Cok mutsuzum

bu tür adamların karşısında dik durmak için kadın çalışmalı ,keşke bunu daha önce yapsaydınız bu kadar kendinize hakaret aşağılanma yaptırmasaydınız.şimdi param yok ,yada iş bulup çalışayım demenin ne faydası olur bilemedim.çocuğunuza kim bakacak?

Slm arkadalr yeni katldm aranza bnm derdim esimle altı senelk evlıyım altı senedr bu evlilk nası suruyo anlamadm esim cok asabi en ufak bişeye bagrıyo kırıyo assalıyo beni ertesi gun pişmn olup msj atıyo ama bn kırldgmla kalıuorum cok yıprandm Rabbme sukrler olsn dualarmı kabl ettı bes senenin sonunda anne oldum yedi aylk oğluşm var ama bzm sıkntımz btmıyo cocuk yokkn boşansmadm kaynvalidemlerle aynı binadayx kavga ednce gelıyolr hep rezl edıyo beni en ufak bi şeye sinirlenip beni assalıyo kndme guvenm kalmadı cok üzülüyorum ona ne kadr ıyı gdersm gdm yine neye işin düstuü dıyo iyi niyetmde kalmadı artk aglıyorum yapack bişeym yok cocugm mzmz ev işlerni yapıyorum hep evdeym gezmeye gtmıyorum bi anAma gdıyom oda kavga dövüş bn napim
doktora gidip konuşmanı tavsiye ederim.
güçlü ol .
sen de onu aşağıla
başka bi çözümü yo.k

ezik olduğun sürece seni ezecek ve senin pilini bitirecek.
tecrube ile sabit

Hayr boşanmayı düşnmuyorum kocamı seviyorum ama soğuttu kendnden beni buraya yazmamın sebebi dertleşmek ayrıca senın demenlede ayrılmam
bende burda hiçbir bayana sert tepki vermiyorum ama sizde cok fevrisiniz
ama size su acı gerceği söylemek isterimki sizde eşlerin en kötüsü var
böyle eşine bir gr merhamet etmeyenlere sinir oluyorum parayı ne yapacan ulan çocugun var hadi acil lazım olursa
hadi ani misafirin gelirse aman sana erkeğin en han....osu denk gelmiş kusura bakma
bu kişi ne adam olur ne düzelir huylu huyundan vazgecmez
sizi hep yıprattıgıyla kalır .siz cocugunuz ve kendiniz için lütfen hazırlıklı olun bunun sonu bosanmak gözüküyor
belki acı söylediklerim ama seven insan böyle seyler yapmaz ve demez asla

1. Cok üzülüyorum nedn bıyle yapıyo anlamıyorum her işini yaparm bi dedgini iki etmem yok anlamıyo arabamz var gelrkn eksk bişi oluyyo istıyorum dyoki gt kendn al ne boka yarıyon dyo bnm gbi koca bulamassn ekmegmı yiyosn dıyo bn bu sogkta bebkle nası gdm alşvers yapmaya Hersey dert para vermıyo napcn parayı dyo hc bi konuda anlasamıyorz dıceksnz bnlar ufak tefek seyler degl bi konuda anlassakya hic bikonuda anlasamıyorz cok darlndm kendme guvenm kalmadı sahte dostlara anlatmk yerne sze anltmk istedm

Hayr boşanmayı düşnmuyorum kocamı seviyorum ama soğuttu kendnden beni buraya yazmamın sebebi dertleşmek ayrıca senın demenlede ayrılmam

Sev canım sev kocanı. Yapış kendini tutkalla yapıştır hatta. Niye boşanasın ki böyle mükemmel ötesi kocadan?

Amaaaan bizimkide laf işte.

Esin peki yaptiklarindan sonra pisman oluyormu utaniyormu ozur diliyormu yada hicbirsey olmamis gibi devam mi ediyor en son siddeti ne zaman uyguladi

İyi bi insandı bz severk evlendk ölüyorum askından demedım ayrıca ben dertlesmek içn yazdm ee napalm boşan desek boşancanmı demş biri bnm tek isteğim dertleşmek fikir almak biride cahilsn yazmış hiç ksr bakmasn insanlara laf sokcamdye kalp kırmasın seninde ne oldugn belli degıl be yavrum putpereellamı nesn sihirli değnek falan hayal aleminde yasıyon galiba

Siz yaşıyosunuz hayal aleminde siz azıcık uyanın dedim ama nafile belli ki.Benim ne olduğum belli sizin değil,kocanızın karısı çocuğunuzun annesi olmaktan başka bi vasfınız yok.Koca da beş vakit azarlıyor ama aman ha kaçırmayın yine siz koca kocadır başka nerde bulacaksınız kocanız gibi adamı.Mutlu mutlu yaşayın.Yarın öbür gün kendi çocuğunuz da size hakaret etmeye başladığında dank eder belki bi şeyler.Belki

yazdığınız gibi konuşuyorsanız sizi anlamıyordur, biz de anlamadık.. ciddi söylüyorum iletişim sorunu vardır aranızda ama bencede boşanıp o adamın başka bir kadınla evlenmesine asla izin vermeyin.. yazık yani insanların başını yakmayın,devam siz devam..

Lütfen üsluplara dikkat edelim ve sesli harfleri yutmayalım.

Günlük tutsa daha faydası dokunur zaten kimseyi dinlemeden harıl harıl yazmış. Neyse geçmiş olsun. :)

1. Cok üzülüyorum nedn bıyle yapıyo anlamıyorum her işini yaparm bi dedgini iki etmem yok anlamıyo arabamz var gelrkn eksk bişi oluyyo istıyorum dyoki gt kendn al ne boka yarıyon dyo bnm gbi koca bulamassn ekmegmı yiyosn dıyo bn bu sogkta bebkle nası gdm alşvers yapmaya Hersey dert para vermıyo napcn parayı dyo hc bi konuda anlasamıyorz dıceksnz bnlar ufak tefek seyler degl bi konuda anlassakya hic bikonuda anlasamıyorz cok darlndm kendme guvenm kalmadı sahte dostlara anlatmk yerne sze anltmk istedm

severek mi evlendiniz allah aşkına .. ekmeğimi yiyorsun ne demek kendi ayaklarınin üstünde dur şimdiden hazırla kendini bu adam aldatır bile şüpheliyım yani esini kötüleyen asagilayan adamdan beklerim onu da .. çalışiyor musun bilmiyorum ise gir çocuğu annene bırak sende söz sahibi ol zaten güven problemi var ansilan insan kendini nasıl küçük dusurtturur gururlu ol biraz sessiz kaldıkca dozu artttiracaktirr...

Okunaklı yazın biraz.

Bak sevgili kk bu yazı bile 53 yorum almış Özenerek paragraflarla ayırıp geniş geniş yazdığım konularıma rağbet istiyorum bundan sonra;)

Cok üzülüyorum nedn bıyle yapıyo anlamıyorum her işini yaparm bi dedgini iki etmem yok anlamıyo arabamz var gelrkn eksk bişi oluyyo istıyorum dyoki gt kendn al ne boka yarıyon dyo bnm gbi koca bulamassn ekmegmı yiyosn dıyo bn bu sogkta bebkle nası gdm alşvers yapmaya Hersey dert para vermıyo napcn parayı dyo hc bi konuda anlasamıyorz dıceksnz bnlar ufak tefek seyler degl bi konuda anlassakya hic bikonuda anlasamıyorz cok darlndm kendme guvenm kalmadı sahte dostlara anlatmk yerne sze anltmk istedm

Sen bu adam için bunları yapıyosan adam da yaptıklarından ödün vermez tabi. Bi kere kendine olan güvenini toplaman lazım, yazdıklarını okuyunca her cümlende bi eziklik hissettim. Bildiğin ezilmiş sindirilmişsin. O adam değişmez unut bunu. Sen değişeceksin başka çaren yok. Tabi evladını da düşün onun bu durumlardan etkilenmemesi lazım

Bnm cahilliğimle ne alakası var ben anlamadım adam huysuz
u

Aynen bende karsılık verince tekme tokat havada ucusuyo canım benım param olsa dururmuyum

##Hayr boşanmayı düşnmuyorum kocamıseviyorum ama soğuttu kendnden beni buraya yazmamın sebebi dertleşmek ayrıca senın demenlede ayrılmam..##

sen bikere laflarınla celistigin için herkes cahilce buluyor yani sana böyle davranmış insana Hayır boşanmam ben onu seviyorum diyorsun normal mi yoksa mazosist misin öyle oldugunu dusunucem 5 yıl süre zarfında belki düzelir diye de çocuk yapmissın lakin sen erkenden çöken bi kadın olcaksin ömür boyu bikere geldiğin su dunyada...
Guzel sozler duymayi bekleme herkes anlayisli yaklasacagi kadar konusmus acı gerçeklerrrr.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X