Yaa benkendiöi başkalarıyla öok kıyasların , ornegin okulda asırı guzel bi kız var resmen o kıza bakıp aglıyorum neden boyle değilim diye , yani bilmiyorum guzelsin diyorlar fakat b iturlu kendimi begenemiyorum sanki arkadaslarim oylesine uzulmiyim diye ovuyolar gibime geliyor , ayrıca bakımdan değil direkt yuzumu deistirmek isterdim , keske yapabilsemYok artık bu intihar sebebi değil. Ben böyle insanları anlamıyorum çünkü tam tersi kafadayım. Ama neyden memnun değilsin mesela onları düzeltmekle başla. Benim saçlarım çok sıktır ve elektriklenmesi çok oluyor. Mesela bende bundan rahatsızdım gittim saçıma 12 ₺ lik bir şey aldım ve gayet kabarması durdu. Bakımlı olmak çok zor bir şey değil ve kim ne derse desin büyük özgüven sebebi.
Oyle yapiyorum umursamıyorlar , bakıyorlar cevap vermeden baska konuya atlıyorlar , cokmu ezik duruyorum diye dusunuyorum ,bazen hatta cirkinim diye de konusmadıklarını dusunuyorumKendine gel lütfen. Böyle bir şey için intihar düşünülür mü?
Arkadaşların güzel olduğunu söylüyormuş aslında acaba kendin mi onlardan geri duruyorsun?
Ortamda ne konuşuluyorsa içinden yorum yapmak yerine dışından onların duyacağı şekilde yorum yap...
Oyle yapiyorum umursamıyorlar , bakıyorlar cevap vermeden baska konuya atlıyorlar , cokmu ezik duruyorum diye dusunuyorum ,bazen hatta cirkinim diye de konusmadıklarını dusunuyorum
Ama onlar zaten güzel olduğunu söylüyormuş bence güzelliği takma herkesin kendine özgü güzelliği var...Oyle yapiyorum umursamıyorlar , bakıyorlar cevap vermeden baska konuya atlıyorlar , cokmu ezik duruyorum diye dusunuyorum ,bazen hatta cirkinim diye de konusmadıklarını dusunuyorum
Neden sen kendini suçluyorsun belki de güzelliğini kiskanip konuşmuyorlar seninle. Hem neden bunun için intiharı düşünüyorsun ki biraz kendine güven önce sen kendini sevAşırı özgüvensiz biriyim , okulda hiç srkadaşım yok herkes beni dışlıyor , okula sonradan geldim fakat 5 6 ay oldu hala arkadaşim yok , aslında arkadaş car ama boyle dostum dedigim kisi yok genelde yanlarına gidince taılmıyorum umursanmıyorum , hergun eve aglayarak gidiyorum , herseyimi baskalarıyla kıyaslıyorum cok cirkin hissediyorum kendimi bazen icten ice cirkinim diye konuşmuyolarmis gibi hissediyorum , fakat arkadaşlarım da hep övüyor çok guzelsin ama özgüvenin olmadıgı için albeni yok diyorlar, herşey üst üste geliyor biktim hayattan nasıl ozguvenim olur ? Nasıl arkadas edinirim? Biktim intihar falan dusunuyorum artik
Neden sen kendini suçluyorsun belki de güzelliğini kiskanip konuşmuyorlar seninle. Hem neden bunun için intiharı düşünüyorsun ki biraz kendine güven önce sen kendini sevAşırı özgüvensiz biriyim , okulda hiç srkadaşım yok herkes beni dışlıyor , okula sonradan geldim fakat 5 6 ay oldu hala arkadaşim yok , aslında arkadaş car ama boyle dostum dedigim kisi yok genelde yanlarına gidince taılmıyorum umursanmıyorum , hergun eve aglayarak gidiyorum , herseyimi baskalarıyla kıyaslıyorum cok cirkin hissediyorum kendimi bazen icten ice cirkinim diye konuşmuyolarmis gibi hissediyorum , fakat arkadaşlarım da hep övüyor çok guzelsin ama özgüvenin olmadıgı için albeni yok diyorlar, herşey üst üste geliyor biktim hayattan nasıl ozguvenim olur ? Nasıl arkadas edinirim? Biktim intihar falan dusunuyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?