çok önemlıııı

çıkmaz da aldırmak okadar da kolay değil ailenle paylaş bence bi an önce daha çok küçüksün

sözlümn tanıdgı var. kayda bıle gecmıyıcektı yanı aılemın haberı olmıcaktı. uzulmelerını ıstemıyorum. ama yapıcak bısey yok. vazgectık zaten . peki nasıl soylıcem onlara yanı nasıl anlatılır hıc bılemıyorum

canım bi hata yapmışsın ikinci bi hata daha yapma madem sevgilinde istiyo bi an önce ailenle konuşun ilk başta biraz sıkıntı çekiceksin tabii ama nasip olurda evlenirseniz bişeycikler kalmaz unutulur gider ailen çocuğu sevmekten bunları hatırlamaz bile belki... benim teyzemin kızı evden kaçtı hamile değildi babası yüzünden gitti ama sevgilisine kaçtı evlendi çocuğu oldu şimdi babası hariç gayet iyiler... ailenle konuşmayı ertelemeyin bebek çok büyümeden evlenin karnın çıkmadan, doğurduğunda da etrafa erken doğdu falan dersiniz olur biter... inşallah sizin için hayırlısı olur canım mutluluklar...

peki kaç kilo alıcam ben. sonra nasıl verıcem yanı begenırım senı dıyo ama. ben ıyı hıssetmıcem kendımı. nasıl dıcegımı bılmıyorum sadece. benım ıcın babam ve babanem onemlı zaten. bakalım bılemıyorum. teşekkür ederim inşallah

peki kaç kilo alıcam ben. sonra nasıl verıcem yanı begenırım senı dıyo ama. ben ıyı hıssetmıcem kendımı. nasıl dıcegımı bılmıyorum sadece. benım ıcın babam ve babanem onemlı zaten. bakalım bılemıyorum. teşekkür ederim inşallah

canım kilo olayını düşünme bence karnın çıktıkça o önündeki koca şeyin bebeğin olduğunu bildiğin için saatlerce o koca göbüşü izlemek güzel olucak senin için, ben mesela 43 kiloyla hamile kaldım 27 haftalığım şu an 51 kiloyum... ailene söyleme konusuna gelince bence sevgilinle çıkın karşılarına anlatın durumu sevgilinde evlenmek istediğini falan söylesin... tek başına olursan çok üstüne gelebilirler dayak anlamında demiyorum kızıcakları için sana yüklenebilirler bebeğin için üzülmemen lazım senin stres yapmaman lazım allah korusun düşük tehlikesi geçirebilirsin

canım kilo olayını düşünme bence karnın çıktıkça o önündeki koca şeyin bebeğin olduğunu bildiğin için saatlerce o koca göbüşü izlemek güzel olucak senin için, ben mesela 43 kiloyla hamile kaldım 27 haftalığım şu an 51 kiloyum... ailene söyleme konusuna gelince bence sevgilinle çıkın karşılarına anlatın durumu sevgilinde evlenmek istediğini falan söylesin... tek başına olursan çok üstüne gelebilirler dayak anlamında demiyorum kızıcakları için sana yüklenebilirler bebeğin için üzülmemen lazım senin stres yapmaman lazım allah korusun düşük tehlikesi geçirebilirsin

bi takım olayları oldu işte. ailem ıstemıyo sevgılımı. hatta gorusmıyım dıye tasındılar. falan. o yuzdende cok zor bızım ıcın. ama cok sevıyorum. peki ben cocugu bırakıp 1 sene sonra nasıl okuycam. pek mumkun gelmıyo bana.

bi takım olayları oldu işte. ailem ıstemıyo sevgılımı. hatta gorusmıyım dıye tasındılar. falan. o yuzdende cok zor bızım ıcın. ama cok sevıyorum. peki ben cocugu bırakıp 1 sene sonra nasıl okuycam. pek mumkun gelmıyo bana.

ailen çocuğu istemediği için görüşmeyin diye evlerini bile değiştirdiler ve sende bu çocuktan hamile kaldın... ailen neden bu kadar bu ilişkiye karşı peki bunu hiç düşünmüşmüydün?? bence ailenin bi bildiği vardı ki görüşmeni istemediler üzgünüm evliliğe pek sıcak bakmicaklar gibi kendini kötüye hazırla bence bebeği aldır da diyebilirler gerçekten durum ciddiyse... ama siz kararlıysanız bebekten vazgeçmicekseniz vede evlenicekseniz dik durun karşılarında... çocuğu bırakıp okursun canım annen bakar bebeğine yada kayınvaliden sende okuluna devam edersin o sorun değil senin önünde daha büyük sorunların var bunları hallet önce karınmış kiloymuş okulmuş bunlar sonraki aşama

Eğer doğruysa anlatılanlar çok üzücü gerçekten ama kızamadım konu sahibine..Gençlik de cahillik de ne bilim ne dersen de ama olmuş işte yapmış bi kere.
Madem çocuğu aldırmicaksın mecbur evleneceksin ailenden bunu mecbur kabul edecek. Yapacak birşey yok. Çok zordur ama daha fazla vakit geçirmeden söyle ailene.
Bu arada ekrek arkadaşını ailesi ne diyecek acaba? tutumu nasıl? Sonuçta size destek olmaları gerek iki ailenin de .

Eğer doğruysa anlatılanlar çok üzücü gerçekten ama kızamadım konu sahibine..Gençlik de cahillik de ne bilim ne dersen de ama olmuş işte yapmış bi kere.
Madem çocuğu aldırmicaksın mecbur evleneceksin ailenden bunu mecbur kabul edecek. Yapacak birşey yok. Çok zordur ama daha fazla vakit geçirmeden söyle ailene.
Bu arada ekrek arkadaşını ailesi ne diyecek acaba? tutumu nasıl? Sonuçta size destek olmaları gerek iki ailenin de .

cok sevıyolar benı. bişey demezler uzulurler tabı onlarda. ben şimdi tek başıma soylemıcem bunu. elınden tutup, çıkıcam karsısına. ama reşıt olmdgım ıcın bı yerede kacamam . aksam yanı evde neler olur kım bılır. hiçbişeyde tahmın edemıyorum. teyzememı anlatsam dedım once. dun bı ay oldu.

ben 23 yaşındayım hamileyim ve okuyorum bunun birşeye engeli olmuyor yani sen kiloyu düşünüyorsun ama ben bu haftalara gelene kadar 2 kilo aldım sadece o kişiden kişiye değişir . asıl sorun ailene söyleyip onları ikna etmek

cok sevıyolar benı. bişey demezler uzulurler tabı onlarda. ben şimdi tek başıma soylemıcem bunu. elınden tutup, çıkıcam karsısına. ama reşıt olmdgım ıcın bı yerede kacamam . aksam yanı evde neler olur kım bılır. hiçbişeyde tahmın edemıyorum. teyzememı anlatsam dedım once. dun bı ay oldu.

son durum ne canım dün konuşucağını söylemişsin konuştunmu ailenle tepkileri ne oldu?? Herşeyden önemlisi sen nasılsın şuanda ??

Back
X