Cok özlediginizde ne yapiyorsunuz

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
beni de askimi da tabiri caizse hic haketmemis evet bileniniz biliyor zaten oralara girmeyecegim.. ayrilik kararindan pisman da degilim oyle gerekti oyle oldu .. evet baska bi kiz olmasi canimi cok yakmisti ama cok sukur oda gecti mutluymus felan kabullendim gecti hepsi..
ama herzaman olmasada iste bazen mesela suan oldugu gibi eski günlerimi onu cooook özluyorum tek bir ani tek bir foto bile birakmadim bunun icinde pisman degilim.. ama o keskin özlem kokusu yokmu.. bi tüttü mü tamam.. canlaniyo gözümde.. o an varya caresizligin dibine vuruyorum kizlar.. benimle ayni kaderi paylasanlar aldatilanlar bile eminim bi an eski gunlerini ozluyordur nasil cikiyorsunuz o moddan panik atak gibi bisey oldu bende .. o ozlemi hissedecegimde cigerlerimi yakacak yine die kendimi oyalamaktan ginageldi

Aldatildiniz mi anlamadim?
Aldatildiysaniz nasil daha ayni adami sevebiliyorsunuz?

Aldatıldığımı ayrıldıktan seneler sonra öğrendim :olamaz: öğrendiğimde zaten zerrece hissim kalmamıştı, sadece şaşırdım vay anasını nasıl da hiç farketmemişim o zaman diye:KK48:

Herkes unutuluyor, can sıkıntısından düşünüyor olabilirsin seni aldatan adamı. düşünme hiç , uğraşlar bul kendine , sosyal çevren olsun git gez toz eğlen.. kimsecikler gelmez aklına dolu dolu yaşadığın bir hayatta ;)

Bana kötü şeyleri hatırlatan insanları , olayları özlemiyorum.
Ki doğrusu bu bence, zihindeki kötü anıları özlemek pek sağlıklı değil gibi.

Sevdiğim ama yanımda olmayan insanları özlediğim de ise , kendime sarılıyorum sıkı sıkı.

Bunu kendinize yapmayın, insan hafızası kötü olan bir şeye özlem duymaz.
Kin, nefret belki ama özlem asla..

demek ki hala sevgi kelebeği modundasınız. o halde evren aslında bu olaydan gereken çıkarıma ulaşmadığınız kanısına varıp çok benzer bir aşk hikayesiyle kapınızı çalacaktır.:eek:

unutmayı öğrenin. bu vakadan çıkarmanız gereken ders özlememek ve unutmayı öğrenmektir. çünkü aldatılma gibi bir özdeğer düşürülmesi durumu var ortada. benliğinize yük vermeyin

Kisiden cok anilari ozler zaten insan. Bunu yillar boyu yasadim. Onu kendiniz icin affedin, bi kenara ne guzel zamanlardi diyerek koyun ve hayatiniza devam edin. Bazen yoklar boyle yapcak bisey yok ne yazik ki...

Dunyanin ugrasmasi en zor duygusu gorme ihtimalin olmayan birini coskuyla ozlemek. Bastirmasi daha zor bir duygu tanimadim.

Basta oyle olur cigerinden gelen köz kokusunu bile duyarsin. Sanki alev alev yanar gogsun. Zamanla azaliyor. Askin siddetine gore 2-3 seneye kadar sifirlanir buyuk ihtimalle..

Bu tur yogun ozlem bastirmasi durumunda ne yapacaksin, ilgini dagitacak seyler. Hareketli muzikler, neseli filmler diziler, arkadaslarla gezme tozma vs. Oturup duygusal duygusal anilari yad edersen zulum iki katina cikar. Isini kolaylastirmaya bak

Hic mi guzel
Dunyanin ugrasmasi en zor duygusu gorme ihtimalin olmayan birini coskuyla ozlemek. Bastirmasi daha zor bir duygu tanimadim.

Basta oyle olur cigerinden gelen köz kokusunu bile duyarsin. Sanki alev alev yanar gogsun. Zamanla azaliyor. Askin siddetine gore 2-3 seneye kadar sifirlanir buyuk ihtimalle..

Bu tur yogun ozlem bastirmasi durumunda ne yapacaksin, ilgini dagitacak seyler. Hareketli muzikler, neseli filmler diziler, arkadaslarla gezme tozma vs. Oturup duygusal duygusal anilari yad edersen zulum iki katina cikar. Isini kolaylastirmaya bak
ac bi aleyna tilki diyorsun :) haklisin

Çok aşıktım deli gibi. Ayni mahalleydik (hala oyleyiz maalesef) Sacma sapan kavgalardan benim kiskancliklarimdan ayrilirdik hic ozlemez bana donmezdi. Her seferinde aglaya aglaya unutamayip ben donerdim. Sonra baristigimiz herseyin iyi gittigi bir zamanda beni bir degil birden fazla kizla aldattigini ogrendim tesadufen. Elime fotograflar konusmalar gecti mecaz degil ciddi anlamda agzimdan kan geldi kustum saatlerce titremekten yataktan cikamadim. Ha sonunda ne oldu deli gibi askima ihanet edecek ben deliler gibi ozlerken Allaha yalvara yalvara aglaya aglaya dualar edip kavusmamiz icin yalvarirken o beni aldatiyormus. Iyi de oldu bana iyi gelmiyordu ben onu cok cok seviyordum onda benim sevgimin 100/1 i bile yoktur. Eger boyle asagilikca bir sey yapmasaydi ben onu kalbimden atamaz onunla birlikte uyusturucu kullanip hayatimi mahfederdim. Aska ihanet eden ozlem duygusunu da zerre haketmez tamamen sildim ama bana yaptiklarinin kini icimden gitmez, bedduama ugramadigi gun olmaz. Yasayan biri olarak soyluyorum aldatan biri ozlenmez. Hatirlamayin onu baskalarina sans verin

Kendine yazık ediyorsun
Ayrıca şu var ki özlersem eğer anılar aklıma gelirse buruk bir gülümse olur yüzümde sonra hayata devam ederim :)

beni de askimi da tabiri caizse hic haketmemis evet bileniniz biliyor zaten oralara girmeyecegim.. ayrilik kararindan pisman da degilim oyle gerekti oyle oldu .. evet baska bi kiz olmasi canimi cok yakmisti ama cok sukur oda gecti mutluymus felan kabullendim gecti hepsi..
ama herzaman olmasada iste bazen mesela suan oldugu gibi eski günlerimi onu cooook özluyorum tek bir ani tek bir foto bile birakmadim bunun icinde pisman degilim.. ama o keskin özlem kokusu yokmu.. bi tüttü mü tamam.. canlaniyo gözümde.. o an varya caresizligin dibine vuruyorum kizlar.. benimle ayni kaderi paylasanlar aldatilanlar bile eminim bi an eski gunlerini ozluyordur nasil cikiyorsunuz o moddan panik atak gibi bisey oldu bende .. o ozlemi hissedecegimde cigerlerimi yakacak yine die kendimi oyalamaktan ginageldi
evet benımde basıma böyle bı sey geldi ama artık uzulmemelısın sıkma canını gercı sıksanda bişey değişmicek zaten özlem konusuna gelıncede bı sureden sonra unuttugun ıcın hatırlamıyosun bıle

Paul Auster'den çok sevdiğim bir alıntı yapayım hemen: '' Birini unutmak zorundaysanız bunu sindire sindire yapın; çünkü aklın zamansız öldürdükleri kalpte apansız dirilir.''

Yaşadığınız sürecin doğal, normal bir süreç olduğunu düşünürseniz daha çabuk geçer. Azalarak bitecek. Sabır sadece.

Back
X