Çok sevdiğiniz bir adam başka bi kadına aşık

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Çok aşık...işinden olacak kadar kadın yüzünden ve hala ona toz kondurmayacak kadar.kadın şehir değistirdi onu terketti gitti.resmen eriyor günden güne.
Sizi onun için terketti.oyle boyle degil 43 yaainsa kocaman adam.
Yaw hazmedemiyorum.
Nasil yaşamali ne yapmali?olan olmus tamam.adam asikken bende kalmadi gitti.onurlu bi davranis tamam.

Gelin görun ki ben uzuluyorum hem de cok hazmedemiyorum.saclarini baslarini yolmak iatiyorum.
Senleyken baskasina bakan adamdan ne hayir gelir diyebilirsiniz.ya ben biriyleyken baskasina asik olunabilir boyle olundufunda ayriliniyorsa sorun yok.devam edip aldatiyorsa sorun.ayrildi eyvallah.sönse de hayir gelmez arrik da ben bunu naail atlatirim

İnan bir insanı yıllar geçse bile onunla olabilme ihtimali yer bitirir ancak, sizinkiyse olabilme ihtimali kalmamış, yani geçer önüne bak yeni insanlar tanı

Sevin ya niye üzülüyorsun ya ikinizi de idare etseydi? Başta zor olur kimse için kolay olmaz yediğin kazık canını acitsada yüreğinin bir köşesi sızlar hâla. Geçer ama bak tavsiyem çok yalnız kalma vaktin varsa gez dolaş yeni insanlar tanı, yeni mekanlar insanı rahatlatır. Zamanla hafiflersin.

Sevin ya niye üzülüyorsun ya ikinizi de idare etseydi? Başta zor olur kimse için kolay olmaz yediğin kazık canını acitsada yüreğinin bir köşesi sızlar hâla. Geçer ama bak tavsiyem çok yalnız kalma vaktin varsa gez dolaş yeni insanlar tanımak yeni mekanlar insanı rahatlatır. Zamanla hafiflesin.
Cok agir degilim bwn o cok aci cekiyor kadin il degistirdi uzuluyo gidemiyo yanina.terkedildi.kahroldu vs vs.

Ee tamam, normal hayat işte , o sizi başkası için nasıl bırakma hakkına sahipse, o kadında onu sevmiyorsa ya da sevgisi bitmişse bırakma hakkına sahip. Ben bir suçlu göremedim. Hayatta herkes tercihlerinin sonucu yaşar; artık önünüze bakın, o adamı niye takip ediyorsnuz. Hayat başkalarının hayatlarını dert edecek kadar uzun değil, kendinize odaklanın.

Yasadiklarinizi unutmaniz mümkün değil. Acilarinizi azaltmaniz mümkün ama. Arkadaşların dediği gibi kendinizi oyalayacak bir seyler yapın. Zamanla hafiflersiniz yalnız eşiniz mi sevgiliniz mi bilmiyorum hayatınızdan tamamen çıkarın o kişiyi sizi sevmeyen birini düşünerek niye zaman harcıyorsunuz? Aklınıza geldiğinde düşünmeyin. Sizin hikayenizde onun rolü bitmiş. Atın tarihin karanlık sayfalarına....hem erisin bitsin umrunuzda olmasın. Yarın öbür gün o kadın bakarsınız onu affeder barisirlar bu sizi tamamen yıpratır alt üst eder. Bunun için elinizi çabuk tutun hayata sımsıkı yeni heyecanları yaşamak için sarılın. Atlatirsiniz hiiiiç endişe etmeyin.

Ee tamam, normal hayat işte , o sizi başkası için nasıl bırakma hakkına sahipse, o kadında onu sevmiyorsa ya da sevgisi bitmişse bırakma hakkına sahip. Ben bir suçlu göremedim. Hayatta herkes tercihlerinin sonucu yaşar; artık önünüze bakın, o adamı niye takip ediyorsnuz. Hayat başkalarının hayatlarını dert edecek kadar uzun değil, kendinize odaklanın.
Anotmal demedim zaten

Back
X