• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok pişmanım

Seviyordur herhalde, çok kırıcı şeyler söyledi ama yutacağım normalde yutabileceğim şeyler değil. Mesela özür dilediğim için keşke seni aramamı bekleseydin benim için daha değerli olurdun dedi kötü olduğu bir zamanda ama gerçekten psikolojisi bozuktu. Ben doğru olanı yaptım barışmasak da özür dilediğim için pişman olmazdım yapıp edip hayatıma devam etmekle daha değerli olacağımı bilmiyordum dedim.

Kesinlikle zamana ihtiyaç var görünürde bir problem yok gibi ama ne yalan söyleyeyim şu iki günde tüm çektiklerimi toptan çektirmiş oldu.
Aynen toptan çektirmiş oldu senin cektirdiklerini iki günde.
. DEDIM ya sana 3 hafta sonra ara kızgındır şuan.Bak nasıl cikti.Bu bilimsel bir veri gibi birşey.Yapip etsen de hayatına devam edince iyi oluyor iste:)

Aynen toptan çektirmiş oldu senin cektirdiklerini iki günde.
. DEDIM ya sana 3 hafta sonra ara kızgındır şuan.Bak nasıl cikti.Bu bilimsel bir veri gibi birşey.Yapip etsen de hayatına devam edince iyi oluyor iste:)

Tamam benim yaptıklarım az buz değil ama o acımasız brenda'nın bir bildiği varmış dedim içimden. Bir daha kendimi özür dileyecek duruma getirmem hata yapıyorsa o yapar artık yaparsa da asla ben aramam :) Kızlar buradan söylüyorum hatalı olsanız da hata büyük değilse aramayın madalya takmıyorlar.

Back
X