• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özledim onu:(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Dayanamıyorum 1 hafta oldu onu son görüşüm kokusunu sesini okadar çok özledim ki elim mesaj bölümüne gidiyor yazıyorum sonra geri siliyorum yazsam cevap verir mi onu bile bilmiyorum ayrılmasının sebebi evlilik bana göre değil ben yapmayacağım deyip bitirmesiydi 5 yıllık iliskimizi

benimde 4 yıllık ilişkim bitmişti çok zor oldugunu biliyorum canım inan ama dayanmak zorundasın sabret kendini ezdirme barışma mesajı atıp:KK51:

Eğer gerçekten seviyosan ve onun bu fikrini değiştirip mutlu bir evlilik yapıcağını düşünüyosan bence mesaj atmalısın. Dediğim gibi erkek arkadaşını tanıyosun zaten. Onun bu fikrinin değişiceğini düşünüyosan kesinlikle mesaj at. Çünkü aşkta gurur olmaz! Mutlu bir gelecek gurur yüzüden sonlamamalı bencee :)

evlenmeyi düşünmüyorsa zorlamanın anlamı yok ..
ama elinden giden 5 yılın hesabı nolcak ..

bende onu :( 3 4 sene oldu hala ozluyorum , insan zamanla alisiyormus :( senin daha 1 hafta olmus daha cok taze insallah barisirsiniz

Tabi ki de mesaj falan atma. Neden sen onun sunduğu şartlara göre yaşayasın? Çoğu bitti azı kaldı, sen en kötü günleri atlattın, bundan sonrası daha kolay geçecek. Otur bol bol gerilim, korku filmi izle. Duygusallıktan uzak bol atraksyonlu filmler. Acayip işe yarıyor benden söylemesi :)

bence de arama yarın evlenseniz bile size sürekli bunu söyler ufak Bi tartışma anında ilk söyleyeceği ben sana evlenmeyelim dedim olur

5 yillik birliktelikten sonta evlilik dusunmeyen adama mesaj atilir mi?

Yazsam cevap verir mi bilmiyorum demissiniz, umarim vermez de daha cok vaktinizi calmaz.

Ki ona ulasmamaniz en dogrusu.

Evlilik bana gore degil diyen adamlarin tez vakitte evlendigini gorursunuz.

Cunku adam seninle evlilik bana gore degil demis oluyor aslinda.

Gurur yapmayayim, mesaj atayim diye dusunmeyin.

Sizinle gelecek dusunmedigi halde 5 yilinizi almis bari gururunuz size kalsin.

Ya kızlar konuyla pek alakası yok ama neyi farkettim biliyo musunuz eğer eski sevgililerimiz erkek arkadaşlarımız bu forumda yazdıklarımızı görseler gururdan eser kalmaz.. İşte o zaman mesaj atmak yanında masum kalır :KK23:

Eğer gerçekten seviyosan ve onun bu fikrini değiştirip mutlu bir evlilik yapıcağını düşünüyosan bence mesaj atmalısın. Dediğim gibi erkek arkadaşını tanıyosun zaten. Onun bu fikrinin değişiceğini düşünüyosan kesinlikle mesaj at. Çünkü aşkta gurur olmaz! Mutlu bir gelecek gurur yüzüden sonlamamalı bencee :)
Yoruma bak! Iyi ki konu sahibinin arkadasi degilsin. Kilavuzu sen olunca kizin hali ne olurdu bilemiyorum.

Yazarsan muhtemelen seninle dalga gececek, zaten yeterince yalvarmıssındır kadınlar hassas bu konularda...Umurlarında olmaz kadınların, dısarıdan kendilerine bakamazlar ilişkideyken. Ne komik bir halde olduklarını. Bitmesin diye ne geliyorsa elinden yapmıssındır da, o yüzden daha dik dur...Seni istemeyen biri, senin canını yakar sürekli yanında bile olsa, sana acıdıgından kalır yanında senin sevdigini bildigi için, kaldıgı zamanı da seni igneleyerek gecirir, sırtındaki kambursundur cünkü, yanında kaldıgına karsılık seni terslemeyi hakkı görür içiten içe. Hani bu sey gibi, yaslanmıs anne babasını azarlayan tipler var ya hani bıktıgından, ha iste onun gibi...Birden bıcak gibi kes, bitsin. İstedigini ver ona. Canın yanar yanar, sonra gecer...Sana bir ceviri atacagım.

5 yıllık ilişkiden sonra evlilik bana göre değil diyorsa zaten mesaj atmanın hiçbir mantığı yok.Kalbini değil mantığını dinle.Hayatından çalınan 5 yıldan fazlası olmasın sonra daha çok üzülürsün.Zamanla alışacaksın elbet.Daha olay çok taze.

Haklısınız 5 yılımı çaldı en üzücü de bu zamana kadar benim yüzümden sürmüş çok ayrılmak istediği zamanlar olmuş ama ben üzülüyorum diye her defasında vicdan yapıp birakamamis kendimi öyle bir ezik hissettim ki . Ama suan zaman durmuş gibi arkadaşlarla takılıyorum kendime işime gücüme adadim ama eve geldiğimde tamamiyle zaman duruyor. Şu kalbime bir söz gecirebilsem. Keşke

Dayanamıyorum 1 hafta oldu onu son görüşüm kokusunu sesini okadar çok özledim ki elim mesaj bölümüne gidiyor yazıyorum sonra geri siliyorum yazsam cevap verir mi onu bile bilmiyorum ayrılmasının sebebi evlilik bana göre değil ben yapmayacağım deyip bitirmesiydi 5 yıllık iliskimizi
Konunu hatirliyorum sanirim canin yansin istiyorsan at mesaji yine ayrilirsiniZ barisma olsa bile

Bir bakıma doğru söylüyorsun ama burada gerçekten seviyorsa mesaj atıp kararının yanlış olduğunu ve bunu değişeceğine inanan konu sahibi değil, erkek arkadaşı olmalı. Yoksa bir önemi yok diye düşünüyorum. .

Haklısınız 5 yılımı çaldı en üzücü de bu zamana kadar benim yüzümden sürmüş çok ayrılmak istediği zamanlar olmuş ama ben üzülüyorum diye her defasında vicdan yapıp birakamamis kendimi öyle bir ezik hissettim ki . Ama suan zaman durmuş gibi arkadaşlarla takılıyorum kendime işime gücüme adadim ama eve geldiğimde tamamiyle zaman duruyor. Şu kalbime bir söz gecirebilsem. Keşke

Kes at birden, takip ediyor isen onu da bırak...Resmi bilmem neyi varsa görmeyecegin bir yere kaldır. Kimsenin hayatında fazlalık olma, hic gerek yok inan ki...Ben simdi düsününce utanıyorum yemin ederim, döktügüm dillere, aradan zaman gectikce kendime kızıyorum, yer yarılsa da yerin dibine girsem diyorum...Bu dünyada o kadar cok yalnız insan var ki, yalnızlıgını paylasmak isteyen...Gün gelir elbet tekrar seversin, o zamana kadar da kendini dinle...O zaman ici sızlayan sen olmazsın, cünkü sen her seyi yapmıssındır, özledim ama o baskasıyla diyen o olur...Yanında biri olsa bile bunu der, yanındakine haksızlık edecegini de düsünmez, cogu erkek cok igrenc cünkü. Cok az gercekten baglı olan...

Evlilik dusunmeyen insan 5 yil bekleyip emek vermez yada 5 yil sonra belki hayata bakisi degismis olabilir onceden evlilige sicak bakiyorsa yada baya bir kullanildiniz :) mesaj atmayin derim

5 yıl ya günah vallahi, atmayın bence tutun biraz daha kendinizi, geçicek.

5 yillik birliktelikten sonta evlilik dusunmeyen adama mesaj atilir mi?

Yazsam cevap verir mi bilmiyorum demissiniz, umarim vermez de daha cok vaktinizi calmaz.

Ki ona ulasmamaniz en dogrusu.

Evlilik bana gore degil diyen adamlarin tez vakitte evlendigini gorursunuz.

Cunku adam seninle evlilik bana gore degil demis oluyor aslinda.

Gurur yapmayayim, mesaj atayim diye dusunmeyin.

Sizinle gelecek dusunmedigi halde 5 yilinizi almis bari gururunuz size kalsin.

altına kesinlikle imzamı atıyorum çok doğru bir tesbit...
bırak sevgiyi bir yana seni 5 yıldan sonra bu sebeple terk eden adam sana geri dönse sen barışacak mısın..
kızlar olarak hiç akıllanmayız biz terk ediliriz dayak yeriz aldatılırız yinede seviyoruzda seviyoruz..
konu sahibi senin için değil sadece çoğumuz böyleyiz.. bende dahil.. ama ben aynı sebepten terk eden adamı zamanında bıçak gibi silip attım iyikide atmışım..çok mutluyum çok şükür ama olmasaydım bile yorumu yazan arkadaşımın dediği gibi gururum kaldı yanıma diye teselli bulurdum.

Back
X