• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok pişmanım

paramount

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
8
1
36
iki senedirli benden hoşlandığını bildiğim biri vardı okulda bende hoşlanıyordum ama bir türlü belli edemedim ve benimde ondan hoşlandığımı anlamaması için elimden gelen herşeyi yaptım utangaç bir insan olduğum için. Ayrıcada dışardan çok sert duruyorum. Bu sene onun başka bir şehre gittiğini öğrendim hiç tahmin edemeyeceğim şekilde üzüntüden kıvranıyorum. Çok pişmanım belli etmediğim için şimdide ona mail mi atsam yoksa kalbime gömüp yoluma devam mı etsem bilemedim. Ne yapmalıyım sizce?

Bazen yapmak istedigimiz seyleri o anda yapmamiz gerekiyor

erteledikten sonra uzulebiliyor insan..

Yerinde olsam mail atmazdim..

Aynı beni anlatmışsın, ama hiç gerek yok.
Adam olan zaten duygularını söyler, çekingen bilmemne falan zaten çok da lazım değil oyleler.
Hem şehirler bile farklı, o yüzden gereksiz üzüntüye yol açacağını düşünüyorum.

Senden hoşlandığını nereden biliyorsun? Sen biliyorsan o da biliyordur sert dursan da bi şekilde seninle konuşmalıydı. Bence bundan sonra hiç olmaz unutursun. Göz görmeyince gönüş katlanır gider...

davranışlarından. öyle bir erkek kolunu kaldırınca bu kesin benden hoşlanıyor diyen kızlardan değilim emin olduğum birşey.

Ee zaten gitmiş çocuk başka şehire. Atsaaan ne olur atmasan ne olur. Ders olsun birazcık sana, ileride ki yaşamın için. Kadın gibi işveli cilveli ol birazcık, sonraa çook üzülürsün daha bitanesi :)

Gecti borun pazari,sür eşeğini nigdeye hesabi olmuş cnm . Bosver hic birşey yazma bnce . Bu iki tarafli aci verir . Diyelim ki oglanda acildi size ve bir iliskiye basladniz . Uzaktan bir ilişki yonetmek herkesin harcı degil . Onune bak

Atsan ne olucak ki uzak mesafe iliskisi coook zor. Bir iki aya gecer acın :KK14:

Uzaklasmasi daha iyi olmus simdi utanmazsin. Sosyal ag hesabi yok mu facebook falan? Ya da whatsapp?

yok ne yazık ki sosyal medya hesabı falan. birazda zincirlerimi kırmak istiyorum o kadar çok duvar örmüşümki kendime. mailime olumlu cevap verme olasılığı var vermesede zaten şimdi kaybetmişim ne değişecek ki

tek derdim uzak mesafe ilişikisi olsun :)
Yakindan sevmek daha guzel yakindan sev. Cunku insan gormek sesini duymak dokunmak istiyo bunlar olmayinca da ozlemekten kavgalar cikiyo. Belki de senin icin hayirli degildir baska asklara yelken ac doztumm

iki senedirli benden hoşlandığını bildiğim biri vardı okulda bende hoşlanıyordum ama bir türlü belli edemedim ve benimde ondan hoşlandığımı anlamaması için elimden gelen herşeyi yaptım utangaç bir insan olduğum için. Ayrıcada dışardan çok sert duruyorum. Bu sene onun başka bir şehre gittiğini öğrendim hiç tahmin edemeyeceğim şekilde üzüntüden kıvranıyorum. Çok pişmanım belli etmediğim için şimdide ona mail mi atsam yoksa kalbime gömüp yoluma devam mı etsem bilemedim. Ne yapmalıyım sizce?
İki sene boyunca ikiniz de bir adım atmadıysanız, demek ki birbirinize göre değilmişsiniz. Yoksa illa ki bir çıkarı olurdu.

Yakindan sevmek daha guzel yakindan sev. Cunku insan gormek sesini duymak dokunmak istiyo bunlar olmayinca da ozlemekten kavgalar cikiyo. Belki de senin icin hayirli degildir baska asklara yelken ac doztumm
yaşım küçük değil mezun olucam bu sene aynı şehirde olma ihtimalim var yani. ayda yılda bir birini sevdim ne bileyim içimden adım atmak geliyor.

yaşım küçük değil mezun olucam bu sene aynı şehirde olma ihtimalim var yani. ayda yılda bir birini sevdim ne bileyim içimden adım atmak geliyor.
He o ihtimal varsa sansini dene bakalim en azindan icinde kalmasin

Bence at mail.içinde asla kalmamalı birşey.en kötü sana olumsuz cevap verir zaten u zaktaymis sorun olmaz :)ama a tmazsan hep içinde kalacak..

Back
X