• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevmiştim ondan başkası olmaz diyenler...yardımcı olurmusunuz

ne alaka ya isim yazdırmak falan.
Nasıl bakıyorsunuz siz dünyaya inanın anlamıyorum. Çıkarın artık şu pembe gözlükleri.
Gerçek hayat bu değil. Tamam bunlarda var ama tamamı bu değil.
Aç gözünü bir bak gerçeği gör.
Onunla evlenmedin diyelim, başkasıyla evlendiğin zaman ne yapacaksın kolunda ki ismi.
Seni böyle eşya gibi sevmediğini söyleyen bir adam hakediyor mu sence bunu!
Lütfen ya lütfen daha gerçek gözlükler takın gözleriniz!

bir yıl yada 2 yıl sonra bu kadr uzuldugn için kendıne kızıcaksn cnm evet bu acıyı yaşıcaksın bu bir gerçek ama adını yazdrmakla çok buyük bir hata yaparsın.. Allah sabır versn o guzel kalbıne :(

yasamadan anlasılcak duygular degil bunlar butun sacmalıklar bu donemde yapılır herkes unut vs der ama kolay degil iste olsa bu kadar acı cekmek istermi insan heryerde herseyde onun hatırası kalır..sen yapmıssın yapacagını onun terbiyesizligi artık allah verir onada belasını anlar

hayret ediyorum şu dünyaya...insan aklı almıyor bazen bazı şeyleri.sanırım bayn da olsa erkek de olsa sevdiğini çok belli etmemeli.uzmanlar bangır bangır bağırıyor sevdiğinizi haykırın ,sevdiğinizi belli edin falan filan diye...sonuç hep hüsran.
velhasıl üzenler hep el üstünde...

Herkesin yasanmis olan hikayeleri paylasilmis burda belki moral olur diye, aglattiniz beni.
Keske asklar bitmese hic evet..
Ama eger senin senin askinin süresi 3 yilsa, yasanilmis o 3 yili hatiralara birakip, gitmek gerekiyor.
Suan sen, yüreginde sevdanla onun biraktigi yerdesin.. gidememissin daha.. ama birgün gideceksin..
Giderkende kalbini yaninda götüreceksin ki seni gercekten hakedene verebilesin.
Atlatacaksin canim. Rabbim su güzel aksamda ruhuna ferahlik verir insAllah.

:emir_bebek: gidene hoşçakal demelisin tatlım..
sen ona ne kadar aşığım seviyorum desende gülecektir..
kim bilir arkadaşları arasında eğlence konusu yapacak senin aşık tavrını..
ama seni mutlu kendine güveni tam güçlü gördükçe kahrolacaktır..
yarın değil birgün değil zamanla her acı geçiyor..
sevdiklerimiz ölüyor üç beş gün sonra yokluklarına alışıyoruz..
neleri atlatmadı ki insan oğlu..
herzaman doğru kişileri sevebilsek,sevildiğimiz zamanda karşılığını görsek keşke..olumunekankayizsmile

kimseye ikinci bi şans verme...verdığin şansları değerlendirmeyi öğrensinler önce..
ex ten next olmaz sözünü çok seviyorum bu yüzden..
hepimizin aşk acıları var..kimimizin hala kanıyo yaraları...
kimilerimiz bi umut bekliyo..sonuç acı keder gözyaşı..
onun kendi egosunu tatmin etmesine izin verme..
üzülen sen olursun..
hayat devam ediyor edecekte etmeli de....
dimdik dur hayata...ben burdayım de..yıkılma..
yıkılırsan molozlardan yeniden bina yapması zor gelir.. dimdik bi binayı tamir etmesi herzaman kolay olmuştur..opuyorumnanaktan çok büyük bi aşk seni bekliyor belki nerden bilebiliriz ki..

Benim ayrılma barışma vs derken toplamda 3 yıllık bi ilişkim oldu.Buraya yazıp yazıp sildim bikaç kez cesaret edemedim.Çok uzatıp sıkmak istemiyorum sizi.Nihayetinde bitti 4 5 aydır beni aşağlayıp, hatalarımı yüzüme vurup, her lafım batmaya başladı ona, küfürler edip gitti.iki aya yakın ayrıyız 3 yılın, ailemin güveninin hiç hatrı yokmuş yanılmışım onun hakkında.bir buçuk hafta önce yalvarmalarımla geldi beni sevmediğini nasıl bi eşyayı önceden sevip şimdi istemiyosa beni istemedğini söyledi.o an nasıl kötü oldum anlatamam.Aramızda sözlenmiştik size söylemek istediğim şu; ben hala yüzüğü takıyorum ve bi kaç gün kadar adını yazdırıcam koluma çünkü ilk bütün duyguları onda hissetmiştim ailemle tanışmıştı ilk defa çok sevmiştim bidaha bunları hissedemem bundan eminim bambaşkaydı herşey benim açımdan. o belki şuan başkalarıyla.. olucakta.. yemek yiyemiyorum ağzım yüzüm yara oluyo stresten şuan bile ağlıyorum çok zoruma gidiyo.bu yüzden onu asla affetmicem çok yalnızım ondan başka kimsem yoktu hazmedemiyorum yaptıklarını.Buna rağmen adını yazdırıcaksın aptallık diye düşünmeyin beni anlamaya çalışın lütfen...

Yawrum ne yapıyorsun sen? Kimse için değmez inan. Sevseydi gitmezdi. Bak izmirliymişsin. Kimbilir ne kadar güzelsindir. İleride gerçekten aşık olunca o dövmeden kurtulmak için uğraşacaksın.
Senin ki aşk değil, arabesk bağımlılığı. Acı çekmeyi seviyorsun, aklında karışmış. Ablan olarak acı söylüyorum, seni sarsıyorum ki uyan, etrafına bak. Üzülme ve ayaklarının üzerinde dur. Kendini aşağılarda görme bitanem. O kaybetti, sen değil.

Ayrılık daha çok yeni olduğu için kabul edemiyorsun olayı ama dövme yaptırırsan çok pişman olursun. Çünkü öyle anlar geliyor ki nefret ediyorsun ve adını dahi duyunca sıkıntı baıyorr..Bence biraz sabret canım emin ol ki çok hafifliceksin. Her şey düzelecek.

sakın adını filan yazdırma.ve onu unutmaya çalış.çok zor biliyorum ama bunu yapabilirsin.dövme yaptırırsan dahada acı çekersin.sürekli hatırlarsın.amacın onu unutmak olmalı hatırlamak değil.

Back
X