cok mutsuzum...

Hata etmişsiniz gerçekten. Ama bu kadar üzmeyin kendinizi her şeyin çözümü var.. Hangi bölümdeydiniz? belki açıktan okuma şansınız olabilir..

Okula dönsen ne yazar? Her konuda zorluyormuş. Ailene anlattın bu bunları beni kapanmaya zorluyor diye?

üniversiteden atıldın mı yani kayıt yaptırmadığın için? atılmadıysan geri dönersin ya da af çıkınca geri dönersin? tabi bir de şu problem var eşin ailen ne diyor tekrar okumak istediğini söylediğinde?

Basit değil hayati bir sorun bu. Çünkü bu şekilde devam edersen sürekli pişman olacağın ve mutsuzluğun seni bırakmayacağı koca bir ömür var önünde, kocanın istekleriyle kendini var edemezsin. Daha çok gençsin, hayatını istediğin gibi şekillendirmek için bir sürü fırsatın var, hepsi senin elinde, ihtiyacın olan sadece biraz cesaret.

Demeyin böyle. Her şeyde vardır bir hayır. Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. Ama okula devamm edebilirsiniz . Hiçbir şey için geç değil.

Sakinnnnnnnn cocuk yapmaa sakinnnnnnn!!! Bak bu senin elinde. Kocanin lafina bakma!!! Zaten gencecik evlenmissin üstelik mutsuzsun, birde cocuk yapayim deme. Cocuk yaparsam kocamla aram düzelir de deme sakin. Okula gitmenin imkanlarini ara. Önce onu basar. Evliykende okuyabilirsin eger gercekten istersen basarilmicak bi durum degil. Esini ikna et yeterki.

okula geri dönmem imkansız denecek kadar az.. bizde boşanmada imkansız gibi birsey gerçekten ne yaptigimi bilmiyordum kaçmadım ailem istedi zaten en çok.. dışarıdan okuma gibi bir şansımda yok maalesef bolluğun içinde mutsuzmu olunur denilir ya bende oyleyim eski hayatıma geri donebilecek olsam 5 kurussuz kalsamda asla bu hayatı istemem

Kesinlikle tek başıma dışarı bile çıkarmiyorlar.. ama en basta böyle değildi kendilerini çok modern herseyi hoşgören insanlar olarak gösterdiler en büyük yanılgım bu oldu zaten

okula geri dönmem imkansız denecek kadar az.. bizde boşanmada imkansız gibi birsey gerçekten ne yaptigimi bilmiyordum kaçmadım ailem istedi zaten en çok.. dışarıdan okuma gibi bir şansımda yok maalesef bolluğun içinde mutsuzmu olunur denilir ya bende oyleyim eski hayatıma geri donebilecek olsam 5 kurussuz kalsamda asla bu hayatı istemem

canim bosanmak neden imkansizmis? sirf ailen istedi diye niye kabul edip evlendin ki ya :( sen yasicaksin o hayati ailen degil...

Olan olmuş bir kere, şu an yapabileceğin en güzel şey iş işten geçmeden hatalarını telafi etmek. Kırk yaşında değilsin, her şeyi düzeltebileceğin, sil baştan başlayabileceğin en güzel yaştasın.
Öncelikle okula kaldığın yerden geri dönüp dönemeyeceğini araştır, olmuyorsa yeniden sınava girmeye üşenme.
Eşine baskılardan rahatsız olduğunu , okula devam etmezsen hiç bir zaman mutlu olamayacağını ve onuda mutsuz edeceğini bir güzel anlat.
Ailenin ne tepki vereceğine bu kadar takılma sen 18 yaşını geçmiş ve evli bir insansın. Geleceğini kimsenin eline bırakma.
Mücadele et istediklerin için, sevdiğin için yap bir şeyleri, başkalarının baskısı olduğu için değil.
Ve her şeyden önemlisi çalış lütfen okuyamıyorsan bile.
Hala baskılar devam ediyorsada düşünme gerisini, yoluna devam et...

Back
X