• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzummm

duru_naz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
32
0
6
35
Kars
mrb arkdaşlar. bu ara kendimi çok mutsuz hissediyoorum. geçici mi bilmiyorm.Eşimle ilgili sorunlarım var. 4 aydır evliyiz. skıntm şu ortak hiç bişey yapmıyoruz aksam ıkımızde ev geldikten sonra beraber yemek yiyoruz gbi kaç gündür annemde yiyoruz zaten. sonra o pc başına geçiyo alış veriş sitelerinde bende tv izliyorum onuda izlediğimden değilde ha zaman geçsin. arada bi aşkim bişey istermisin diyo yada bana bak gibi laflar atıyo o kadar. Çoğu zaman erken yatıyorm belli etmemeye çalısıyorm ama çok üzülyorm. önceden benle ilgilenmiyon gibi şeyler söylerdim artık söylemiyorm. hep ben bşyler yapalm demek istemiyorm. bazende o yapsın istiyorum.evliliğim çok skıcı geçiyor.daralıyorm. 3 sene nişanlı kaldık o zamandaha eglenceliydi .Eşim kötü biri değil ufak bi yerde yetiştiği içinde bazı şeylerii mi bilmiyo acaba diye düşünüyorm. zamanla geçermi bu sizlerden fikir almak istiyorumm. ya da enim yapmam gereken biey varmı evliliğimi monotonluktan nasıl kurtarabilirmm...

mrb arkdaşlar. bu ara kendimi çok mutsuz hissediyoorum. geçici mi bilmiyorm.Eşimle ilgili sorunlarım var. 4 aydır evliyiz. skıntm şu ortak hiç bişey yapmıyoruz aksam ıkımızde ev geldikten sonra beraber yemek yiyoruz gbi kaç gündür annemde yiyoruz zaten. sonra o pc başına geçiyo alış veriş sitelerinde bende tv izliyorum onuda izlediğimden değilde ha zaman geçsin. arada bi aşkim bişey istermisin diyo yada bana bak gibi laflar atıyo o kadar. Çoğu zaman erken yatıyorm belli etmemeye çalısıyorm ama çok üzülyorm. önceden benle ilgilenmiyon gibi şeyler söylerdim artık söylemiyorm. hep ben bşyler yapalm demek istemiyorm. bazende o yapsın istiyorum.evliliğim çok skıcı geçiyor.daralıyorm. 3 sene nişanlı kaldık o zamandaha eglenceliydi .Eşim kötü biri değil ufak bi yerde yetiştiği içinde bazı şeylerii mi bilmiyo acaba diye düşünüyorm. zamanla geçermi bu sizlerden fikir almak istiyorumm. ya da enim yapmam gereken biey varmı evliliğimi monotonluktan nasıl kurtarabilirmm...

yemegi beraber ev yerine dışarda yiyin
yada yemekten sonra eşinle yürüyüş yapmak istedigini söyle
çocuk yokken bolbol sinemaya gidin
sonra hiç fırsatınız olmaz
tv yi beraber izleyin

canım eşinle birlikte ortak houşunuza gidecek aktiviteler bulabilirsiniz mesela ortak bir film seçin akşam film izleyin patlamış mısır eşliğinde yada o internete bakarken sen de bak baktığı alışveriş sitelerine dışarı çıkın gezmeye vede akaraba yada arkadaş ziyaretleri yapın bütün gün onu özlediğinizi birlikte zaman geçirmek istediğinizi söyleyin güzel bir şekilde sinirlenmeden

Sorun sadece eşinizde mi?
Söylediğiniz gibi mi?Hep siz birşeyler yapalım diyorsunuzda o yapmıyor mu?
Nişanlı iken nasıl eğleniyordunuz?Neler yapıyordunuzda şimdi yapmıyorsunuz?Daha doğrusu eşiniz yapmak istemiyor...

Eşinizin bilmediklerini siz eğer biliyorsanız,siz yapın,ona da öğretin.
Böyle birşey yapılmazsa sıkıntı geçmez ki ama zamanla alışılır,sonra çocuk olur ve sıkılmaya vakit kalmaz...sanırım.

Bence yemeğinizi evde başbaşa yiyin aile ziyareti haftada 1 olsun,bilg.,T.V.başında geçen zaman sınırlı olsun,birarada yapacak şeyler bulmaya çalışın...

Allah eşiniz ile muhabbetinizi artırsın inşallah.

Bak ben napıyorum biliyomusun..eşim işten gelince beraber yemek yiyoruz..ikimizinde tv ile arası pek yok belgesel hayvanlarla ilgli prog. severiz doğa vss.aşığıyız ikimizde..
o haliyle koltuğa uzanıyo pc sehpada yanıbaşında bende tabakları falan yerleştirpi geçip yanına koluna uzanırım..sonra beraber sörf yaparız alışveriş siteleri ,neye bakıyosak herşeye girerizz baraber yani ondan bekleme herşeyi napıyosun hadi baraber bakalım de kıvrıl yanına ben yun oynarken bile yanıbaşındayım cır cır konuşurum bide ayy şöyle yap oluyodu tühh be vss..beraber oynuyo oluyozz vss vss..çözümcü olmak gerek :56:

net bağlantınızı gözden geçirin bi akşam kopuk oluversin...tvde bozulsun bir anda
belki birşeyler çıkar meydana

Bu akşam dışarda yiyelim de sıkıldığında
Nasıl o her gün istediği şekilde vakit geçiriyosa
Bir akşamda senin istediğini yapın

herşeyi ondan bekleme..
beklentilerini açık açık konuş..
adım atmaktan ona yaklaşmaktan çekinme...
erkekler arada hödükleşir böyle...
pc başına geçince sende yanına otur birlikte bakın..
arada başbaşa bişeyler planla..
sinema bileti al,yemek için yer ayırt fln..
o da sana ayak uyduracak mecburen zamanla...

Bu alışkanlıklar yerleşmeden önlemini al bence.
Daha çok yeni evlisiniz.Birlikte yapacak çok şeyleriniz olmalı.
Dışarıda yemek,çay veya dondurma için çıkmak,film izlemek,sinemaya gitmek vs...
Yemeği annenlerde yiyeceğinize dışarıda başbaşa yiyebilirsiniz mesela.

İnternet konusunu eşinle konuşup azaltmasını rica edebilirsin.
Bunun ilişkinize ve iletişiminize zarar verdiğini söylemende sakınca yok.

Son ve en önemli tavsiyem,sakın eşini bırakıp yatmaya gitme.Anca beraber kanca beraber.
Oturmak istiyorsa sen de otur veya bir şekilde kandırıp yatağa götür.

Back
X