Çok mutsuzum...

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Daha önce açtığım konuları okuyanlar bilirler. Sevgilim ayrılmak istediğini söylemişti... Tabi ortada bir de açık kapı olayı vardı. Tam 5 gün oldu. 1 kez olsun aramadı,sormadı... :(

Ben arasam mı diye düşünüyorum. Önceden açtığım konulara bakarsanız, ya da bakanlar bi fikir verebilir diye düşünüyorum.

Bir de;

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...ook-sikkin-birileri-anlamina-bakabilirmi.html

Buraya kimse göz atmıyor. Kahve içtim öyle dün sıkıntıdan. Burdaki şekiller ilgimi çekti. Kalp falan gibi geldi bana...İşte insan neyden medet umucağını bilemiyor. Bilen bi göz atarsa sevinirim... Teşekkürler kızlar...

Son düzenleme:
seni aramayan adamı arama derim ben .üstüne düştükçe kaçıcaktır .isterse döner istemezse yapıcak birşeyin yok .

kimse vazgeçilmez değildir..kendinize aklınızı meşgul edecek başka uğraşlar bulun..bu kadar üstüne düşmeyin vazgeçilir olduğnu hissetsin.. verdiğiniz değerin fazlası size zarar veriyor.. asla aramayın,aramasada unutun.. sizi şuan üzen ileride daha çok üzer..

bencede oyalanılacak bi seyler bulun zaten istese arardı

Kahvemi gösterecek size sevgilinizle geleceğinizi?
Böyle şeylerden medet ummayın.
Sizden ayrılmak isteyen ve ayrılan birisi için üzülmeyin daha fazla.
Kendinize meşguliyetler bulun ve onu unutmaya çalışın derim.

emın olun sızden baska degerlı kımse yok dunyada.. karsı tarafa hakettıgınden fazla

deger vermeyın derım ben..

ben zamanında vermiştim ben onu dııl o benı kaybettı ...

Bende bu eski konun sandım ilk ne odlu aradı mı diye sorcaktım.. Canım az daha sabret.. Öyle yada böyle mutlaka geçicek seninle irtibata..

Back
X