Çok pişmanım gebertmedim

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi geceler.
Şuan o kadar sinirliyim ki kızlar. Erkek arkadaşımla aynı şehirde okuyoruz.
Erkek arkadaşımın ev arkadaşının ise bu hafta sonu erkek kardeşi ve kız kuzeni geldi.Ve erkek arkadaşımda kaldılar.Evleri 2+0 yani o 3 kişi minicik odada kaldılar.Bende birşey söylemedim tabiki haddim değil ama o kızdan nefret ediyordum.
Sebebi ise kız daha önce geldiğinde hep birlikte cafeye oturmaya gitmiştik ve kızla ilk kez tanışmıştım kız da bana benim duymayacagim şekilde hakaret edici bir söz kullanmıştı ve ben o an şok olmuştum. Masada erkek arkadaşım var diye kıza duymamış gibi davrandım.O günden sonra da kızı bir daha görmedim.
Bugün ise erkek arkadaşımın evine gittim.Kapidan girdim ve kıza gülümseyerek hoşgeldin dedim.Nasilsin iyi misin dedim.
Ve erkek arkadaşımın odasına geçtim .
Kız ve erkek arkadaşımın ev arkadaşının kardeşi bu akşam dönecekken bir gece daha kalalım diye dönmemisler ama ne hikmetse ben gittikten 1 saat sonra eşyalarını topladılar ve gitmek için yola koyuldular.
Ve çok barizdi rahatsızlık duydukları için gitmek istemeleri..
Bende iyi niyetimle gerçekten iyi niyetimle hava çok soğuk yollar belki buzludur kalın sabah gidersiniz dedim kız suratıma dahi bakmadan kuzeniyle konuşmaya devam etti.
Ve ben o kadar sinirliyim ki hala kendimi sakinleştiremiyorum.
O kızı gebertmediğim için o kadar pişmanım ki.

Bende birşey söylemedim tabiki haddim değil

ben öyle düşünmüyorum. neden haddin değilmiş? orası o arkadaşın evi olduğu kadar senin sevgilinin de evi. ve ben sevgilimin bi kızla aynı evde, hele hele aynı odada yatmasına asla katlanamazdım. bence bu durumu erkek arkadaşınla tatlı dille konuş, o da ev arkadaşıyla konuşsun. sonuçta bi eve bi misafir gelecekse kararlar ortak alınır, kimse kafasına göre misafir getiremez, sonuçta o evde tek yaşamıyor o ev arkadaşı.

hem o kız nasıl rahat yatabilmiş onlarla aynı odada aklım almıyor. sana gıcıklığı da belki sevgiline ilgi duyduğundandır!!

erkek arkadaşınla konuş bu durumu. istemediğini, rahatsız olduğunu, kızın sana olan tavrını ve o masadaki hakaretini açık açık söyle. ben senin o kızla aynı evde sabahlamanı istemiyorum de. nokta.

Şimdi niye kızı gebertmek istiyorsun arkadaşım. Hem sevgilimin evinde kaldı hem benimle konusmadi diye mi ?

Kız sana neden takık? Yani ilk biraraya geldiğinizde neye sinir oldu? Şu olaylarda sende bir problem yok gayet makul ve iyi niyetli davranmışsın. Bence gerçekten evde kimin kaldığına müdahale etmen haddin olmazdı sende misafirsin o evde ama kalmalarını teklif etmen kesinlikle iyi niyetli bir davranış. Buna cevap vermiyorsa onun terbiyesizliği. Kız belli ki masa muhabbetinden önce takıntı yapmış seni ama dış kapının dış mandalı, sevgilinin ev arkadaşının kuzeni yani dıdısının dıdısı, gül geç bir daha denk gelirseniz. Al sevgilini çekil odaya muhattap olma hiç.

Anlasamadiginiz kisilerle anlasiyormus gibi davranmayin.

Kiz kuzeniyle aranizin iyi olmasi size arti puan saglamaz.

Bosverin. Iyi iliski kurmak icin cabalamayin.

Kalsa ne olur ki? kuzenler sevişecek değil ya?? Her sevmediğimizi gebertirsek seri katil oluruz kızzz.
Bence biraz daha olgun olmaya çalışın...

Kız sizi sevmiyor ve konuşmak istemiyor..
Bunun için onu gebertmeye gerek yok..
Sadece konuşmasaydınız siz de yeterdi..

İnsanın adam yerine konmaması kötü bi duygu ama boşver yaa. Kuzen muzen

İyi geceler.
Şuan o kadar sinirliyim ki kızlar. Erkek arkadaşımla aynı şehirde okuyoruz.
Erkek arkadaşımın ev arkadaşının ise bu hafta sonu erkek kardeşi ve kız kuzeni geldi.Ve erkek arkadaşımda kaldılar.Evleri 2+0 yani o 3 kişi minicik odada kaldılar.Bende birşey söylemedim tabiki haddim değil ama o kızdan nefret ediyordum.
Sebebi ise kız daha önce geldiğinde hep birlikte cafeye oturmaya gitmiştik ve kızla ilk kez tanışmıştım kız da bana benim duymayacagim şekilde hakaret edici bir söz kullanmıştı ve ben o an şok olmuştum. Masada erkek arkadaşım var diye kıza duymamış gibi davrandım.O günden sonra da kızı bir daha görmedim.
Bugün ise erkek arkadaşımın evine gittim.Kapidan girdim ve kıza gülümseyerek hoşgeldin dedim.Nasilsin iyi misin dedim.
Ve erkek arkadaşımın odasına geçtim .
Kız ve erkek arkadaşımın ev arkadaşının kardeşi bu akşam dönecekken bir gece daha kalalım diye dönmemisler ama ne hikmetse ben gittikten 1 saat sonra eşyalarını topladılar ve gitmek için yola koyuldular.
Ve çok barizdi rahatsızlık duydukları için gitmek istemeleri..
Bende iyi niyetimle gerçekten iyi niyetimle hava çok soğuk yollar belki buzludur kalın sabah gidersiniz dedim kız suratıma dahi bakmadan kuzeniyle konuşmaya devam etti.
Ve ben o kadar sinirliyim ki hala kendimi sakinleştiremiyorum.
O kızı gebertmediğim için o kadar pişmanım ki.
kız büyük ihtimal sevgilinden hoşlanıyo yada seni kıskanıyo. durduk yere neden böyle davransın sen iyi davrandığın halde

Yani anlamadım kızı sevmiyorsun bir gece kaldıklarını bile kizmis sin seni görünce gitmeye kalkiyorlar sen kalın diyorsun kız seni muhatap almayın ca sinirleniyorsun

Neyin kafası bu allah aşkına
Ben kalmalarına birşey diyemem haddim değil zaten diye belirttim.
Kuzeninin evi istediği kadar kalır söz söyleme hakkına sahip değilim .Benim kızdığım nokta ben bu kıza gerçekten hiç birşey yapmadım gerçekten ama bu kız ben ne kadar iyi niyet gösterdiysem karşılığında hep kötü niyetli oldu sebepsiz yere.
Ve emin olun ki o kadar insanın içinde benim o duruma düşmem o kadar kolay değil. Umarım şimdi anlayabilmişsinizdir neyin kafası olduğunu

Ben kalmalarına birşey diyemem haddim değil zaten diye belirttim.
Kuzeninin evi istediği kadar kalır söz söyleme hakkına sahip değilim .Benim kızdığım nokta ben bu kıza gerçekten hiç birşey yapmadım gerçekten ama bu kız ben ne kadar iyi niyet gösterdiysem karşılığında hep kötü niyetli oldu sebepsiz yere.
Ve emin olun ki o kadar insanın içinde benim o duruma düşmem o kadar kolay değil. Umarım şimdi anlayabilmişsinizdir neyin kafası olduğunu
Ben cevap yazdığınız yoruma katılıyorum. Mecbur mu herkes sizi kaale almaya? Birşeyinize kafayı takmış sizden hoşlanmıyor ve muhattap almıyor. Eeee?

ben öyle düşünmüyorum. neden haddin değilmiş? orası o arkadaşın evi olduğu kadar senin sevgilinin de evi. ve ben sevgilimin bi kızla aynı evde, hele hele aynı odada yatmasına asla katlanamazdım. bence bu durumu erkek arkadaşınla tatlı dille konuş, o da ev arkadaşıyla konuşsun. sonuçta bi eve bi misafir gelecekse kararlar ortak alınır, kimse kafasına göre misafir getiremez, sonuçta o evde tek yaşamıyor o ev arkadaşı.

hem o kız nasıl rahat yatabilmiş onlarla aynı odada aklım almıyor. sana gıcıklığı da belki sevgiline ilgi duyduğundandır!!

erkek arkadaşınla konuş bu durumu. istemediğini, rahatsız olduğunu, kızın sana olan tavrını ve o masadaki hakaretini açık açık söyle. ben senin o kızla aynı evde sabahlamanı istemiyorum de. nokta.
Yok hayır doğru ifade edemedim.3ü aynı odada kaldılar derken erkek arkadaşımın ev arkadaşı o çocuğun kardeşi ve kuzeni aynı odada kakaldılar.Diger türlüsüne tabiki müsade edemem.
Sanırım sinirle yanlış ifade ettim

Ben cevap yazdığınız yoruma katılıyorum. Mecbur mu herkes sizi kaale almaya? Birşeyinize kafayı takmış sizden hoşlanmıyor ve muhattap almıyor. Eeee?
Sizce bu ahlaki ve düzgün bir davranış mı? Hakaret edilse size ve iyi niyetiniz suistimal edilse bu hoşunuza gider mi

kız büyük ihtimal sevgilinden hoşlanıyo yada seni kıskanıyo. durduk yere neden böyle davransın sen iyi davrandığın halde
Ben çok çekingen bir insanım başlarda öyle hemen konuşamam ama onları ilk gördüğümde kendime inanamayacak şekilde sıcak davrandım.
Yani ortada hiç bir sebep yok bana böyle davranması için

Back
X