Kızlar 2-3 hafta önce sevgilimden ayrıldım.nedeni hem yanımda olmaması hem eski sevgilisiyle konuşuyor olması ve bunların sonucundada onun sevgisine güvenmemeye başladım.terkettim.sonra mesaj attı dün niye ayrıldık diye.cevap yazmadım çünkü mesajı sabah gördüm gece yazmış.belki bugünde atar :/ ama canım çok sıkkın ayrıldığımızdan beri.değerimi bilmiyordu ve çok üzülüyordum biraz değerimi bilseydi ayrılmayacaktım.geri dönmeye cesaretim yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum belki değişen birşeyler olur ama büyük ihtimalle değişmeyecek.haftaya onun yaşadığı yere gitcem ve gideceğim evle onun evi çok yakın.oraları görmek istemiyorum bidaha..çok üzgünüm.onu çok özledim.ama gelecekte daha fazla üzülmemek için ayrıldım.bana değer veren birini bulurum diye düşündüm.buldumda ama yine onu düşünmeden edemiyorum.napmalıyım?son bir şans daha mı tanımalıyım yoksa hiç dönmeyip bana değer veren biriylemi devam edim ?sadece ona alıştım diyemi böyleyim yardım edermisinizz?? boshayallersmile kafamçokkarıştı :uhm: :gitme: