çok para harcama hastalığı:)

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
çok kepaze bir durum malesef,kazık kadar kız oldum hala düzenli para kullanamıyorum.ucuz die onu alayım bunu alayım yok sonra lazım olur şunuda alayım..kar ediyorum derken bi bakmışım elimde hiç para kalmamış:26:tutamıyorum kendimi ya,ne yapmak lazım bilemiyorum.bu arada henüz kpss öğrencisiyim yani öyle hesapsızca harcayacak kadar maddi durumum yok:49:bi akıl verin siz nasıl harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz

Ben yanımda nakit para taşımam yoksa alacak bir şeyler mutlaka buluyorum... Sen de deneyebilirsin günümü geçirebilecek kadar para dışında yanıma ekstradan para almıyorum... Eğer kıyafete ihtiyacım varsa bunu tek günde yapıyorum ve neye ihtiyacım olduğunu düşünüp çıkıyorum alışverişe... Eğer bir şeyi çok çok beğendiysem durup düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı almasam ne olur diye eğer çok ihtiyacım yoksa geri bırakıyorum... Bunlar benim taktiklerim :9::9::9:

Ben yanımda nakit para taşımam yoksa alacak bir şeyler mutlaka buluyorum... Sen de deneyebilirsin günümü geçirebilecek kadar para dışında yanıma ekstradan para almıyorum... Eğer kıyafete ihtiyacım varsa bunu tek günde yapıyorum ve neye ihtiyacım olduğunu düşünüp çıkıyorum alışverişe... Eğer bir şeyi çok çok beğendiysem durup düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı almasam ne olur diye eğer çok ihtiyacım yoksa geri bırakıyorum... Bunlar benim taktiklerim :9::9::9:

ay yok ya onu denedim yanımda param olmasa arkadaslarım verio bu seferde onlara borçlanıyorum:)

Back
X