüste kalbini kıracak çok şey yapmıs ve yapmaya devam ediyor, memurluk için hazırlanıyormussun bence nasıl onun zihni yorgunsa sende zihnini en azından bu süre zarfında kocana yorma, çek kendini biraz, o çalısarak sana bakıyosa sende ona bakıyosun 1 hafta yapma bakalım temizligi yemegi kıyafetini yıkama ütüleme neler oluyor, sakın kendini kötü hissetme kocanın iyi bir derse ihtiyacı var, sonra sanırım aklını basına toplar

arkadaşlar erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar.biz labirent gibiyiz onlarsa dümdüz.bu yüzden bir şeyleri onlar düşünsün diye beklememek gerek.
ne kadardır evlisin bilmiyorum.ama eminim az çok tanımışsındır.bence onu canlandıracak ve mutlu edecek şeyleri biliyorsundur bunları yapmaya çalış.
süprizler hazırla.yıkıcı değil yapıcı ol.kendini çok mutsuz hissetsende son bi gayret daha göster sonunda belki ikinizde mutlu olursunuz.

Back
X