Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç normal değil çünkü öncesinde düşük yaptım ama kadın öylece gönderdi25 gündür kanama olması normal değil ki, bence başka bir doktora daha görünün.
Özel hastaneye gittim . Öncesinde düşük yapmıştım 45 gün adet olmadım sonrasında bi başladı 25 gündür devam ediyorNormal olmayan her durum anormaldir tabiki 25 gun kanama ne demek.Kesinlikle iyi bir doktor arastirip oyle muayene olmalisin. Bu arada merak ettim özele mi devlete mi gittin?
Tekrar başka bir hastaneye gidin hekim değişikliği yapın.Tabiki 25 gündür devam eden kanamadan bahsediyorsunuzBence hiç normal değil çünkü öncesinde düşük yaptım ama kadın öylece gönderdi
İşin enteresanı hiçbir şey yok dedi ne kist ne miyom. Adet mi bu dedim yoo dedi böyle dengesizler de hep bana denk geliyor sanırımTekrar başka bir hastaneye gidin hekim değişikliği yapın.Tabiki 25 gündür devam eden kanamadan bahsediyorsunuz
Olabiliyor canım bu şekilde ama ihmal etmeİşin enteresanı hiçbir şey yok dedi ne kist ne miyom. Adet mi bu dedim yoo dedi böyle dengesizler de hep bana denk geliyor sanırım
Ya ilk 10 günü kahverengi eski kan gibi geldi . Sonrasında kıpkırmızıya dönüştü ve hala devam ediyorBaşından savmış resmen. 10 gunden fazlası anormal diye biliyorum ben. Baska bir doktora muayene olun bence.
Özel hastaneye gittim . Öncesinde düşük yapmıştım 45 gün adet olmadım sonrasında bi başladı 25 gündür devam ediyor
Sürekli doktor sorunu yaşadım en son buna iyi dediler Buda dengesiz çıktı . İstanbul içi iyi bi kadın doğumcu öneriniz varmıdırOlabiliyor canım bu şekilde ama ihmal etme
İnanın eşimle gitmiştik kadın espri gibiydi gülüyordu sürekli ve gayet stabil bi sorun yok dedi gönderdi . Aklıma o an hiçbişey gelmedi çıktım direkCikmasaydiniz odasindan keske. Sorsaydiniz israrla, 25 gun normal mi diye.
Ne yapacagim diye... kist yok miyom yok kabul ama ne var diye...
Hasta haklariyla veya bashekimle konusup baska bir hekime muayene olmayi talep edin.
İnan bilgim yok canımSürekli doktor sorunu yaşadım en son buna iyi dediler Buda dengesiz çıktı . İstanbul içi iyi bi kadın doğumcu öneriniz varmıdır
Nerede oturuyorsunuzSürekli doktor sorunu yaşadım en son buna iyi dediler Buda dengesiz çıktı . İstanbul içi iyi bi kadın doğumcu öneriniz varmıdır
25 gun ne demek ya? Can mi dayanir buna? Benve yarin icin baska bir hekime muayene olun. Basinizdan geceni de anlatin.Ya ilk 10 günü kahverengi eski kan gibi geldi . Sonrasında kıpkırmızıya dönüştü ve hala devam ediyor
Süleyman Engin Akhan. tek geçerim. Aşırı ilgili.Sürekli doktor sorunu yaşadım en son buna iyi dediler Buda dengesiz çıktı . İstanbul içi iyi bi kadın doğumcu öneriniz varmıdır
Nerede oturuyorsunuz