• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özledim

FlyBly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
48
0
86
36
İzmir
Kızlar 2-3 hafta önce sevgilimden ayrıldım.nedeni hem yanımda olmaması hem eski sevgilisiyle konuşuyor olması ve bunların sonucundada onun sevgisine güvenmemeye başladım.terkettim.sonra mesaj attı dün niye ayrıldık diye.cevap yazmadım çünkü mesajı sabah gördüm gece yazmış.belki bugünde atar :/ ama canım çok sıkkın ayrıldığımızdan beri.değerimi bilmiyordu ve çok üzülüyordum biraz değerimi bilseydi ayrılmayacaktım.geri dönmeye cesaretim yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum belki değişen birşeyler olur ama büyük ihtimalle değişmeyecek.haftaya onun yaşadığı yere gitcem ve gideceğim evle onun evi çok yakın.oraları görmek istemiyorum bidaha..çok üzgünüm.onu çok özledim.ama gelecekte daha fazla üzülmemek için ayrıldım.bana değer veren birini bulurum diye düşündüm.buldumda ama yine onu düşünmeden edemiyorum.napmalıyım?son bir şans daha mı tanımalıyım yoksa hiç dönmeyip bana değer veren biriylemi devam edim ?sadece ona alıştım diyemi böyleyim yardım edermisinizz?? boshayallersmile kafamçokkarıştı :uhm: :gitme:

Kızlar 2-3 hafta önce sevgilimden ayrıldım.nedeni hem yanımda olmaması hem eski sevgilisiyle konuşuyor olması ve bunların sonucundada onun sevgisine güvenmemeye başladım.terkettim.sonra mesaj attı dün niye ayrıldık diye.cevap yazmadım çünkü mesajı sabah gördüm gece yazmış.belki bugünde atar :/ ama canım çok sıkkın ayrıldığımızdan beri.değerimi bilmiyordu ve çok üzülüyordum biraz değerimi bilseydi ayrılmayacaktım.geri dönmeye cesaretim yok aynı şeyleri yaşamak istemiyorum belki değişen birşeyler olur ama büyük ihtimalle değişmeyecek.haftaya onun yaşadığı yere gitcem ve gideceğim evle onun evi çok yakın.oraları görmek istemiyorum bidaha..çok üzgünüm.onu çok özledim.ama gelecekte daha fazla üzülmemek için ayrıldım.bana değer veren birini bulurum diye düşündüm.buldumda ama yine onu düşünmeden edemiyorum.napmalıyım?son bir şans daha mı tanımalıyım yoksa hiç dönmeyip bana değer veren biriylemi devam edim ?sadece ona alıştım diyemi böyleyim yardım edermisinizz?? boshayallersmile kafamçokkarıştı :uhm: :gitme:

Bır çoğumuzun özledikleri var, bir çoğumuz özlemimiz sevgiden mi alışkanlıktan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabını arıyoruz. Lakin 2-3 haftalık ayrılığın ardından üstelik de üzgün olduğunuzu söylediğiniz halde "değer veren birini bulurum diye düşünüyordum, buldum da" demişsiniz. akannehir
1) Bu kadar kısa sürede size gerçekten değer vermiyordur yeni erkek arkadaşınız...
2) Bu kadar kısa sürede değer verdiğini düşündüyseniz onunla da sağlıklı bir ilişki yaşamadan ayrılırsınız.
3) Alıştığınız için böyle hissetme ihtimalini sorguluyorsunuz, haklısınız, gerçek sevgi böyle bitmez, hemen ardından değer veren biri bulunduğu düşünülmez, "kalp gözü" bir müddet kapalı kalır, başkası "o" gibi gelmez, sizinki alışkanlıkmış zaten...
4) ılgi beklentisiyle sevgiyi karıştırıyorsunuz. "Onu düşünmeden yapamıyorum." dediğiniz "o" değil, onun ilgisi... ılgisi dağıldığında bunu fark etmişsiniz ve daha fazla üzülmemek için bitirmişsiniz zaten. Son bir şans verilecek bir durum göremiyorum ben... Siz de dikkatinizi başka yöne çekebilirseniz unutursunuz gider...Ki bu zor olmayacak gibi... :1closedeyes:

Bİr çoğumuzun özledikleri var, bir çoğumuz özlemimiz sevgiden mi alışkanlıktan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabını arıyoruz. Lakin 2-3 haftalık ayrılığın ardından üstelik de üzgün olduğunuzu söylediğiniz halde "değer veren birini bulurum diye düşünüyordum, buldum da" demişsiniz. akannehir
1) Bu kadar kısa sürede size gerçekten değer vermiyordur yeni erkek arkadaşınız...
2) Bu kadar kısa sürede değer verdiğini düşündüyseniz onunla da sağlıklı bir ilişki yaşamadan ayrılırsınız.
3) Alıştığınız için böyle hissetme ihtimalini sorguluyorsunuz, haklısınız, gerçek sevgi böyle bitmez, hemen ardından değer veren biri bulunduğu düşünülmez, "kalp gözü" bir müddet kapalı kalır, başkası "o" gibi gelmez, sizinki alışkanlıkmış zaten...
4) İlgi beklentisiyle sevgiyi karıştırıyorsunuz. "Onu düşünmeden yapamıyorum." dediğiniz "o" değil, onun ilgisi... İlgisi dağıldığında bunu fark etmişsiniz ve daha fazla üzülmemek için bitirmişsiniz zaten. Son bir şans verilecek bir durum göremiyorum ben... Siz de dikkatinizi başka yöne çekebilirseniz unutursunuz gider...Ki bu zor olmayacak gibi... :1closedeyes:

bana değer veren birini buldum dedim ama onla çıktığım yok ve bu kişi bana teklif edeli nerdeyse 1 yıl olacak ama hala beni seviyormuş herneyse 3. ve 4. söylediklerin gibi sanırım.

Bİr çoğumuzun özledikleri var, bir çoğumuz özlemimiz sevgiden mi alışkanlıktan mı kaynaklanıyor sorusunun cevabını arıyoruz. Lakin 2-3 haftalık ayrılığın ardından üstelik de üzgün olduğunuzu söylediğiniz halde "değer veren birini bulurum diye düşünüyordum, buldum da" demişsiniz. akannehir
4) İlgi beklentisiyle sevgiyi karıştırıyorsunuz. "Onu düşünmeden yapamıyorum." dediğiniz "o" değil, onun ilgisi... İlgisi dağıldığında bunu fark etmişsiniz ve daha fazla üzülmemek için bitirmişsiniz zaten. Son bir şans verilecek bir durum göremiyorum ben... Siz de dikkatinizi başka yöne çekebilirseniz unutursunuz gider...Ki bu zor olmayacak gibi... :1closedeyes:

ne güzel yazmışsın UMUTLU OLolumunekankayizsmile

sana baştan değer vermeyen biri sonradan niye değer versin. balık baştan kokar. eskisi hala aklında iken diğerine yazık etme. gerçekten seviyorsa bekler.
günü birlik ilişkilerle hayatını karartmamak için düşünerek adım atkaydirigubbakcemile5

canımmm daha ayrılığınız çok yenii.bak ne güselde herşeyinn farkındasınn.sana değer wermeyen biri için üzülmemeye çalışş:umursamaz: bu dönemm biras zor geçer ama emin ol geçerr.ilerde seni hakeden biri çıktığı zman karşınaa ,gerçekten sewdiğin we sewildiğin biri olduğu zman iikide onu hayatımdan çıkarmışımm diceksinn.bundan sonra çok mutlu olmann dileğiyleeopuyorumnanaktan

Göndermişin zaten...Bırak kalsın ait oldugu yerde...
Sen sana deger verene bak

eski sevgilisiyle neden görüşüyomuş canım neden böyle bi terbiyesizlik yapıyomuş unutamamış mı onu

eski sevgilisiyle neden ve ne icin görüsüyormus aralarinda hersey bittimi ve madem mutsuz olucagini düsünüyorsun neden dönmeyi düsünüyorsun

bence eger aklın ondaysa başka birini sokmamalısın hayatına
ama eger o degismez dersen biraz ara ver hemen sevgili bulmak zorunda degilsin ki duygularını topla nerden biliyim sağlam bi ilişki olmasi icin uğraş
ama eger değişir dersen ve madem seviyosun geri dön

eski sevgilisiyle neden ve ne icin görüsüyormus aralarinda hersey bittimi ve madem mutsuz olucagini düsünüyorsun neden dönmeyi düsünüyorsun

eski sevgilisiyle konuşup konuşmadığını bilmiyorum sordum o gün o ekledi bende kabul ettim ne var bunda dedi.sonra hem zaten başkasını seviyorum dedi bende hiçbişey demeden by yazınca başkası sen olamazmısın dedi.

değişirmi bilmiyorum mesaj atıp duruyo bende eskisi gibi iyi davranmıyorum tabikide.ayrıldığımızdan beri mesaj atıyo ama cevap vermiyodum o gün cevap verdim söyledim değerimi bilemedin falan sonra senin beni sevdiğin yok gibisinden bişeyler dedi.öyle konuştuk işte.bence değişmez.kendi değişsede eski yaptıkları aklımda kalır.bu yüzden en doğrusunun ayrı olmamız olduğunu düşünüyorum

yaşadıklarınızı en iyi sen biliyorsun son bir şans hak edip etmediğini de ama benim fikrim her aşk son bir şansı hak eder yok değişmeyeceğinden eminsen boşuna daha fazla üzme kendini hem başka birini bulmak bence bu kadar kolay olmamalı en azından çok sevdiysen bir süre kafanı toparla ve daha ona bir şans versem mi diye düşünürken başka birini sokma kafanı daha fazla karıştırma net kararını ver sonra düşün başkalarını

yaşadıklarınızı en iyi sen biliyorsun son bir şans hak edip etmediğini de ama benim fikrim her aşk son bir şansı hak eder yok değişmeyeceğinden eminsen boşuna daha fazla üzme kendini hem başka birini bulmak bence bu kadar kolay olmamalı en azından çok sevdiysen bir süre kafanı toparla ve daha ona bir şans versem mi diye düşünürken başka birini sokma kafanı daha fazla karıştırma net kararını ver sonra düşün başkalarını

sanırım ben hemen ayrılınca başkasını bularak bi hata yaptım.ama bi yanda bana değer veren ama benim aşık olmadığım sadece sevdiğim,diğer yandada 1 yıldır çıktığım,alıştığım,bana değer verip vermediğini bilmediğim,sadece mesajlaştığım görüşemediğim biri var.ben bunları düşündüm ve doğru olanın bana değer veren yani başkasını buldum dediğim kişi olduğunu düşündüm.keşke dediğin gibi o başkasını hayatıma sokmasaydım.gerçi hayatıma sokmadım ama neyse...çözüm olarak HİÇBİRİ.

Back
X