Çok sevdiğiniz bi insan öldükten sonra hiç ruyaniza gelmedi diye sizde üzülüyor musunuz?

Fazla fazla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
147
185
103
Beni nenem büyüttü.Annemden çok daha fazla severdim onu,O da bana en küçük kızım derdi senin annenden daha fazla seviyorum diye.Nenem nadir rüya görürdü görünce de muhakkak bi şey çıkardı.Bi kaç sene önce ben lanet gibi telefonla uğraşırken ruyasını anlatmaya başladı telefon yüzünden tek hatırladığım cümleyi "neydiki bu hayır olur insallah" diye bitirmesi idi.
Aynı gün bi konuda cok ısrar edince dayanamayıp terslemistim odama gitmiştim.Işte o gün nenem öldü aniden gözümün önünde.
Ben köpek gibi pişmanım o gun rüyayı dinlemedigim için.Köpek gibi pismanim o gün saygısızlık ettiğim tersledigim için,bin pişmanım söz veripte almayı unuttuğum veya ertelwdiklerim için.
Küstü diye mi gelmiyor?nasıl unuturum?vicdan azabindan ölücem ve ben onu cok özlüyorum...
Siz sakın ama sakın bunları yapmayın.

Alah rahmet eylesin,size de sabır versin.
Çok üzüldüm
Vicdan çok garip bir şeydir,ölüme kadar bırakmaz insanı,
İnşallah bir an önce vicdanınızı rahatlatacak bir olay olur.

Beni nenem büyüttü.Annemden çok daha fazla severdim onu,O da bana en küçük kızım derdi senin annenden daha fazla seviyorum diye.Nenem nadir rüya görürdü görünce de muhakkak bi şey çıkardı.Bi kaç sene önce ben lanet gibi telefonla uğraşırken ruyasını anlatmaya başladı telefon yüzünden tek hatırladığım cümleyi "neydiki bu hayır olur insallah" diye bitirmesi idi.
Aynı gün bi konuda cok ısrar edince dayanamayıp terslemistim odama gitmiştim.Işte o gün nenem öldü aniden gözümün önünde.
Ben köpek gibi pişmanım o gun rüyayı dinlemedigim için.Köpek gibi pismanim o gün saygısızlık ettiğim tersledigim için,bin pişmanım söz veripte almayı unuttuğum veya ertelwdiklerim için.
Küstü diye mi gelmiyor?nasıl unuturum?vicdan azabindan ölücem ve ben onu cok özlüyorum...
Siz sakın ama sakın bunları yapmayın.
orada rahat demek ki rahat olmayanlar giriyor cok mesela benim anneannen surekli benden bir sey istiyordu su siralar baskalarindan istiyor heralde ki pek ugramiyor ruyama

Alah rahmet eylesin,size de sabır versin.
Çok üzüldüm
Vicdan çok garip bir şeydir,ölüme kadar bırakmaz insanı,
İnşallah bir an önce vicdanınızı rahatlatacak bir olay olur.
Insanın yakasına yapisinca anidwn uykudan bile kaldırıyor bu vicdan de zamnetmwm ki kurtulsam bundan

İnsanlık hali bazen kafamız dolu oluyor dinleyemiyoruz karşımızdakini. Kendini suçlama onun beklediği dua sadece. Küstüğü için rüyada görmeme diye bişey de yok. Bende çok rüya görmem mesela...

Allah rahmet eylesin, herkesin bir zamanı var, insan olmanın da cilvesi şu: her zaman iyi olamayabiliyoruz, tahammülsüz olabiliyoruz. Vicdan yapacak bir şey yok, ben de dedem için aynı şeyleri hissederdim, aramızda öyle bir son an geçmemesine rağmen yıllar geçti rüyama girmedi. En son bir 6 sene evvel girdi, öleli 14 sene oldu, onda da rüyamda tekrar öldü, o rüyayı hala unutmam keşke hiç girmeseydi demiştim. Rüyanın öteki taraftaki biriyle iletişime geçmek için bir yol olduğuna dair inancınızı kesin, rüya bilinçaltının yansımasıdır çoğunlukla, hiç canınızı sıkmayın... Eminim bunları görüyordur ve eminim öteki tarafa zerre kırgınlık beslemeden gitmiştir size karşı, çünkü onlar bize kızgın kalmazlar affedicilerdir...

İnsanlık hali bazen kafamız dolu oluyor dinleyemiyoruz karşımızdakini. Kendini suçlama onun beklediği dua sadece. Küstüğü için rüyada görmeme diye bişey de yok. Bende çok rüya görmem mesela...
Insanin içinde kalıyor keşke diyor ama iste nafile.

Back
X