çok önemli böyle durum yaşayıp da gebe olan var mı

Bbazuraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
6
0
1
25
İdrar testim silik çıktı ama Bhcg değerim 1.20 gebe miyim bu değer sonradan yükselir mi?

reglim gecikti 17 sinde olmam gerekiyordu ama halsizlik ve hazımsızlık da yaşıyorum
Bilemedim ki canım ama bi arkadaşımda senin gibi bi şey yaşamıştı idrarda test yapıyo silik kan veriyo 1 negatif diyo aradan zaman geçiyo hala adet olmadı idrar testi yapıyo gene aynı silik kan veriyo 2 gene yok 2,5 aylıkken değerlerin yükselip hamile olduğunu öğrendi eğer bi şüphen var ise istersen bi muayene ol

Bilemedim ki canım ama bi arkadaşımda senin gibi bi şey yaşamıştı idrarda test yapıyo silik kan veriyo 1 negatif diyo aradan zaman geçiyo hala adet olmadı idrar testi yapıyo gene aynı silik kan veriyo 2 gene yok 2,5 aylıkken değerlerin yükselip hamile olduğunu öğrendi eğer bi şüphen var ise istersen bi muayene ol
bende aslında biraz daha bekleyip tekrarlama taraftarıyım teşekkür ederim

bende aslında biraz daha bekleyip tekrarlama taraftarıyım teşekkür ederim
Siz bilirsiniz geç döllenme olmuş olabilir karşılaşılan bi şey çünkü bu esnada kendinize dikkat edin paketli ürünlerden uzak durun doğal beslenin ağır kaldırmayın umarım hamilesinizdir darısı başıma ya rabbim🙏🏻

Back
X