- 3 Şubat 2009
- 10.181
- 17.961
- 823
- 45
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
B
Bremenmizikacisi
ignore etme konuyu gel anlat
2 yıl olmuş yaşıyor mu o kiz hala?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirlendiğini anlarsa daha çok üzerine gelebilir. Var böyleleri başkasının mutluluğunu çekemeyen. İnadına daha mutlu olun yaptıklarının işe yaramayacağını bilsinErkek arkadaşımın çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var 6 kişilik. Hepsiyle en az 12-13 yıldır arkadaşlar. İçlerinde en çok bir kızla yakın ve bu kız da zaten gruptaki tek kız. Kızı ben de seviyordum iyi bi kız ama erkek arkadaşımı benden kıskandığını hissetmeye başladım sanki benle paylaşmak istemiyor beni yok sayıyor gibi.
Bunlar grup halinde buluşurken kıza hiç hesap ödetmiyorlarmış kızın hesabını da kendi aralarında bölüşüyorlarmış. Mesela bu kız, erkek arkadaşım ve ben üç kişi olarak buluştuğumuzda yine erkek arkadaşım benim hesabımı öderken kızınkini de ödeyiveriyor. Ama erkek arkadaşım şu sıra para biriktirmeye çalıştığı için bayağı bir kemer sıkma politikası izliyor. Geçen cuma yine üçümüz buluştuk onlar bayağı içki içtiler ben de sadece bi portakal suyu içtim. Erkek arkadaşım sadece kendi içtiklerini ve benim portakal suyumu ödedi kız da kendi hesabını ödedi ama ciddi anlamda suratı düştü arabada hiç konuşmadı vs. Sonra geçen cumartesi de benle birlikte 6 kişi olacak şekilde buluştuk hesabı istedikten sonra kız “hesabı 6ya bölelim herkes kendisininkini ödesin” dedi erkek arkadaşım da kendi payına düşenle benimkini ödedi. Kız da bunun üzerine bana şaka(!) yollu “acaba senin cüzdanını hiç görebilecek miyiz ya” dedi. Ben de “senin cüzdanını da hayatımda ilk kez görüyorum zaten sana bi ara kahve ısmarlayayım bi ara o esnada görürsün” dedim kız da tamam sözün olsun vs. Dedi.
Dün yine aynı ekiple buluştuk. Bir mekandan başka bir yere geçecektik yağmur yağıyordu, erkek arkadaşımla diğer arkadaşı arabaları otoparktan almaya gittiler biz de mekanın önünde bekliyoruz. Diğerleri kendi aralarında konuşuyordu biz de kızla yüksek lisanstan falan bahsediyorduk ben olduğum şehirde yüksek lisans yapmayı düşündüğümü söyledim o da “ooo biz x’le(erkek arkadaşım) izmire gideriz o zaman o kadar bekleyemeyiz” dedi(erkek arkadaşımın izmire özel bir ilgisi var da gitmesi gibi bi ihtimal yok adam zaten asker şırnaktan bu tarafa gelebilirse şükretsin). Ben de gülerek “sen kendini çok kaptırma istersen o iş biraz yaş gibi” dedim. O da yok ya niye yaş olsun falan bi şeyler geveledi ağzında o sıra diğer çocuklar bize bi şey dedi vs konu dağıldı.
Bunun yanısıra kız habire erkek arkadaşımla olan anılarını anlatıyor. Habire “biz x’le şurdayken, x’le şöyle yapmıştık, hatırlıyo musun x şuraya birlikte gitmiştik” diyor ama asla gruptaki başka kişilerle ilgili böyle şeyler anlatmıyor. Veya mesela bir plan atıyor ortaya, erkek arkadaşım o tarihte beautiful gelemez okulu var diyor ama kız erkek arkadaşımı duymamış gibi o planda ısrar ediyor. Veya herhangi bir şey için hep erkek arkadaşımı arıyor, onun olmadığı buluşmalarda falan hep erkek arkadaşımı arayıp soruyor napıyosunuz diye. Yine veya hep erkek arkadaşımı arıyor haftasonu ne yapacağız diye sonra erkek arkadaşım diğerlerini arayıp soruyor.
Ayyyyrıcaaa ennn önemlisiiiierkek arkadaşımın tek başına olduğu fotoğrafları beğeniyor, birlikte olduklarımızı beğenmiyor, benim fotoğraflarımı zaten assssla ama asssla beğenmiyor
Gereksiz bi kıskançlık mı yapıyorum sizce çünkü kıskanmaya gayet meyilliyim. Yoksa sizce haklı mıyım aydınlatınız beni güzel kadınlar![]()
İnşallah katil olmamıştır
Canım benim sen kıskanç falan değilsin,bu kız sağlam bir kız değil,okurken sinirlerim gerildi.Sevgilim böyle bir samimiyete izin vermezdi,verseydi de ben çıldırırdım.Cidden çok cıvık bir kız.Erkek arkadaşımın çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var 6 kişilik. Hepsiyle en az 12-13 yıldır arkadaşlar. İçlerinde en çok bir kızla yakın ve bu kız da zaten gruptaki tek kız. Kızı ben de seviyordum iyi bi kız ama erkek arkadaşımı benden kıskandığını hissetmeye başladım sanki benle paylaşmak istemiyor beni yok sayıyor gibi.
Bunlar grup halinde buluşurken kıza hiç hesap ödetmiyorlarmış kızın hesabını da kendi aralarında bölüşüyorlarmış. Mesela bu kız, erkek arkadaşım ve ben üç kişi olarak buluştuğumuzda yine erkek arkadaşım benim hesabımı öderken kızınkini de ödeyiveriyor. Ama erkek arkadaşım şu sıra para biriktirmeye çalıştığı için bayağı bir kemer sıkma politikası izliyor. Geçen cuma yine üçümüz buluştuk onlar bayağı içki içtiler ben de sadece bi portakal suyu içtim. Erkek arkadaşım sadece kendi içtiklerini ve benim portakal suyumu ödedi kız da kendi hesabını ödedi ama ciddi anlamda suratı düştü arabada hiç konuşmadı vs. Sonra geçen cumartesi de benle birlikte 6 kişi olacak şekilde buluştuk hesabı istedikten sonra kız “hesabı 6ya bölelim herkes kendisininkini ödesin” dedi erkek arkadaşım da kendi payına düşenle benimkini ödedi. Kız da bunun üzerine bana şaka(!) yollu “acaba senin cüzdanını hiç görebilecek miyiz ya” dedi. Ben de “senin cüzdanını da hayatımda ilk kez görüyorum zaten sana bi ara kahve ısmarlayayım bi ara o esnada görürsün” dedim kız da tamam sözün olsun vs. Dedi.
Dün yine aynı ekiple buluştuk. Bir mekandan başka bir yere geçecektik yağmur yağıyordu, erkek arkadaşımla diğer arkadaşı arabaları otoparktan almaya gittiler biz de mekanın önünde bekliyoruz. Diğerleri kendi aralarında konuşuyordu biz de kızla yüksek lisanstan falan bahsediyorduk ben olduğum şehirde yüksek lisans yapmayı düşündüğümü söyledim o da “ooo biz x’le(erkek arkadaşım) izmire gideriz o zaman o kadar bekleyemeyiz” dedi(erkek arkadaşımın izmire özel bir ilgisi var da gitmesi gibi bi ihtimal yok adam zaten asker şırnaktan bu tarafa gelebilirse şükretsin). Ben de gülerek “sen kendini çok kaptırma istersen o iş biraz yaş gibi” dedim. O da yok ya niye yaş olsun falan bi şeyler geveledi ağzında o sıra diğer çocuklar bize bi şey dedi vs konu dağıldı.
Bunun yanısıra kız habire erkek arkadaşımla olan anılarını anlatıyor. Habire “biz x’le şurdayken, x’le şöyle yapmıştık, hatırlıyo musun x şuraya birlikte gitmiştik” diyor ama asla gruptaki başka kişilerle ilgili böyle şeyler anlatmıyor. Veya mesela bir plan atıyor ortaya, erkek arkadaşım o tarihte beautiful gelemez okulu var diyor ama kız erkek arkadaşımı duymamış gibi o planda ısrar ediyor. Veya herhangi bir şey için hep erkek arkadaşımı arıyor, onun olmadığı buluşmalarda falan hep erkek arkadaşımı arayıp soruyor napıyosunuz diye. Yine veya hep erkek arkadaşımı arıyor haftasonu ne yapacağız diye sonra erkek arkadaşım diğerlerini arayıp soruyor.
Ayyyyrıcaaa ennn önemlisiiiierkek arkadaşımın tek başına olduğu fotoğrafları beğeniyor, birlikte olduklarımızı beğenmiyor, benim fotoğraflarımı zaten assssla ama asssla beğenmiyor
Gereksiz bi kıskançlık mı yapıyorum sizce çünkü kıskanmaya gayet meyilliyim. Yoksa sizce haklı mıyım aydınlatınız beni güzel kadınlar![]()
Bu kız hayattaki en sevmediğim insan tipi,istersen ben kırayım para da istemem.Yazarken iyice sinirlendim şimdi gidip kızın ağzını burnunu kıracam beni niye beğenmiyorsun diyeşaka tabi ki ciddiye alıp linç etmeyin nolur. Bi linci daha yiyecek takatim kalmadı
![]()
Kızı dövelimNasıl bir politika izlememi önerirsiniz![]()
Haklısın bence ben olsam ben de kıskanırdım.Seni biraz ben eskiden beri varım edasıyla dışarıda bırakmaya çalışıyorErkek arkadaşımın çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var 6 kişilik. Hepsiyle en az 12-13 yıldır arkadaşlar. İçlerinde en çok bir kızla yakın ve bu kız da zaten gruptaki tek kız. Kızı ben de seviyordum iyi bi kız ama erkek arkadaşımı benden kıskandığını hissetmeye başladım sanki benle paylaşmak istemiyor beni yok sayıyor gibi.
Konu sahibi pazartesiden beri girmiyorne oldu
Bana da bu kızlar çoğunlukla ilgi meraklısı gibi geliyor. Erkeklerin içinde tek kadın olunca kıymetli olacak tabi. Sizi deli gibi kıskanıyor. Tek kadındı ama artık değil:) Onun o hallerini izliyorsunuz ve ağırbaşlı tutumunuza devam ediyorsunuz ya, var ya hırstan bütün gece kendi kendini yiyordur zavallı. Siz rahat takılmaya devam edin bence iyice çıldırsın :) Bu erkeklerde bu durumları nasıl anlamıyorlar bende bunu anlamıyorum, belki de anlıyorlar ve bundan sinsice zevk alıyorlar.
Off konu eskiymiş özür dilerim hortlattığım için nasıl geldim buraya bilmiyorum umarım o kız şuan gruptan dışlanmıştır:)
Ben bunun çok yakınını eşimin arkadaşının eşi ile yasadım. Artık görüşmüyoruz.
Herkes yerini haddini bilecek.![]()
Elbette haklısınız , ama kadınlar arası rekabet çık çirkin ve dışarıdan rahatlıkla herkes tarafından izlenebiliyor . Burada esas olan erkek arkadaşınızın tavrı , doğru tavrı gösteriyorsa adamı da boş yere germeye gerek yok , edepsizlik yapan zaten gözden düşer, siz yine dw temkinli olun çünkü bu hırslı kadınlar sinaice hareket edebilir , ama uluorta savaşa girmeyin ya da onunla ilgili erkek arkadaşınızın huzurunu kaçırmayın , asil kalın .
Banada nedense kız değilde erkek arkadaşının sürekli senin hesabınıda ödemesi battı. Bir günde ben ödeyim diyip cüzdanını göstersen erkek arkadaşınla kendi paranı ödesen ?
Bariz bir kıskanma durumu var. Rahatsız oluyor görünme. Tam tersi anlattir gül rahat ol.
Konu sahibi bugün giriş yapmış. Bu konuyu güncellese bari, 3. kişinin akıbetini merak ettim:)
Ben de merak ettim![]()
Ona ne senın cuzdanından.Ne sacma bi cevap bu .Çok gerekdız bır kız
En yakın arkadaşımın sınıfında vardı böyle bir kız..Genellikle erkeklerle takılıyordu (olabilir belki kızlarla anlaşamıyordur diyorduk) ama ne zaman o erkeklerden biri bi sevgili yapsa bu kıza bi haller oluyordu.Ben bunu mevcut ilginin ve biricik olma durumunun bölünmesine bağlıyordum..O kızlar bundan neler neler çektiler ben şahidim.Hatta birisi az ağlamadı bunun yüzünden.Laubali laubali sarılmalar öyle fotolar çekinip paylaşmalar,hangi kız tahammül edebilir ki buna...Allahtan o ağlayan kızın sevgilisi mesafe koydu o grupla.Geçen yaz nişanlanmışlardı,hatta muhabbettini yapmıştık “o grupla takılmaya devam etselerdi ilişkileri nişan evresine gelebilir miydi” diye..Arkadaşlığın dozunu ayarlayamayanları hep tehlikeli buluyorum...Kız sizi kıskanıyor o zaten kesin.
Ay ben de çok merak ettim ne oldu ne bitti![]()
Görümcen hayırlı olsunyok mu belalı gıcık bi erkek arkadaşın aralarını yap bulsun belasını
![]()
Bir de öylelerine kolay kolay bir şey olmuyor ne yaparlarsa yapsınlar kendilerini melek gibi göstermeyi başarıyorlar üstüne bir de karşı tarafı “yanlış anlayan takıntı yapan” durumuna düşürüyorlar.![]()
Sizde hic altta kalmamissiniz ohh icimim yaglari eridicuzDanini merak edimce cikarip kafasina calacaktin
. Sizi kiskaniyo insallah sevgilnizdede gozu yoktur varsada oyarsim artik napalim
. Izmire gidecekmis bak sen su zilliye .basbasa takilin bence mumkun oldukca ayy nasil uyuzlandim yaa
![]()
ayy icim sisti okurken. Ben olsam yuz kere demistim erkek arkadasima araya bu kizla mesafe koy yoksa bizim is yaş diye.ayrica kiz cocuktan hoslaniyo olabilir yoksa niye sadece tek fotolari begensin bence ayari verin kizada sevgilinize de
![]()
Kiz anam hortlak konuymuskonu sahibi kizi oydun mu evlendiniz mi cocuk varmi izmire gittiniz mi naptiniz
![]()
Konu hortlamis ama nen de merak ettim su ruh hastasi kizi. B Bremenmizikacisi o kiza ne oldu? Iliskiniz hala devam ediyor mu sevgilin ile?
Ay çok merak ettim nooolmus nooolmusscüzdanı merak ediyorum deyince, çıkarıp çok mu merak ediyorsun dur göstereyim, al sana cüzdan deyip kafasına kafasına vurmak istedim o cüzdanla
Konu sahibi baya sabırlıymis bana biri öyle bir laf edecek, bir daha ne beni ne erkek arkadaşımın yüzünü görebilir![]()
B Bremenmizikacisi ignore etme konuyu gel anlat2 yıl olmuş yaşıyor mu o kiz hala?
Sinirlendiğini anlarsa daha çok üzerine gelebilir. Var böyleleri başkasının mutluluğunu çekemeyen. İnadına daha mutlu olun yaptıklarının işe yaramayacağını bilsinGereksiz değil bence bende kıskanç değilim erkekler farketmezler , bu kadar ayrıntı varsa doğrudur. İlgisi olmayabilir ama grupta tek kız olduğundan yine aynı şekilde devam etmesini istediğindendir . Erkek arkadaşına söyleme bunları çünkü senin hüsnükuruntun diyecektir. Mutluluklar diliyorum
![]()
İnşallah katil olmamıştır![]()
Binlerce yürek, akıllarda tek soru : o şırfıntıya ne oldu?
Ilk kez hortlatilan bir konuya tezahurat yapiyoruz![]()
ne oldu
Canım benim sen kıskanç falan değilsin,bu kız sağlam bir kız değil,okurken sinirlerim gerildi.Sevgilim böyle bir samimiyete izin vermezdi,verseydi de ben çıldırırdım.Cidden çok cıvık bir kız.
Bu kız hayattaki en sevmediğim insan tipi,istersen ben kırayım para da istemem.![]()
Haklısın bence ben olsam ben de kıskanırdım.Seni biraz ben eskiden beri varım edasıyla dışarıda bırakmaya çalışıyor
Kızı dövelim![]()
Geldiim geldiiimKonu sahibi pazartesiden beri girmiyor![]()
Geldiim geldiiim
Konu eski tam olarak hatırlamıyorum ama kız bi müddet daha bu davranışlarına devam etti ben sabır sebat gösterdim. Ondan sonra sevgili buldu kendine ay bir rahatladım bir rahatladım anlatamam. Heralde yaklaşık 1,5 yıldır falan bir ilişkisi var. Eskisi kadar zaten darlamıyor buluştuğumuzda da bana harika davranıyorözetle sevgili bulunca rahatladı kız
![]()
Erkek arkadaşınzıın yanında size, senin cüzdanını hiç görecek miyiz deyince erkek arkadaşınız müdahale edip bir şey demedi mi sizi korumak adına? Demedi ise demesi gerekirdi kesinlikle, şaka yollu bile olsa. Kıskançlık kesinlikle var, o konuda haklısın, çok belli şekilde. Erkek arkadaşına özel bir ilgisi yoksa bile, grupta tek kız iken, başka kızı çekemiyor herhalde,kıskanıyor.
Meger araniyomusGeldiim geldiiim
Konu eski tam olarak hatırlamıyorum ama kız bi müddet daha bu davranışlarına devam etti ben sabır sebat gösterdim. Ondan sonra sevgili buldu kendine ay bir rahatladım bir rahatladım anlatamam. Heralde yaklaşık 1,5 yıldır falan bir ilişkisi var. Eskisi kadar zaten darlamıyor buluştuğumuzda da bana harika davranıyorözetle sevgili bulunca rahatladı kız
![]()