çok pahalı

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
kızlar dün bosch bayiine gittik ankastre b.makınası 6 program 1.418. ç.makınası 7 kg 1.448 b.makınası buzluğu altta olan 2.569 tl ve ankastre set beğendım liste fiyatı 1.300 lerdeydı ama ben ocağını beğenmeyıp cam seramık istedım ve beğenmedığım ocagı listeden çıkart-ınca 250 lt eksık ödemem geretıgını söyledı ve cam seramık ocak içinde 1.800 lerde fiyat verdıler çok fazla değil mi kı 4 gözlü birşey sadece bırde diğer ocagın liste fiyatı 600 lerde iken çıkartınca 250 tl düşüyoruz diyorlar ve toplamda 8.000 tl tuttu çok değilmi ben alıcam beyaz eiyayı ama parayıda sokakta bulmuyoruz kı bır okadar daha alınacak şey var ne yapsam acaba başka markalaradamı baksam arceliğe bakmıştım onun buzdolabı yanları boya boschta öyle değil siz bosch beyaz eşyalarında hangi modeli aldınız ne kadar tuttu yardım edın lütfen maddı yönden destek çıkıcak kımsem yok tek almam lazım ama aklım karıştı 8.ooo tl kı 5000 tl peşin ödüyeceğim dıyorum yınede çok

2011 şubatta aldık..ve boschon iyilerinden seçtim..tam modellerini bilmiom..ama bulaşık makinam 6 programlı ve kaşıklıgı üste onu biliom ve inox bunlar ...sadece çamaşır makinem beyaz o da 8 kiloluk ve toplamda 5000 tl verdik..ben çok araştırdım bosch dan vazgçme derim...çok memnunum

NOT: inox kir tutmuo lakin tozu çok alıyor bunu fark ettim...şimdiki aklım olsa beyaz alırdım hem fiyatları daha uygun inoxa göre

ocağımda set üstü olanlardan inox

5 bin mi şaka gibi canım ya neden bu kadar fiyat farkı var anlamadım eğer ben ocagımı değiştirmeseydım 6500 tl tutucaktı

saydıklaraının içersinde buzsolabı yok ama dımı onuda koysak senınde aynı fiyata denk geliyor canım artık buzdolabınıda erkek tarafı alsın bır zahmet yetmıyor param

bende yeni aldım beyaz eşyalarımı
inox hepside sadece çamaşır makinası beyaz 8 kiloluk çamaşırı 9 almadığıma çok pişman oldum bu arada
bulaşık makinam 6 program
buzdolabım buzluğu altta su pınarlı
fırınım üzeri cam olan modelinden
süpürgem şu az ses çıkaranlardan
hepsini 8 bin tl aldık markası bosh memnunum hepsindende

Modellerinide yazarmısın canım bosch dolaplar için sebzeleri dondruyor çok seslı çalısıyor dıyorlar

daha az programlı makinaları tercih edebilrsin
ayrıca bosch buzdolappları hiç iyi değil hem de çok pahalı
samsung buzdolapları hem çok uygun hem modellri daha güzel hem de çok kaliteli
samsunga bak derim
çam. ve bul. makinasında bosch dan vazgeçme ama

tüm beyaz eşyaları ben alıcagım için pahalı gelıyor malesef buz dolabında kararsızım bosch için pek iyi şeyler duymadım en azından buzluğu altında olanlar için diğerlerini bosch düşünüyorum ama b.makınasında yanlış hatırlamıyorsam plastiğe benzer bir şeyle kaplamalıydı içi normalde çelık olması gerekmıyormu satıştakı bayanda çelıkler daha iyi diye onayladı zaten bırde bu aklıma takılan arçelık dolab alayım desem onun yanlar boya sırf neymış dolab içine giricekmış gözükmüyormuş zaten:)

zaten buzdolabını erkek alır benim bildiğim. niye onuda sen alıyorsun arkadaşım

digerlerinin fiyati hakkinda bilgim yok ama camasir makinasi yada bulasik makinasi reklamlarda cikiyor 700 800 lerde benmi yanlis biliyorum 1000 küsür pahali degilmi yaw ankastre diemi acaba:26:

Biz sekiz ay önce aldık beyaz eşyalarımızı bocsh tan ve 5.500 tutmuştu toplam, bence bulaşık makinasını 6 proğram almana gerek yok ben en fazla iki proğramını kullanıyorum, bir de su tasarrufu yüksek olanlar daha pahalı, ona göre de değerlendirebilrsin.. Çamaşır makinaları için de geçerli bu durum.. Fırını 1500 e almıştım ben.. Buzdolabını açıkçası tavsiye etmem, modelleri şık ve güzel ama daha iyisini bulabilirsin, çok ses çıkartıyo çünkü.. Ben alırken samsung ile bocsh arasında kalmıştım buzdolabında, samsungun buzdolabına da bakabilirsin fiyatı da daha uygun..

Allah yuva kurana yardım eder, size de mutluluklar dilerim.
Ama kızmazsanız birşeyi de belirtmeden geçemeyeceğim. Bizde bir laf vardır, "hem şoför mahalli olsun, hem cam kenarı olsun, hem bedava olsun." derler.. Anlattığınız beyaz eşyaların modelini ve markasını değiştirirseniz yarı fiyata mal edebilirsiniz. Madem size pahalı geliyor. Ne bekliyorsunuz ki bir ocaktan, bir bulaşık makinasından? Yani ayıp olmasın gerçekten iyi niyetle örnek vermek için yazıyorum. Cimri bir insan değilimdir, herşeyin en iyisini almaya çalışırım, işime yarar şeyi almakta tereddüt etmem, eşimle aylık gelirlerimizin toplamı 5000 TL'nin üzerinde ama 2 programlı bulaşık makinası kullanıyorum. İkinci programına kırk yılda bir ihtiyaç duyuyorum.
Her keseye göre beyaz eşya var artık.

tam modellerini merak ettim ?

bosch alıcaktım bende ama pahalı sadec bulaşık makinesinden memnun olan bi kişi varmış çevremde,en güzeli arçelik hem de yerli malı :))
bulaşık makinesinde de en az 3 en çok 4 program yeterli bence gerek yok 6-8-10 a :)
çamaşır makinesine gelince yeni evlenenler için en ideal ağırlık 7 kg bence zaten sonra çoluk çocuga karışıcaz,o zamana makinam bozulur,8-9 kg alırım yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…