• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok rahatsız oluyorum artık

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Merhaba kızlar bu ay çalıştığım şehirde başka bir eve çıktım
Tek başıma yaşıyorum atandığım şehirde
Ev sahibim apartların sahibi ,petrol ofisi falan var şehrin en zenginlerinden
Köy okulunda öğretmenim ve fakir çocuklara da benim vesilemle çok yardım yaptı sınıfıma çok kitap aldı bağışladı
Bu ay hasta olduğum için bir ödemeyi geç yapacağımı söyledim
Hiç önemli değil istersen ben de sana para göndereyim çok değerlisin falan dedi ve ben çok rahatsız oldum
En son köydeyim çok kalabalık diye mesajı sonlandırdım hala da sordu hangi köy ne zaman döneceksin diye
Ben de bu akşam buradayım neden sordunuz diye yazdım sorun yok yazmış
İlk kez böyle bir şey oluyor ve ben çok sinir oldum çok rahatsız oldum

Bana para göndereyim diyene kadar normal geldi de bu devirde ne bileyim insan işte böyle şeylerden rahatsız oluyor iyi niyet gelmiyor hiç

Hasta olduğunuz için ödeme yapamayışınızı anlamadım. hastalık masrafları mı çok oldu?
Geçmiş olsun.
Bana da niyeti pek iyi gelmedi.
Köyde nerede kalıyorsunuz, güvende misiniz mesela?
Yok hasta olduğum için o gün doktora gitmiştim sadece bir gün geciktirmiştim ödemeyi konuyu oradan açtı..köy okulunda öğretmenim ama merkezde kalıyorum apartımız da baya büyük

Yok hasta olduğum için o gün doktora gitmiştim sadece bir gün geciktirmiştim ödemeyi konuyu oradan açtı..köy okulunda öğretmenim ama merkezde kalıyorum apartımız da baya büyük
Ha yani bir günlük gecikme için bu kadar uzattı. Ahlaksızmış.
Cevap vermeyin. Yazacağınız her şeyi kendince yorumlar. Berbat bir durum.

Back
X