• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzummm nereye kadar gidecek böyle

Senin yuzunden hak ediyorsun hala kolelik yapmaya devam.annene yollamiyor hizmetci yerine koyuyor cinsel ihtiyacini karsiliyor!! Uzgunum ama onun esi olamamissin maleseffff...

Esin sana rızan dışında yaklaşıp tecavüz etmeye kalkıyor sen de ben onun beni sevsin diye her şeyi yapıyorum diyorsun öyle mi?

Pes diyorum yani PESS

Zevki sefa diyince hemen onu adı gelir..... diye size bir şarkı yaptim

Ailenizle gorusmeniz için birilerinden izin alıcak haliniz yok .ailede saygısızlık başlamış böyle baskilanmaya izin vermeyin. Gerçekten korunun yani bu bir kere erkeklik cinsiyeti kişilik değil erkek olmuş ama adam gibi davranmamis eşine hayat arkadaşına,adam olamamış kusura bakmayın da evcil hayvan a bile böyle habersiz ilişkiye girmik istemek . Köle gibi davranilmaz

O soyun devami senin gibi olacaksa bacak aran kurusun okuz

Meraba,Ben 3 aylık evliyim,sorun eşim sürekli beni eleştirir ki ben 172 boyunda 58 kiloda biriyim.Sürekli kilolusun der.Sürekli evi temizlememe rağmen dağınıksın sen der.Hastayım diye yatıyorum.Ona bile laf ediyo sürekli yatıyosun diyo,bazen iyi oluyo ama genelde kötü annesiyle altlı üstlü oturuyoruz.Annneside herşeyime karışır.çamaşır astığımda bile sayar az çamaşır yıkamışsın diye,eşim arada alkol de alır ki bana söylememişti evlenirken herkesten gizliyorum.Sırf beni sevsin diye elimden geleni yapıyorum ona,hasta halimle en güzel yemek tatlıları yapmaya çalışıyorum kimi zaman beğenmiyo laf ediyo.Annemlere 10 dakika mesafedeyim o ve annesi göndermiyorda aileme,cinsellik konusundada ilk günden beri sürekli canım acıyo,doktora gittim ilk başlarda onada laf etti,afedersiniz 1 hafta şey yaptık hastanelik oldun dedi.Bazen ben uyurken sormadan ilişkiye girmeye çalışıyor canım acıyo öyle uyanıyorum.Sürekli sigara içiyo.Ev hep dumanaltı.Bi kere hayatında en değerli şey ne dedim.Direk bacak aram dedi sonra sen dedi.Çünkü soyumu yürütecek Dedi.En ufak yanlışımda küsüyor kaç hafta konuşmuyor,napacağım bilmiyorum daha bisürü şey var psikolojim bozuk ayrılmayı düşünüyorum akıl verin...
Sende bu kişiyi seviyosun öyle mi? Valla anlattklarına ve özellkle en sevdği şeye bakılırsa pisliğin teki. Böyle bi hayatsa istedğn devam et! Ne diyim Allah kurtarsn

eşin ne kadar cahil kaba anlayışsız sevgisiz bir adam

her konudan fiyasko nesine çabalıyorsun:KK43: aman sakın çocuk düşünme yol yakınken uzaklaşmaya çalış

Meraba,Ben 3 aylık evliyim,sorun eşim sürekli beni eleştirir ki ben 172 boyunda 58 kiloda biriyim.Sürekli kilolusun der.Sürekli evi temizlememe rağmen dağınıksın sen der.Hastayım diye yatıyorum.Ona bile laf ediyo sürekli yatıyosun diyo,bazen iyi oluyo ama genelde kötü annesiyle altlı üstlü oturuyoruz.Annneside herşeyime karışır.çamaşır astığımda bile sayar az çamaşır yıkamışsın diye,eşim arada alkol de alır ki bana söylememişti evlenirken herkesten gizliyorum.Sırf beni sevsin diye elimden geleni yapıyorum ona,hasta halimle en güzel yemek tatlıları yapmaya çalışıyorum kimi zaman beğenmiyo laf ediyo.Annemlere 10 dakika mesafedeyim o ve annesi göndermiyorda aileme,cinsellik konusundada ilk günden beri sürekli canım acıyo,doktora gittim ilk başlarda onada laf etti,afedersiniz 1 hafta şey yaptık hastanelik oldun dedi.Bazen ben uyurken sormadan ilişkiye girmeye çalışıyor canım acıyo öyle uyanıyorum.Sürekli sigara içiyo.Ev hep dumanaltı.Bi kere hayatında en değerli şey ne dedim.Direk bacak aram dedi sonra sen dedi.Çünkü soyumu yürütecek Dedi.En ufak yanlışımda küsüyor kaç hafta konuşmuyor,napacağım bilmiyorum daha bisürü şey var psikolojim bozuk ayrılmayı düşünüyorum akıl verin...
Dusunme ayril omrumde boyle igrenc bi yaratik gormedim siz uyurken cinsel iliskiye girmek nedir tecavuze ugruyosunuz farkindamisiniz ayrica dis gorunusunuze laf ediyo evi begenmiyo siz hasta halinizle yemek tatli yapiyosunuz sizde biraz kendinize aci cektirmekten duydugunuz zevkmi var nasil boyle bi adama icinizden geliyo yuzune bakiyorsunuz hayret dogrusu

Back
X