arkadaşlar ben çok yakın bir kız arkadaşımın abisiyle yaklaşık 10-11 ay boyunca çıktım ve aslında bana yakışmayan bir takım şeyler yaşandı ama çok şükürki ilerde evlenebileceğim insana çok daha mahcup olmama neden ola cak birşeyler olmadı..aslında bunlar benim başıma gelmez ilerde pişman olucağım şeyleri yap mam diyorsunuz ama işte aşkın gözü kördür derlerya büyük konuşmamak lazım ..oza ma nlar bende evlenicem gözüyle bakıyordum oda çok istiyodu. . ama ailesi bizim aile yapımıza göre çok tutucu olduğu için evlilik ko nusunda fazla acele etmek istemedim ama onada çok güveniyodum..fakat neticede oda bi erkek ve din i mana gelince benim herşeyime karışıp kendi sürekli orda burda geziyodu zatenbiz ayrı şehirlerde ol mamıza rağmen ben i g ör me i mkanı olduğu halde gelmemesi ve bun u n gibi nedenlerden dolay ı ben ondan ayrıldım ama yaşadığım şeylerden dolayı ve birde çok yakın dostumun abisi olması nedeniyle çok fazla vicdan azabı çekiyorum bi ara bu vi cdan azabı neden iyle evlenmeyi bile düşündüm.. ama er kek adam gezer tozar sonra geliir karısının koynuna girer gibi sa ma sapan esprilerin gerçek niyeti olabileceğini düşündüğüm ve bunuda yaptıklarıyla onayladığı için böyle bişiyede cesaret edemedim bu durumdan ilerde gerçekten sevip kadir kıymet bilen bi insankarşım a çıkarsa ona bahset melimiyi m bu nu bilmelimi..napı camı bilmiyoruml ütfen ba na fikir verin arkadaşlar..