şuan yanımda olsaydın seni öpüyor olurdum gıdıklardım seni sende eminim gülerdin acaba altını nasıl değiştiririm yapabilir miyim diye korkuyordum ama şuan altını da değiştiriyor olabilirdim ama aldığımız bezlerin paketlerinde duruyor arada kokluyorum onları,hatırlıyor musun bitanem sen benden bizden gitmeden birkaç hafta önce baban maça gitmişti babana az kaldı bundan sonra kapıyı kızımızla açacağız sana demiştim bak baban maça gitti bu akşam ama sen yoksun ve ben kapıyı tek başıma açacağım babana biraz önce sana hamileyken yazmaya başladım günlüğü okudum ne güzel günlermiş o günler ne hayaller kurmuşuz biz seninle şimdi ise hayallerimiz hayal oldu be kızım dört gün sonra 5 aylık olacaksın ama bedenin hala 3 günlük birtanem ve hep öyle kalacak senden 10 gün önce doğmuş bi bebek vardı tanıdğın bebeği ona bakmak istedim dün acaba sen ne kadar büyümüş olacaktın diye aranızda sadece 10 gün vardı ama yapamadım bakamadım ona o erkekti sen kız beşik kertmesi yaparız die şakalaşıyorduk
çok özledim seni sana sarılmak öpmek koklamak istiyorum ama olmuyor hiç bişi olmuyor kızım annen artık mutlu olamıyor baban artık mutlu olamıyor biz sensiz çok mutsuzuz
(
43:
anneler günü geliyor her yerde reklamlar boy boy afişler durup düşünüyorum ben anne miyim diye ölyeyim ama evladım nerde kızım nerde diyorum kendi kendme ne bilim işte kötü olyorum anneler gününe seninle girebilrdik kim çıkardı bu günü bilmiom ama hiç iyi yapmamışlar çnkü bugün bni mutsuz ediyor kızım yine saçmalaya başaldım ama napayım yavrum ne düşüneceğimi şaşrdım

anneler günü geliyor her yerde reklamlar boy boy afişler durup düşünüyorum ben anne miyim diye ölyeyim ama evladım nerde kızım nerde diyorum kendi kendme ne bilim işte kötü olyorum anneler gününe seninle girebilrdik kim çıkardı bu günü bilmiom ama hiç iyi yapmamışlar çnkü bugün bni mutsuz ediyor kızım yine saçmalaya başaldım ama napayım yavrum ne düşüneceğimi şaşrdım