- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
Beni nenem büyüttü.Annemden çok daha fazla severdim onu,O da bana en küçük kızım derdi senin annenden daha fazla seviyorum diye.Nenem nadir rüya görürdü görünce de muhakkak bi şey çıkardı.Bi kaç sene önce ben lanet gibi telefonla uğraşırken ruyasını anlatmaya başladı telefon yüzünden tek hatırladığım cümleyi "neydiki bu hayır olur insallah" diye bitirmesi idi.
Aynı gün bi konuda cok ısrar edince dayanamayıp terslemistim odama gitmiştim.Işte o gün nenem öldü aniden gözümün önünde.
Ben köpek gibi pişmanım o gun rüyayı dinlemedigim için.Köpek gibi pismanim o gün saygısızlık ettiğim tersledigim için,bin pişmanım söz veripte almayı unuttuğum veya ertelwdiklerim için.
Küstü diye mi gelmiyor?nasıl unuturum?vicdan azabindan ölücem ve ben onu cok özlüyorum...
Siz sakın ama sakın bunları yapmayın.
Aynı gün bi konuda cok ısrar edince dayanamayıp terslemistim odama gitmiştim.Işte o gün nenem öldü aniden gözümün önünde.
Ben köpek gibi pişmanım o gun rüyayı dinlemedigim için.Köpek gibi pismanim o gün saygısızlık ettiğim tersledigim için,bin pişmanım söz veripte almayı unuttuğum veya ertelwdiklerim için.
Küstü diye mi gelmiyor?nasıl unuturum?vicdan azabindan ölücem ve ben onu cok özlüyorum...
Siz sakın ama sakın bunları yapmayın.