Çok saçma değilmi

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
2.062
2.986
83
Aşırı kanamadan dolayı doktora gittim ve bana bir ilaç dahi yazmadı miyom kist yok sorunun yok dedi 25 gündür kanamam var öylece gönderdi beni anormal değilmi kızlar .

25 gündür kanama olması normal değil ki, bence başka bir doktora daha görünün.

Normal olmayan her durum anormaldir tabiki 25 gun kanama ne demek. 😲Kesinlikle iyi bir doktor arastirip oyle muayene olmalisin. Bu arada merak ettim özele mi devlete mi gittin?

Başından savmış resmen. 10 gunden fazlası anormal diye biliyorum ben. Baska bir doktora muayene olun bence.

Normal olmayan her durum anormaldir tabiki 25 gun kanama ne demek. 😲Kesinlikle iyi bir doktor arastirip oyle muayene olmalisin. Bu arada merak ettim özele mi devlete mi gittin?
Özel hastaneye gittim . Öncesinde düşük yapmıştım 45 gün adet olmadım sonrasında bi başladı 25 gündür devam ediyor

Tekrar başka bir hastaneye gidin hekim değişikliği yapın.Tabiki 25 gündür devam eden kanamadan bahsediyorsunuz
İşin enteresanı hiçbir şey yok dedi ne kist ne miyom. Adet mi bu dedim yoo dedi böyle dengesizler de hep bana denk geliyor sanırım

Başından savmış resmen. 10 gunden fazlası anormal diye biliyorum ben. Baska bir doktora muayene olun bence.
Ya ilk 10 günü kahverengi eski kan gibi geldi . Sonrasında kıpkırmızıya dönüştü ve hala devam ediyor

Özel hastaneye gittim . Öncesinde düşük yapmıştım 45 gün adet olmadım sonrasında bi başladı 25 gündür devam ediyor

Cikmasaydiniz odasindan keske. Sorsaydiniz israrla, 25 gun normal mi diye.
Ne yapacagim diye... kist yok miyom yok kabul ama ne var diye...

Hasta haklariyla veya bashekimle konusup baska bir hekime muayene olmayi talep edin.

Cikmasaydiniz odasindan keske. Sorsaydiniz israrla, 25 gun normal mi diye.
Ne yapacagim diye... kist yok miyom yok kabul ama ne var diye...

Hasta haklariyla veya bashekimle konusup baska bir hekime muayene olmayi talep edin.
İnanın eşimle gitmiştik kadın espri gibiydi gülüyordu sürekli ve gayet stabil bi sorun yok dedi gönderdi . Aklıma o an hiçbişey gelmedi çıktım direk

Back
X