Kizlar cok mutsuzum kilomu cok ama cok takafama takiyorum. Ben cocuklugumdan beri hep kiloluydum 16 yasinda 90 lardaydim suan 18 yasindayim boyum 1.60 sonra zayifladim suan 55 kiloyum ama bacaklarim, kollarim, belim hala kalin
( Bu sene universiteye basladim derslerime bile odaklanamadim butun bi sene boyunca nasil zayiflicam diye dusunup durdum oturdugum yerde zayiflamayi da beklemedim 63 kilodan 55 e indim 8 kilo verdim eylulden beri. evet artik cok zor kilo veriyorum cunku metabolizmam cok cok yavasladi. zaten yavasti bide 40 kusur kilo verince iyice yavasladi hatta durdu resmen
normalde dusununce 1.60 boya 55 kilo normalmidir balik etlimidir ben anlayamiyorum cunku hayatim boyunca kilom ve boyum arasinda buyuk bi sayi farki vardi. normal miyim ben suan ? suanki halim hayatimda oldugum en zayif halim eski halimi dusununce ama kendimi arkadaslarimla karsilastiriyorum benle ayni boyda ve kiloda olanlar benden daha ince duruyor. bugun heveslendim normalde fotograf cekinmeyi hic sevmem arkadasimla cekinelim dedik moralim iyice bozuldu bacaklarim afedersiniz kütük gibi cikmis bende saf gibi kuzenimin bu yaz dugunu var kisa elbise giymeyi dusunuyordum
annem falan abartiyorsun diyor ama cidden abartmiyorum halimi goruyorum sonucta. bazen kiziyorum kendime elin ayagin tutuyor allah baska dert vermesin diyorum ama elimde degil yine takiyorum kafama. bi turlu ince zarif olamiyorum cok kilo verdim ama hala kafam rahat etmiyor ben biktim artik zayifliyorum zayifliyorum olmuyor hayalimdeki gibi olamiyorum ben bosuna vermisim o kilolari
Kiz kardesimle ayni boydayiz o 50 kilo ama gecen sene 55 ti eski resimlerine bakiyorum aramizda cok fark var ben niye boyleyim ?
iri yapili duruyorum giydiklerim hic yakismiyor ne zaman istedigim gibi olucam bilmiyorum :26: