Çok sevdiği sevgilisi ölenler yorumlarınız

Allah razı olsun senden valla iyiyim desem yalan olur heran aklımda rüyalarımda sürekli araştırıyorum ruhunun iyi olması için bir şeyler yapabilir miyim diye onsuzluk çok zor dayanamıyorum:59:

Ne desek acını alamayız biliyorum,kendini Allah a yasla benimde 6 gün önce nişanım bozuldu seve seve ama halime şükrettim,Allah a emanet ol,ölümü bir gün hepimiz tadacağız hepimiz orada buluşacağız bunları düşün bir nebze olsa rahatlarsın belki,onunla muhakkak buluşacaksın yine unutma.Allah sabırlar versin :(

başın sağolsun canım.namaza başlaman çok iyi olmuş maneviyatımız güçlü olduğunda daha metanetli oluyoruz.cnm evet çok büyük bir acı ama kuranda Allahımızın bize söylediği bir ayet var "Bu dünya hayatı, bir oyundan, eğlenceden ve geçici bir zevkten başka bir şey değildir; ama ahiret hayatı Allaha karşı sorumluluklarının bilincinde olanlar için çok daha güzeldir. Öyleyse aklınızı kullanmaz mısınız" (en'am 32.ayet). gerçekten de şöyle düşününce insan ne kadar boş şeylerle uğraştığını anlıyor.ne kadar işimiz gücümüz olsada genç veya yaşlı göçüp gidiyoruz.ve o tarafa sadece ruhumuzu götürebiliyoruz.öleceğini bile bile yaşamaya dvm eden tek canlı insanmış.belki bunları düşünmek için erkendir ama olsun yinede yazmak istedim.
arkasından fazla ağlayıp üzülmemeye çalış cnm orada ona rahatsızlık verir.bol bol sadaka verebilirsin.

başın sağolsun canım.namaza başlaman çok iyi olmuş maneviyatımız güçlü olduğunda daha metanetli oluyoruz.cnm evet çok büyük bir acı ama kuranda Allahımızın bize söylediği bir ayet var "Bu dünya hayatı, bir oyundan, eğlenceden ve geçici bir zevkten başka bir şey değildir; ama ahiret hayatı Allaha karşı sorumluluklarının bilincinde olanlar için çok daha güzeldir. Öyleyse aklınızı kullanmaz mısınız" (en'am 32.ayet). gerçekten de şöyle düşününce insan ne kadar boş şeylerle uğraştığını anlıyor.ne kadar işimiz gücümüz olsada genç veya yaşlı göçüp gidiyoruz.ve o tarafa sadece ruhumuzu götürebiliyoruz.öleceğini bile bile yaşamaya dvm eden tek canlı insanmış.belki bunları düşünmek için erkendir ama olsun yinede yazmak istedim.
arkasından fazla ağlayıp üzülmemeye çalış cnm orada ona rahatsızlık verir.bol bol sadaka verebilirsin.

Canım bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum bu hafta sadaka vericem yardıma muhtaç birine araştırıyorum geçen gün bizim bi komşuya sormuştum babaları ölmüş 3 yetim varmış onlara vermeyi düşünüyorum elimden geldiğince her ay azda olsa vericem ruhuna iyi gelir inş birde hergece yasin okuyorum onun bundan haberi varmıdır bilmiyorum o kadar çok şey yazıyor ki internette kafam çok karıştı.:44:

Başınız saolsun, üzücü bir durum...
Rabbim mekanını cennet etsin, ölüme karşı kelimeler kifayetsiz kalıyor malesef, yorum bile yapamıyorum.
Ama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermez, eminim atlatacaksın bunu arkadaşım, ölüm bizler için sonuçta 1 dk sonra bile ne olacağımızı bilmiyoruz.
Doğru yoldasın ve yazdıklarından çok metanetli olduğunu gördüm, takdir ettim seni...

Sağol arkadaşım metanetli olmaya çalışsamda göz yaşlarım sanki bana inat akıp duruyor.Onu çok özledim çokkk:59:

Canım bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum bu hafta sadaka vericem yardıma muhtaç birine araştırıyorum geçen gün bizim bi komşuya sormuştum babaları ölmüş 3 yetim varmış onlara vermeyi düşünüyorum elimden geldiğince her ay azda olsa vericem ruhuna iyi gelir inş birde hergece yasin okuyorum onun bundan haberi varmıdır bilmiyorum o kadar çok şey yazıyor ki internette kafam çok karıştı.:44:
elbette gider ruhuna gitmez mi bu konuda sahih sağlam hadisler var elinden geldiğince kuran oku mülk nebe yasin fetih rahman. hem kabirdeki ölüler dışardaki canlılardan daha iyi duyarlar kabrine gidip orada okuyup onunla konuşabilirsin o seni duyar canım sağlam hadisler var bu konuda.

Kabrine gitmeyi çok istiyorum fakat o maraşta ben istanbuldayım ailem sürekli tepemde oraya gitmemi istemiyorlar.Üstelik dayanabilirmiyim bilmiyorum onu orda yatarken görmek beni çok üzecek bunun farkındayım ama en yakın zamanda gidicem Allah nasip ederse onunla konuşmaya çok ihtiyacım var.

yaranı deşmek istemem ama .. şimdi aynı acıyı ben yaşıyorum ve yardımına ihtiyacım var .. 2 sene olmuş .. şimdi yazdıklarını okuyorum tamda benım cümlelerim . 2 sene geçmiş .. ne alemdesin ? ...

yaranı deşmek istemem ama .. şimdi aynı acıyı ben yaşıyorum ve yardımına ihtiyacım var .. 2 sene olmuş .. şimdi yazdıklarını okuyorum tamda benım cümlelerim . 2 sene geçmiş .. ne alemdesin ? ...

Merhaba evet 2 sene geçti şuan hayatımda başkası var unuttum mu hayır hergün aklımda bazen göz yaşlarıma engel olamıyorum unutulmuyor ki. Zaman herşeyin ilacı çok zor günlerdi Allah bir daha sevdiğimle beni imtihan etmesin. Senin acınıda çok iyi anlıyorum inş atlatırsın.

Merhaba evet 2 sene geçti şuan hayatımda başkası var unuttum mu hayır hergün aklımda bazen göz yaşlarıma engel olamıyorum unutulmuyor ki. Zaman herşeyin ilacı çok zor günlerdi Allah bir daha sevdiğimle beni imtihan etmesin. Senin acınıda çok iyi anlıyorum inş atlatırsın.

çıldırıcak gibi hissediyorum şaka gibi geliyor anılar gözümün önünden gitmiyor her anıma kodlamışım herşey birtanemi anımsatıyor .. 1 ay oldu henüz ... unutulmaz değil mi . belki başkasını seversin evlenirsin çocukların olur ama bu başka bir şey galiba yarım kalıyor yani bende unutucağımı zannetmiyorum . amiiin amiiin rabbim kimseyi birdaha bununla imtihan etmesin :(( inşallah .. peki başka hayatında olunca vicdan azabı çekiyormusun yoksa mutlumusun ?

Şuan boşlukta gibisin hiçbir şey seni mutlu etmiyordur acını sonuna kadar yaşa ama kendini fazla yıpratma ben çok kötü günler yaşadım zaman herşeyin ilacı. Hayatımdaki insan bana çok destek oldu beni bekledi zorlamadı hiç sabırlıydı şuan çok mutluyum onunla emin ol sevdiğinde senin üzülmeni istemezdi ztn yaşanılan anılar unutulmuyor ama yerine yenileri geliği zaman ister istemez hayata karışıyorsun. Gün gelicek kendini gülerken bulucaksın bu durumda sakın kendini kötü hissetme ben ağlardım güldüğüm zaman.
Allah yardımcın olsun.

Şuan boşlukta gibisin hiçbir şey seni mutlu etmiyordur acını sonuna kadar yaşa ama kendini fazla yıpratma ben çok kötü günler yaşadım zaman herşeyin ilacı. Hayatımdaki insan bana çok destek oldu beni bekledi zorlamadı hiç sabırlıydı şuan çok mutluyum onunla emin ol sevdiğinde senin üzülmeni istemezdi ztn yaşanılan anılar unutulmuyor ama yerine yenileri geliği zaman ister istemez hayata karışıyorsun. Gün gelicek kendini gülerken bulucaksın bu durumda sakın kendini kötü hissetme ben ağlardım güldüğüm zaman.
Allah yardımcın olsun.

Allah razı olsun .. evet ben uzun süre yemek yiyemedim o öldü sen yemek keyfimi yapıyorsun dıye yada o öldü sen gülüyormusun diye . aynı o günleri yaşıyorum işte .. 5 gün sonra 2 ay dolacak ... herşeyde bir anıyı anımsıyorum en ufak bir harektte ve yüzümdeki tebessüm yok oluveriyor acı oturuyor yüreğüme ..

Allah razı olsun .. evet ben uzun süre yemek yiyemedim o öldü sen yemek keyfimi yapıyorsun dıye yada o öldü sen gülüyormusun diye . aynı o günleri yaşıyorum işte .. 5 gün sonra 2 ay dolacak ... herşeyde bir anıyı anımsıyorum en ufak bir harektte ve yüzümdeki tebessüm yok oluveriyor acı oturuyor yüreğüme ..

Eşiniz miydi yoksa sevgilin miydi? Bende baya bi yemek yiyemedim ruh gibi dolaştım ama zaman herşeyin ilacı emin ol acın şuandaki gibi canını yakmayacak valla zor bir durum yaşamayan bilemez tabi sadece sen çıkabilirsin bu buhranlı günlerden yeter ki iste ne sormak istersen cevaplayabilirim.

acınızı cok ıyı anlayabılıyorum cok sevdıgım asık oldugum ınsanı ruyamda oldugunu gorunce yasadıgım acıyı gozumdekı dınmeyen yası bılırım..Ki bunun gercek olması Allah sabır versın..

Eşiniz miydi yoksa sevgilin miydi? Bende baya bi yemek yiyemedim ruh gibi dolaştım ama zaman herşeyin ilacı emin ol acın şuandaki gibi canını yakmayacak valla zor bir durum yaşamayan bilemez tabi sadece sen çıkabilirsin bu buhranlı günlerden yeter ki iste ne sormak istersen cevaplayabilirim.

sevgilimdi ... 3 ay oldu işte ... rabbim kimseye yaşatmasın o bir kere öldü ben hergün ölüyorum . teşekkür ederim ..

Benimde 6yıllık beklediğim ve sonunda kavustugum vefat edeli 5 buçuk ay oluyor. Aynı apartman aynı okul aynı spor her yere bakarken onu görüyordum canım oldukça fazla yandı ama allaha şükür diniyo

senin yazdiklarini okurken icime bi tas oturdu istemsizce akti gozyaslarim.. onu kaybetmek mi.. Allah korusun.. Rabbim onun acisini bana yasatmasin o benim nefesim:cry::cry:
Allah sizlerin yardimcisi olsun cok zor bi durum..

Back
X