cok onemlı lutfen bakarmısınız

dorti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
5.912
1.555
373
benım hamılelık suphem var.ama gecen hafta bana karın röntgenı cekıldı hastanede.eger hamıleysem allah korusun bebegım sakatmı olur yada ne gıbı bır sorun yasarım allahım sen koru.çok korkuyorum kızlar.bugun adetımın baslaması lazım.ınsallah baslar yoksa hamıleyım demektır.ben hamıle olmaktan korkmuyorum rontgen cekıldıgı ıcın korkuyorum.acaba bebege bır zararı olurmu rontgenın.zaten hamıleysem bıle uc haftalık hamıle olmam lazım.ne olur bana yardımcı olun.

benım hamılelık suphem var.ama gecen hafta bana karın röntgenı cekıldı hastanede.eger hamıleysem allah korusun bebegım sakatmı olur yada ne gıbı bır sorun yasarım allahım sen koru.çok korkuyorum kızlar.bugun adetımın baslaması lazım.ınsallah baslar yoksa hamıleyım demektır.ben hamıle olmaktan korkmuyorum rontgen cekıldıgı ıcın korkuyorum.acaba bebege bır zararı olurmu rontgenın.zaten hamıleysem bıle uc haftalık hamıle olmam lazım.ne olur bana yardımcı olun.

keşke tahlil yaptırsaydın sonra çektirirdin röntgenini..:((( çocuk farkedilmeden hiçbirşeyden etkilenmez diye derler doktorlar ama belli de olmaz bence git kan testi yaptır adet gününmüş belli olur sonuç..sonra kadın doğum uzmanıyla görüş...hamileysen inşallah sağlıklı bir çocuğun olur

bencede hemen bi kan testi yaptır hamileysen hemen çıkar zaten ona göre doktora başvur...

Canım benim bildiğimde bebek o kadar küçük iken etkilenmiyor röntgenden felan hemen panik yapma

hemen bi test yap önce hamilemisin onu öğren canım boş yere telaş yapma bide daha çok erken bana pek etkilenmez gibi geliyo ama tabiki druna mutlaka danış :45:

hemen bi test yap önce hamilemisin onu öğren canım boş yere telaş yapma bide daha çok erken bana pek etkilenmez gibi geliyo ama tabiki druna mutlaka danış :45:

canım madem böyle bir şüpen var neden yaptırıyosun bide merak etme birşey olmaz benim arkadaşım 2,5 aylık hamileydi ama bilmiyordu oda rötgen çektirdi ama o beklemiyordu da hiçde birşey olmadı teyzem mesela hamileymiş bilmiyordu beli tutuldu diye iğne yaptırdı bir baktıki hamileymiş başka bir tanıdığım grip ilecı aldı oda yeni hamileymiş meğer çok örnek var yani allahın izniyle birşey olmaz daha dikkatli ol

sagolun kızlar allah hepınızden razı olsun.test yaptım negatıf cıktı.tek cızgı cıktı.yarında gelmesse adetım hemen doktora gıderım kan testı ıcın.sancıda gelıyor arada sırada adet olacakmısım gıbı gelıyor sanki.bakalım haber verırım sıze.cok saolun

Back
X