Çok salak hissediyorum

Merhabalar biraz uzun yazmak istiyorum.19 yasindayim. Umarım güzelce ifade edebilirim kendimi. Çoğu zaman edemem çünkü.
Geçen sene bizim sınıfta bir çocuk vardı. O zamanlar hiç ilgimi çekmemişti. Çünkü fazla eleştirel ve sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen biri olduğunu düşünüyordum. Çünkü hocalara karşı,diğer arkadaşlarına karşı her zaman eleştirel ve baskın duruyordu. Sonra bu sene özel üniversiteye geçiş yaptı.
Ziyâret etmek için bu sene okula geldi. Biz sınıfdan birkaç arkadaşla tiyatroya gidecektik. Ortak arkadaş olduğumuz için o da geldi. Kalabalık bir gruptuk. Benim yanıma bir arkadaş onun yanına da o oturdu. Biz tam anlamıyla ilk defa orada sohbet etme fırsatı bulduk.
Ben konuşurken şaşırdığını fark ettim. Sanki böyle olduğumu düşünmeyen biri gibiydi. O muhalefet halinden de eser tok gibiydi. Hiç utanmayan çocuğun konuşurken utandığını ve arada dilinin sürçtüğünü fark ettim. Dediğim gibi çok sosyal ve çevresi geniş olan bir çocuktur. Rahattır da. Tiyatro arasından sonra da yanıma o oturdu.
Çıkışta grupça bir mekana gittik. Oyun oynayacaktık. Sigara içmeye çıktıklarında kızlara sordum. Oyun oynarken çok hırslı , çirkefleşebilir dediler. Ama aksine çok ilgiliydi. Bakıyordu. Elime dokunarak kartı alıyordu. Arada omzuma dokunuyordu. Ben de çok etkilendim. Diğer erkek arkadaşla konuşunca bozuluyordu sanki. ben öyle sanmışım galiba. Bunları düşünüyordum sürekli. Bugün işte ortak arkadaşımız ile markete gittik. Ona dedim ki X ne kadar olgunlaşmış. Hiç eskisi gibi değildi dedim. O da dediki gülümseyerek o sana öyle davranıyordu. Bana senin hakkında ne kadar saf kız. Onunla konuşurken dikkat etmeliymişim gibi hissediyorum. Kötü bir şey söylersem hemen ağlayacak gibi demiş.
Kendimi o kadar kötü hissettim ki kızlar. Gerçekten safım ben. Kaç gündür benden etkilendiğini düşünüp heyecanlanıyordum. Oysaki çocuk sadece bana acımış resmen. Üzülmeyim diye hassas davranmış o kadar. Kendimi o kadar kötü hissettim ki arkadaşlar. Ben saf bu tabirlerden çok yoruldum. Sanki kimse beni ciddiye almıyor. Aşk olarak sevmeyecek gibi geliyor. Ben her şeyi yanlış anlamışım. Çok üzüldüm
Arkasinin seni cekemeyip saf dedigi ne malum.belki cocuk saf demedi.yada diyelim ki saf dedi.saflik temizlik duruluktur erkekler bu tip kizlari begenir

Yani bana sen temiz bir insansın X bile senin hakkında böyle düşünüyor dedi bu şekilde söyledi

Çocuk bahsettiğin kadar egoist bir insan ise sana karşı ne kadar iyi olursan ol, kırılma diye o denli samimi davranacağını sanmıyorum. Genelde o tip insanlar birini kırmayı umursamaz -ki senin neden muhabbetin geçmiş aralarında o şekilde hala anlamadım.

Arkadaş senin arkadaşın bilemem tabii ama ben vakti zamanında çok arkadaş kazığı yediğim için arkadaşını garipsedim. Saflıktan, temizlikten yemedim gerçi o ayrı fakat bazı insanlar çok özgüven kırıcı oluyor. Tabii ki arkadşın tamamen iyi niyetle ve dürüst davranmış olabilir. Lakin, kimse hakkında durup dururken böyle konuşulmaz.

Bir de anlattığın çocuktan hayır gelir mi, gelmez mi meçhul.

eğer egoist narsist biriyse

ve senden etkilendiyse seni çözüp senin beğeneceğin kalıba girmiştir.

sen egoist birini istemeyecek birisi gibisin o yüzden sana karşı kendini gizleyip senin beğendiğin insan formuna bürünmüş.

bunlar hep ayak.

inan bana. yürüdüğün yollardan aynı yaşlarda geçmiş biriyim. keşke zamanında biri bana bunu söyleseydi de 9 senemi kaybetmeseydim.

eğer egoist narsist biriyse

ve senden etkilendiyse seni çözüp senin beğeneceğin kalıba girmiştir.

sen egoist birini istemeyecek birisi gibisin o yüzden sana karşı kendini gizleyip senin beğendiğin insan formuna bürünmüş.

bunlar hep ayak.

inan bana. yürüdüğün yollardan aynı yaşlarda geçmiş biriyim. keşke zamanında biri bana bunu söyleseydi de 9 senemi kaybetmeseydim.
Yok zaten beni etkilemeye çalışmamış. Bir ilişki söz konusu olamaz

Back
X