• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sakarim ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Surekli başıma birsey geliyor . 6 yaşında babamla top oynarken Kolumu 12 yasinda micirda kayaram ayagimi kırdım . 17 yasinda merdivenin 3.basamagindan yere uçarak ayagimi burktum 1 ay yattım o kdr fena burkmustum . 21 yasimin içindeyim 2 hafta önce yine kaldirimdan yere basarken ayagimi burktum 1 hafta alcida kaldı . Dikis kursuna gdiyorum kursta makinanın ignesini elime batirarak kırdım elim fena acıdi . Geçen yine overlok makinasnda güzelim etegi kaprirdim yirtildi . Dun yerlere vileda yapmistm havada kayak yyaptım cakiliyordum az kala yere . Neyse bu yaz sürgülü kapimiz var camlı onu fark etmedm bi girdim kafamla cama çok fensydi 1 bugünde sobayla isiniyoruz yanndada duvara asılı dartimiz var onu oynarken ok u sobaya düştü plastik eridi ev duman altı . Neyse yine birseyler ile ugrasiyordum koltuga uhu döktüm yanlislikla 2 saat silcem diye cnm cikti . Eve tadndgmz ilk zamanlar da da yine vileda yapmistm oonda kayıp yere cakilmistm elimde çay sekerligi vardı o kirilmisti .
Başıma bu kdr şey gelmesi normal mi ben mi çok sakarim :)
Kırık cikik uzmanı oldum

Not: BUGÜNDE TELEFONUMU KLOZETE DÜŞÜRDÜM :(

Son düzenleme:
Evet çok sakarmışsın.
Adımlarını dikkatlı at, bir adım sonranda ne olabileceğini düşünerek at. Acele etme, yavaş yavaş.
Var böyle bir insanlar, benim bir arkadaşımın da yarılmadık yeri kalmadı. Cama mı girmedi, kaynar suyla mı yanmadı, başına ölmekten başka her şey geldi. Az dikkat ya, o kadar da zor bir şey değil. Paldır küldür yaşamayın böyle.

Gözunde problem olabilirmi
Yani ben sakar degilim ama gozlugum yada lensim yokken şapşallaşırim hic olmayacak seyler de olur haliyle

Bende şimdiye kadar yaptıklarımı toplasan bu kadar olabilir sanırım. Yalnız değilsin ;)

Çok şükür uzun zamandır ayak parmagimi kenarlara vurmak dışında biseyim yok :D

Back
X