Cok pismanim dua ettigim icin

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
3 yil once bitmis iliskim icin ( ask yok ozlem yok sadece kin var icimde ) dua ettim ruyasinda beni gorsun diye 2 gun once ve 2 gundur ruyalarimda ruyalarimda karsilasiyoruz gonlunu almaya calisuyorum gulusuyoruz yumusuyor gibi oluyor diger gun bana olmaz bizim aramizda diye mesaj atiyor neden boyle olduki

Duadan değil, sürekli bu kişiyi düşündüğünüz içindir o. 3 yıl önce bitmiş bir şey gereğinden fazla gündeminizdeyse artık takıntı olmuş demektir. Bir de kin... Bence bir psikiyatriste görünün kendiniz için. Böyle yaşanmaz. Karşı tarafın aklına bile gelmiyorsunuzdur artık, sizin de çoktan önünüze bakmanız gerekirdi. Saplantı olmuş, hiç normal değil bu.

Arada ask yoksa neden boyle oldu ki sorunuzu anlamadim.

Olmuyorsa olmamasi gerekiyordur. Ne dusundugunuzu anlamadim sahsen.

Belki de sevgilisi vardır, düzeni vardır düşünmeyin artık hayatınıza bakın. Sonra dayanamadım rüyama girip duruyorsun diye mesaj atıp milletin düzenini bozmayın. Cidden anlamıyorum bu mantığı ben ya.

K8mseye mesaj atmayi filan dusunmuyorum zaten

Bilinçaltı bencede
Yaşanmamışlıklar, hesap sorma isteği, olsa nasıl olurdu düşüncesi vs..
3 yıl önce olmuş bitmiş biri seni rüyasında görse ne olur görmese ne, demekki içinde ona karşı öfke kırgınlık tarzı bişeyler var.
Onu düşünmeyip kendini ve bilinçaltını azat etmelisin, kırgınlığını ve kızgınlığını bırakıp içinde affetmelisin belki de.

Gün içinde düşünüp durduğunuz bir şeyi rüyanızda görmek sürpriz değil. Bir mesaj falan da vermiyor. Sürekli düşündüğünüzü ve zannettiğinizin aksine eski ilişkinizin hiç de üstesinden gelemediğinizi gösteriyor. Kin falan beslemeyi bırakın, düşünmeyin bri daha da rüyanızda görmezsiniz.

Ya bısey sırcam gözde miydı neydı bi kadın vardı kızı Zeynep balkondan düştü öldü yazıyor mu o nasıl acaba profilini bulamadım

İnsan dua ettigi için pişman olur mu?
Yoksa...
Pişman olduğu için mi dua eder?
Rüya ile gerçeği ayırt etmek
Ruya ile amel etmek....
Yetmez...
Birde muhabbet açmak...
Erdem midir?

Dua zaten bir şeyi çok istediğin için yapılır, istediğin bir durum olsun diye dua edersin. Bu kadar takıntı haline getirdiğin durum rüyalarında da çıkar, dışarıda ismini duyarsın öyle çıkar (ki buna algıda seçicilik deniyor), annen yoğurt çorbası yapmıştır "Benimki de yoğurt çorbasını çok severdi" diye çıkar. Çıkar da çıkar, sen de hepsine böyle anlamlar yüklersin.

Yani bunun dua etmenle değil senin saplantınla alakası var. 3 yıl boyunca hala birine kin duymak, kendini hatırlatmak istemek pek sağlıklı değil cidden.

Gunun kalintilari genelde ruyalariniza yansir.
Dusunmeyin olsun bitsin
Zaten sevgi veya ozlem yoksa neyi dusuneceksiniz?

3 sene once iliskim bitti.
Su an ask sevgi bi kenara kin bile yok.
Bi ara " acima" duygusu vardi artik o bile yok. Adini duyunca dunyadaki o kdr kisiden herhangi biriymis gibi davraniyorum ve dusunuyorum.
Bazen bi gulme aliyor beni " acaba hangi kizin basini yakicak, kim onla evlenirse tuh kaderine" diye. Aciyosam artik o kiza aciyorum bahtsiz diye.

Normal degl 3 sene sonra hala boyle seyleri hissetmek. Ve neden ruyasinda gorsun beni diye dua ettiniz? 3 ssne gecmis sonucta? Biseyde hissetmedginize gore neden boyle dua etme geregi duydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…