Ben bizim okuldan bir oglani 1,5 seneden beri seviyorum .
Ama biliyorum o beni sevmiyor beni her gördügünde kaciyor bana ümit vermek istemiyor.
Ben ona tüm sevgimle bakarken onun bana nefretle bakmasi canimi acitiyo ...
Ne yapmaliyim kimseyede anlatamiyorum icimde kaliyor cok üzülüyorum artik onun yüzünden kendimi üzmek istemiyorum .
Anladım canım.. Öncelikle arkadaşların biliyorsa onlara bu konudan bir daha bahsetmemelerini söyleyerek işe başlayabilirsin. Kendine bir hobi bulabilirsen ya da kursa filan gidersen kafan dağılır,yardımcı olur diye düşünüyorum
Arkadaslarim bilmiyor ...
Olmuyor baska bir seyler yapmak istiyorum ama aklimdan cikmiyor ...
Kendime o kadar alistirmisimki yalanlarimi gercekleri görsemde unutamiyorum ...
Allahin izniyle bunuda unutursam kimseyi sevmem bundan sonra ...
Öyle sevmem filan deme canım , inşallah hakkında hayırlı olan birini seversin o ayrı konu.
Sen unutmaya karar vermişsin zaten artık unutmak daha kolay.Yaz tatili de geliyor.. İnşallah kısa zamanda unutursun da daha fazla acı çekmezsin..
Canım o senin kuruntun olmasın Arkadaşların bile bilmiyormuş hem onlar anlamamış o nasıl bu kadar emin olacak da nefret edicek senden.Hem birisi beni seviyor diye nefret edilir mi ondan.. Bilemedim.
Bakmaman yararlı olabilir.Bir de faceden filan takip ediyorsan ona bir yol bul.Şimdilik pek bir şey gelmiyor aklıma yapabileceğin.Asıl önemli olan kafanda bitirmen,unutmaya karar vermen.
madem seninle ilgilenmiyor yüz vermiyor o zaman unutmak zorundasın onunla beraber olmak için bir adım attın mı bir ortamda denk gelip konuşma gibi falan. Belki çevrende ondan daha etkileyeci seni sevecek başka erkekler vardır onlardan biriyle birşeyler olur aranızda ama bu işinde iyi tarafı var platonik aşk bana göre en güzel aşktır çünkü sen onu hayalinde yaşarsın hayalinde onunla herşeyi yaşarsın belki gerçekte olsa o kadar işler yolunda gitmez gece yattığın zaman onunla yattığını düşünürsün yemek yerken onunla yediğini kötü tarafı da vardır tabi o senin hiç yanında değildir bir müddet sonra ızdırap çekersin bir müddet sonra o da geçer bu sürecin normal olduğunu düşünmeye çalış ve bir gün mutlaka biteceğini bil sıkma canını başka şeylerle meşgul olmaya çalış
Unutmak zorunda oldugumu biliyorum ...
Yok insallah bunu unutursam öyle tanimadigim her gördügüm oglana asik olmam ...
Bu bana ders olsun artik kolay kolay sevmeyecegim kimseyi ...