Çok önemli kızlar

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
Hamıle oldugunu adetten on gun önce ogrenen oldumu acaba. Kandamı cıkar yoksa ıdrar testındemı

Canım ben şüpheleniyodum tam adetimin olacağı gun kan verdim 4 haftalık cikti. Ama daha erken belli olur mu bilmiyorum. Kan testi en garanti diye biliyorum ben.

Kanda gebelik (hamilelik) testi ne zaman belli olur? Ne zaman yapılmalı?
Kanda gebelik testinde Beta-HCG hormonunda yükselme tespit edilebilemesi için beklenen adet gününün gelmesi gerekir, bazen bu günden bir iki gün önce de tespit edilebilir. Daha net bilgi vermesi için genellikle adet gecikmesi yaşandıktan bir kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırılması önerilir. Yumurtlama günlerinde ve ilişkiye girilen günlerde kanda hamileliğin tespit edilmesi mümkün değildir çünkü bu kadar erken dönemde hamilelik olsa bile henüz rahim içerisine ulaşmamıştır, bu nedenle hormonlar anne kanına geçememektedir. Kanda veya idrarda gebelik testlerinin aç - tok karnına yapılması farketmez.

Hamıle oldugunu adetten on gun önce ogrenen oldumu acaba. Kandamı cıkar yoksa ıdrar testındemı
Ben adete 8 gun kala kan testi yaptim negatif cikti. 4 gün kala yaptım pozitif cikti. 10 gün kala belli olacağını sanmiyorum

adetinden 10gün önce demek yumurtlamadan ortalama 4 gün sonra demek.okadar sürede belli olma ihtimali çok zor

bir yerde okumuştum ilişkinin üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyormuş gebelıgın bellı olması ıcın
ben adetıme 1 gun kala ögrenmıstım idrar testinden adet gunumdede kan tahlılınden net öğrendım ama benımkı tesaduf olmustu çünkü benim adetim 1hafta erken oluyor belki o yüzden belli oldu bende anlamamıştım

Ben 25 gunde bır adet oluyorum oyuzden. Bırde daha önce dış gebelık amelıyatı olmustum. Kasıklarımda cok sancı ve şişlık var

Ben adete 8 gun kala kan testi yaptim negatif cikti. 4 gün kala yaptım pozitif cikti. 10 gün kala belli olacağını sanmiyorum
Pardon konunun ustndn cok gecms ama 8 gunki sonuc kacti acaba 4 gun sonra yaptgnz kacti yanitlarsanz sevnrm gercktn

Pardon konunun ustndn cok gecms ama 8 gunki sonuc kacti acaba 4 gun sonra yaptgnz kacti yanitlarsanz sevnrm gercktn
Merhaba geç gördüm kusura bakmayın. 4 gün sonra olan sonucum 3.5 du 5 in altında olduğu için negatif dedi doktor. Ama ben o zaman da suphelendim çünkü 0.1 in altında çıkardı hep. 8 gun sonra yaptığımda 60 küsür cikti. Allah size de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…