• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdiğim arkadaşımı ,sevmediğim biri onunla çok iyi arkadaş oldular:(

Sizce bu kadın benim arkadaşımı elimden mi almaya çalışıyor?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Kızlar bu başıma ilk kez geliyor.çok iyi anlaştığım çok iyi vakit geçirdiğim bir kız arkadaşım var.Yeni bir eve taşındılar.Orda yeni komşular edindi.Fakat komşularından biri taşındığı günden beri sürekli onu arıyor ve sürekli onunla arkadaşlık yapmak istiyor.Bense onu hiç sevmedim.Çünkü sabah gözünü açıyo kadın çat telefon arkadaşım,çat kapı evinde.Heryere arkadaşımıda götürmeye çalışıyor.Onun yüzünden arkadaşımla eskisi gibi vakit geçiremez oldum.Arkadaşıma onu çok mu sevdin diye soruyorum.Hayır diyo o benim komşum senin yerin başka diyor ama en çok onunla vakit geçiriyor.Kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor.Sonra geçen arkadaşıma dedim anlattım derdi mi.. ama hala onunla çok samimi olmaya devam ediyor.Üstelikte benden gizliyor artık...Buda bende ona karşı kırgınlık yarattı.Ben onu sevmek zorunda değilim.Sevmediğim bir insanla en yakın arkadaşımı paylaşmak zorunda kalıyorum...Ne yapmam lazım sizce kızlar?

O kadar baskı yaparsanız gizler tabi.
Siz sevmek zorunda değilsiniz, görüşmek zorunda değilsiniz ama arkadaşınız görüştüğüne göre sevmiş olmalı.
Tek sizin arkadaşınız değil ki çok müdahele etmişsiniz.
Başka uğraşlarınız yok mu hayatınızın merkezinde arkadaşınız var gibi.

Kızlar bu başıma ilk kez geliyor.çok iyi anlaştığım çok iyi vakit geçirdiğim bir kız arkadaşım var.Yeni bir eve taşındılar.Orda yeni komşular edindi.Fakat komşularından biri taşındığı günden beri sürekli onu arıyor ve sürekli onunla arkadaşlık yapmak istiyor.Bense onu hiç sevmedim.Çünkü sabah gözünü açıyo kadın çat telefon arkadaşım,çat kapı evinde.Heryere arkadaşımıda götürmeye çalışıyor.Onun yüzünden arkadaşımla eskisi gibi vakit geçiremez oldum.Arkadaşıma onu çok mu sevdin diye soruyorum.Hayır diyo o benim komşum senin yerin başka diyor ama en çok onunla vakit geçiriyor.Kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor.Sonra geçen arkadaşıma dedim anlattım derdi mi.. ama hala onunla çok samimi olmaya devam ediyor.Üstelikte benden gizliyor artık...Buda bende ona karşı kırgınlık yarattı.Ben onu sevmek zorunda değilim.Sevmediğim bir insanla en yakın arkadaşımı paylaşmak zorunda kalıyorum...Ne yapmam lazım sizce kızlar?

Yaş 13se tabii dertler böyle başlıyor hayatta ;)

Yasi merak ettim?

Arkadaşın görüştüğü insanları senin sevdiklerin arasıdan seçmek zorunda değil,sana saygı duymaktan başka bir şey kalmıyor.
Sıkaboğaz etme olgun davran.

Sen o kadını sevmek zorunda değilim diyosun,e arkadaşın da sen sevmiyosun diye ilişkisini sevmek zorunda değil.

Back
X