Bi tehlike yoksa sorun yok. En iyi sen taniyosun sonucta.Sanmıyorum kesinlikle yapmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tehlike yoksa sorun yok. En iyi sen taniyosun sonucta.Sanmıyorum kesinlikle yapmaz
Sana basımdan gecen bir olayı yazmıstım ama o kadar uzundu ki o an onu baska bir konuya yazmısım malesef. O sebeple usendım bir daha yazmaya canım. Neyse bir sey soracagım simdi sen ayrıldın ya nisanlından. O na onu baskasıyls aldattıgını soyledin dimi peki o da senı tehdit ederse ailene beni aldattıgını soylerim derse ne olcak
Bilerek engellemiyorum içini döksün diye..engellesem değişen bişey olmaz iş yerime gelir evime gelir..ona bağlı yani
Kısmet degilmis canım o kadsr uzunki . Neyse canım sen simdi ayrıldıgın cocuga karsi ne hissedlorsun onu seviormuydun sen ayrıldıgın icln mutlu musun senin kalbin ne diyor bu duruma. Yani senin duygun nediryok gerçekten kefilim ona asla yapmaz bunu..ztn gururludur yapmaz..bi şüphem olsa itiraf etmem..ama sinirli tarafı kötüdür vurar kırar ama sırf kendi haysiyeti için bile gidip kmseye anlatamaz.merak ettim yazdıgınız şeyi
Pardon ?
. Var oyle insanlsr canım ben birini tanıdım oyle kızın adını heryerde soyluyordu beni aldattı filan diye. Gevsek agızlı pisligin onde gideniydiAnlatırsa anlatsın dünyadaki tek aldatan hatun konu sahibesi mi? Tek aldatan insan da değil yani.
Ben zannetmem ötede beride konuşsun. Erkekler kolay kolay çıkıp aldatıldım diyemiyor.
Çok kötü hissediyorum :-/ koca bi boşluğa düştüm sanki.. onu kırdım üzdüm kimbilr artık yüzüme dahi bakmaz..ben onun beni sevmesini daha çok seviyordumKısmet degilmis canım o kadsr uzunki . Neyse canım sen simdi ayrıldıgın cocuga karsi ne hissedlorsun onu seviormuydun sen ayrıldıgın icln mutlu musun senin kalbin ne diyor bu duruma. Yani senin duygun nedir
. Var oyle insanlsr canım ben birini tanıdım oyle kızın adını heryerde soyluyordu beni aldattı filan diye. Gevsek agızlı pisligin onde gideniydi
. Kuzum benim ya gecicek buda geclcek insallah. Peki o polis olan napıor ondan hoslandıgını soylemistin degilmi sana hisleri varmıydı onunÇok kötü hissediyorum :-/ koca bi boşluğa düştüm sanki.. onu kırdım üzdüm kimbilr artık yüzüme dahi bakmaz..ben onun beni sevmesini daha çok seviyordum
. Aynen yalan dicek tabiki ama diyer adamı tahmin etmis hemen elde kanıt var. Offf karısık bir durum ya iyi olmadı bu . Adamıda bilior ona da gidip kavga edebilir nisanlımla aldattın beni dieBu durumda iftira atıyor diyip geçmek en iyisi:)
Söylemedim..onun bana karşı hiç bi hissi yok. Kuzum benim ya gecicek buda geclcek insallah. Peki o polis olan napıor ondan hoslandıgını soylemistin degilmi sana hisleri varmıydı onun
. Cnm burda yszmıssın y ılerleyen zamanlarda o kislden hoslanmsys basladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum diye. Hoslanmıssın iste o kisiden.Biliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem