Cok mutsuzum :(

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kizlar cok mutsuzum kilomu cok ama cok takafama takiyorum. Ben cocuklugumdan beri hep kiloluydum 16 yasinda 90 lardaydim suan 18 yasindayim boyum 1.60 sonra zayifladim suan 55 kiloyum ama bacaklarim, kollarim, belim hala kalin :(( Bu sene universiteye basladim derslerime bile odaklanamadim butun bi sene boyunca nasil zayiflicam diye dusunup durdum oturdugum yerde zayiflamayi da beklemedim 63 kilodan 55 e indim 8 kilo verdim eylulden beri. evet artik cok zor kilo veriyorum cunku metabolizmam cok cok yavasladi. zaten yavasti bide 40 kusur kilo verince iyice yavasladi hatta durdu resmen :( normalde dusununce 1.60 boya 55 kilo normalmidir balik etlimidir ben anlayamiyorum cunku hayatim boyunca kilom ve boyum arasinda buyuk bi sayi farki vardi. normal miyim ben suan ? suanki halim hayatimda oldugum en zayif halim eski halimi dusununce ama kendimi arkadaslarimla karsilastiriyorum benle ayni boyda ve kiloda olanlar benden daha ince duruyor. bugun heveslendim normalde fotograf cekinmeyi hic sevmem arkadasimla cekinelim dedik moralim iyice bozuldu bacaklarim afedersiniz kütük gibi cikmis bende saf gibi kuzenimin bu yaz dugunu var kisa elbise giymeyi dusunuyordum :( annem falan abartiyorsun diyor ama cidden abartmiyorum halimi goruyorum sonucta. bazen kiziyorum kendime elin ayagin tutuyor allah baska dert vermesin diyorum ama elimde degil yine takiyorum kafama. bi turlu ince zarif olamiyorum cok kilo verdim ama hala kafam rahat etmiyor ben biktim artik zayifliyorum zayifliyorum olmuyor hayalimdeki gibi olamiyorum ben bosuna vermisim o kilolari :14: Kiz kardesimle ayni boydayiz o 50 kilo ama gecen sene 55 ti eski resimlerine bakiyorum aramizda cok fark var ben niye boyleyim ? :14: iri yapili duruyorum giydiklerim hic yakismiyor ne zaman istedigim gibi olucam bilmiyorum :26:

ince görünmek için pilates yapmanı öneririm kesinlikle işe yarıyor
çok kilonda yok belli ki hantal görünüyorsun

Çok iyi vermişsin maaşallah psikolojikte olabilir senin durumun dikkat et aman zayıflık hastalığına tutulma bir beş kilo daha ver tamamdır senin işin bence o beş kiloyuda spor yaparakver bol bol egzersiz yap internete yaz basen kalça egzersizleri diye onları yap mekik çek ensene sopa al iki elinle tut sağa sola çevir sopayı yürüyüş yap incelirsin canım

Seni görmeden sağlıklı bir yorum yapamayız. Kilolu insanlar kilo verdiklerinde kendilerini hiç bir zaman ideal kiloda gibi görmezler genelde. Psikolojik bir problem bir çeşit algı bozukluğu bu. Eminim gayet normaldir vücudun, kilon çok normal çünkü. Beden kitle endeksini hesapla. Muhtemelen zayıfa yakın normal çıkar sonuç. Kilo vermekten kaynaklanan sarkma ya da gevşeme varsa onu da plates ile toparlarsın.

Kendini baskalariyla kiyaslama bence, su anki kilon son derece guzel. Hayallerindeki kiz gibi olamayacaksin, sen manken degilsin, bunu da aklina iyice yerlestir. Sen sadece olabilecegin en guzel haline sahip oldugunu dusun, sikilasmak icin de yuzme pilates cok guzel. Yapabildigin kadar yap.
Bazi insanlar yapilidir, sen de oyleysen zaten her zaman iri gorunursun, bunu kabul et. Ben de oyleyim. Arkadaslarim 38 beden giyerken, ayni kiloda 42 giyiyordum, anlatabildim mi?
Ma

yaa ben de senin gibiyim :43::43::43: ama normaliz inan ki
bi oran var bilirsin 1.60*1.60=2.56
kilon 55/2.56=21 çıkıyo ve gayette güzel bi sayı normalsin yani.
ama vücud yapısından kaynaklanıyo biraz da.senelerce o vücud şekli oturmuş bedenine.
sıkılaşma programını uygula derim gerçekten çok faydasını görürsün

Kilon çok iyi senin ben 55 olsam neler vermezdim dogum kilomu vermeye calisiyorum boyum 160 ve 60 kiloya düşmeye calisiyorum iki haftada 2 kilo verdim 4 kilom kaldi allahin izniyle 60 kiloyla kendimi dal gibi hissetcem sen 55 e kiloluyum diyosun takmayin kafaniza spor yapin belki sıkılasmaya ihtiyaciniz vardir...ama asla fazla kilonuz yok...

Aynı boy ve kilodayız. Ve bence fazla değil.
Yani ben kendimi şişman hissetmiyorum. Yani 55 ne ki ya? Gören de iki katı falan sanacak. Takma kafana bu kadar.

benim boyum da 1.60 kilom 57.. hiç sorun değil benim için. 38 bazen 40 beden de giydiğim oluyor.

Allah a şükür..

hiç sorun etme..

Benimde bacaklarim vucuduma gore kalin.ama spor yapinca zayifliyor.ama.ne.kadar zayiflasam da bacaklarim normal insanlara gore kalin.cnm.her insanin kilo aldigi yerfarkli kimi ust kimi alt bolge.benim ustumugorsenn incecik belim de ince gobekk hic yok amabacaklari kalinn.bende yarin spor merkezine gidicem...hic dert degil.saglik olsun..allah amansiz dert vermesin.insan isterse herseyiyapar.bak yurume bandi eplik ve ic bacak dis bacak hareketleri cok iseyariyor..taavsiye ederim.bir ay gittim bacaklarim incecik olduu...dert etmeeee...

Kizlar cok mutsuzum kilomu cok ama cok takafama takiyorum. Ben cocuklugumdan beri hep kiloluydum 16 yasinda 90 lardaydim suan 18 yasindayim boyum 1.60 sonra zayifladim suan 55 kiloyum ama bacaklarim, kollarim, belim hala kalin :(( Bu sene universiteye basladim derslerime bile odaklanamadim butun bi sene boyunca nasil zayiflicam diye dusunup durdum oturdugum yerde zayiflamayi da beklemedim 63 kilodan 55 e indim 8 kilo verdim eylulden beri. evet artik cok zor kilo veriyorum cunku metabolizmam cok cok yavasladi. zaten yavasti bide 40 kusur kilo verince iyice yavasladi hatta durdu resmen :( normalde dusununce 1.60 boya 55 kilo normalmidir balik etlimidir ben anlayamiyorum cunku hayatim boyunca kilom ve boyum arasinda buyuk bi sayi farki vardi. normal miyim ben suan ? suanki halim hayatimda oldugum en zayif halim eski halimi dusununce ama kendimi arkadaslarimla karsilastiriyorum benle ayni boyda ve kiloda olanlar benden daha ince duruyor. bugun heveslendim normalde fotograf cekinmeyi hic sevmem arkadasimla cekinelim dedik moralim iyice bozuldu bacaklarim afedersiniz kütük gibi cikmis bende saf gibi kuzenimin bu yaz dugunu var kisa elbise giymeyi dusunuyordum :( annem falan abartiyorsun diyor ama cidden abartmiyorum halimi goruyorum sonucta. bazen kiziyorum kendime elin ayagin tutuyor allah baska dert vermesin diyorum ama elimde degil yine takiyorum kafama. bi turlu ince zarif olamiyorum cok kilo verdim ama hala kafam rahat etmiyor ben biktim artik zayifliyorum zayifliyorum olmuyor hayalimdeki gibi olamiyorum ben bosuna vermisim o kilolari :14: Kiz kardesimle ayni boydayiz o 50 kilo ama gecen sene 55 ti eski resimlerine bakiyorum aramizda cok fark var ben niye boyleyim ? :14: iri yapili duruyorum giydiklerim hic yakismiyor ne zaman istedigim gibi olucam bilmiyorum :26:

Canım bence gayet iyisin.. baskalariyla kendini kiyaslama suan senin kilonda olmayi o kadar cok isterdim ki .. 40 kiloyum :( . Onun bunun salak sacma yorumlarina maruz kaliyorum. Ama herkes farklı yaratlms dmi ? 55 gayet iyi bi kilo hem birakta tek derdimiz kilomuz olsun cidden hic sorun etme . He giydigim yakismiyo demissin bana da yakismiyo bol bol ama giyiyorum birak millet ne derse desin 55 kilosun kesinlikle yakisiyodur sana. Lutfen boyle seyleri fazla takmamaya calis :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman dikat anoreksik belirtileri var gibi geliyor bana !!..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aman dikat anoreksik belirtileri var gibi geliyor bana !!..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canm yok degil anoreksia ben hep zayftm yani sonradan taknti haline gelip kilo verenlerden degilim :) kii kilo almak isteyenler topigine gelsen benden daha zayiflari var..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X