tek derdim uzak mesafe ilişikisi olsun :)Atsan ne olucak ki uzak mesafe iliskisi coook zor. Bir iki aya gecer acın
Yakindan sevmek daha guzel yakindan sev. Cunku insan gormek sesini duymak dokunmak istiyo bunlar olmayinca da ozlemekten kavgalar cikiyo. Belki de senin icin hayirli degildir baska asklara yelken ac doztummtek derdim uzak mesafe ilişikisi olsun :)
İki sene boyunca ikiniz de bir adım atmadıysanız, demek ki birbirinize göre değilmişsiniz. Yoksa illa ki bir çıkarı olurdu.iki senedirli benden hoşlandığını bildiğim biri vardı okulda bende hoşlanıyordum ama bir türlü belli edemedim ve benimde ondan hoşlandığımı anlamaması için elimden gelen herşeyi yaptım utangaç bir insan olduğum için. Ayrıcada dışardan çok sert duruyorum. Bu sene onun başka bir şehre gittiğini öğrendim hiç tahmin edemeyeceğim şekilde üzüntüden kıvranıyorum. Çok pişmanım belli etmediğim için şimdide ona mail mi atsam yoksa kalbime gömüp yoluma devam mı etsem bilemedim. Ne yapmalıyım sizce?
yaşım küçük değil mezun olucam bu sene aynı şehirde olma ihtimalim var yani. ayda yılda bir birini sevdim ne bileyim içimden adım atmak geliyor.Yakindan sevmek daha guzel yakindan sev. Cunku insan gormek sesini duymak dokunmak istiyo bunlar olmayinca da ozlemekten kavgalar cikiyo. Belki de senin icin hayirli degildir baska asklara yelken ac doztumm
He o ihtimal varsa sansini dene bakalim en azindan icinde kalmasinyaşım küçük değil mezun olucam bu sene aynı şehirde olma ihtimalim var yani. ayda yılda bir birini sevdim ne bileyim içimden adım atmak geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?